27/11 Wembley <3



McFLY<3

Ni är bäst i hela jävla världen!!!

[Bilden är från Star Girl när de stod på scenen och spelade samtidigt som den flög över alla och landade på scenen som stod mitt på golvet.]

Och nu tänker jag berätta allt det jag tycker är viktigt att berätta, och jag skiter fan i om ni inte orkar läsa, gör det för i helvete inte då bara!!

Jag kom till Stina på tisdag kväll, vi skulle ha "förMcFLY" och käka godis, chips, dricka läsk och kolla på alla McFLY dvd:er.
Sedan fick vi såklart panikångest och bara hårdladdade ner Danny-bilder till hennes dator.
Tänkte även ta upp våran ytterst nyttiga matlista dessa dagarna, till middag blev det pizza.

Klockan 02:30 var det dags för oss att åka, vi var framme vid Skavsta runt halv 5 - 5, vårt plan gick 07:30, låt oss säga att det enda som finns att göra där är att försöka lösa SvD's korsord, jag och Stina kunde väl ungefär 2-3 ord?
Hela vägen till flygplatsen hade vi såklart lyssnat på McFLY i bilen, och sedan även hela vägen till England (då vi dock sov en stund för första gången sedan jag vaknade morgonen innan).

Väl framme i England hade vi ingen aning om vart vi skulle utan chansade vilt och tog en buss till Liverpool Street, väl framme var vi otroligt nyttiga och åt takeaway på Burger King, sedan gick jag stå med den jävla påsen i handen i typ 2 timmar eller något, LONDON HAR INGA JÄVLA PAPPERSKORGAR ÖVERHUVUDTAGET!!!!!
Efter lite letande i London Underground hittade vi dit vi skulle och var snart framme vid vårt hotell, Wembley Plaza Hotell, inte någon skönhet utanpå, men ni vet vad man säger ... det var en pärla innuti!

Vi gick runt lite i London och kollade på saker (efter att vi hade sovit i typ 40 min eller nåt), köpte någon lustig läsk och insåg att de har hur många olika smaker som helst vilket Sverige inte har.

Snabbspolar lite ...

När vi väntade på att få komma in (då både jag och Stina hade köpt 2 McFLY tröjor, en affisch och jag hade köpt deras tourbook också) så träffade jag Emma som jag har pratat med på bdb!  Det var trevligt :)

Måste btw säga att förbanden Avenue och Reemer var asbra!
Avenue hade en låt som jag är 100% säker på att jag har hört innan!  konstigt, jag har ingen aning om varifrån heller, men sjukt bra var den iallafall, precis som alla andra låtar.
Sen kan jag tala om att känslan av att se 4 människor gå upp bakom ett skynke på scen och veta att det är bandet jag älskar mest av alla på denna jord, det går bara inte att förklara.
Gardinen drogs undan, allting var mörkt, man lixom såg deras konturer lite men inte dem, alla skrek som galningar, när man hör deras röster "Here's another song for the radio" och lamporna tändes, allting bara brats, både jag och Stina började stört böla samtidigt som vi skrek halsen av oss till One for the radio, och till alla andra låtar för den delen!

Danny talar om vad man ska smsa till för att stödja Children in need, smsa McFLYwe (för Wembley) till ...
Tom står och pratar lite och talar om hur glad han är att vara där, låter Danny prata lite ... 

Tom:  Harry, do you have anything to say?
Harry: No ...   Yes well Danny said it wrong! You are not suppose to text DOYAWE ... Do you have something to say Danny?
Danny: I'm sorry ... (ser ut som en söt liten pojke) you are suppose to text DOYALO, and not LOW, L O, so don't write low!

Sen hade några flickor en skylt där det stod "Dougie show us yer Poynter" tyckte jag var väldigt fyndigt!
Och tjejen som satt snett framför oss, hon var väl drygt 30, hade en tröja med en bild på Danny där det stod Danny på framsidan och på baksidan stod det Dannys Star Girl, skönaste tjejen ever, hon rockade med som tusan!

Jag tänker inte ens försöka förklara för er hur konserten var, för det kommer ändå inte gå, kan dock tala om att jag och Stina började gråta igen när dem började spela P.O.V, vet inte om jag skrek ja eller nej när de började, jag blev bara överväldigad!

Sedan hade vi en lång natt kan man väl säga, att stå ute två timmar i ballerinaskor, leggings och t-shirt är inte det mysigaste!
Vi stod och väntade på Marina och Amanda som vi skulle träffa, de skulle se McFLY så vi väntade också där. 
Deras kompis Sofia hade fått Harrys trummpinne och de hade en bit av Dougs handduk!  (som förövrigt luktade massa klor)
Vi fick se Harry & Doug åka och vinka och sedan Tom och Giovanna, och sedan Jason & Fletch, och sen Dan baby.

Idag har vi spenderat typ hela dagen med att gå runt i London, och köpa ännu mer McFLYsaker, jag har köpt en McFLYkalender, radio:ACTIVE, Room on the 3rd floor och Greatest hits dvd:n. Det är en fattig men jävligt lycklig Sandra som kan tala om att hon de här dagarna har spenderat 1007 krMcFLYsaker och som är jävla ledsen över att behöva vara tillbaka i Sverige igen, England var bättre än bäst !

"Oh, I'm sorry Harry, my mum doesn't cook me trout."


Ni är så sjukt jävla bäst älskade!!!








Everybody knows

McFLY imorgon!

Jag och Stina ska idag svulla godis, och kolla på McFLY-dvd;erna.


Vi åker klockan 3 i natt, jag kommer att avlida när jag ser Dan!

Sing for me

Imorgon bär det av till lilla Virsbo!

Och eftersom jag förmodligen inte kommer vara inne mer innan England så hörs vi på fredag/lördag !


Ha det så bra så länge ! (men jag kommer ha det bättre för jag kommer se McFLYYYYYY!!!!)

Hey you

Datakunskapen idag är verkligen en 10-poängare! .. inte, Alberto är tillbaka och tvingar mig att göra massa enkla saker.

Hur som helst är Dagens låt Only the strong survive - McFLY , en superbra låt.

"'Cause the day you quit's the day you wish you had it back."

Snow White Queen

Snö snö och ännu mer snö, nu är jag lycklig!


The winner takes it all

Valencia - Sevilla 0-0.

Död åt tråkiga fotbollsmatcher, Valencia körde deft. och Sevilla offt. de första 90 min, när det var typ en min kvar av tillägstiden började hända saker, tyvärr råkade Villa screwa up så det slutade om det gjorde. 

Villa

Villa <3

Because of you

Jag är så förälskad i den låten att det är sjukt, Kelly Clarkson lyckades verkligen göra en låt med sådan otroligt vacker till något extra speciellt med sin röst, helt förtrollande är den.

New Song

Idag har jag sett så grymt många snygga klänningar i centrum, hur sugen blir man inte på att köpa en ny julaftonsklänning?
Tyvärr vet jag verkligen inte hur den ska se ut ...

Ännu ett nytt problem till julen antar jag, härliga julstress som börjar redan i November (i vissa fall även runt våren då alla jävla affärer lägger fram julsaker ungefär i April).

Fields of gold

Igår åkte alltså Anna ut ur Idol och jag kan lova att både jag och Malin satt och jublade (dock önskade vi båda att det var Alice som hade fått åka hem, igår var verkligen inte bra gjort av henne!)

Och jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men igår var Johan topp 3.
Men Robin var kung som vanligt!



Nej nu ska jag gå och köpa Aftonbladet !


Psycho girl

Vet ni vad jag ser på tv just nu ?

Xena !   Det var hur länge sen som helst jag såg det, vilka barndomsminnen alltså!

Idag på tunnelbanan såg jag förresten en gitarrspelare, han hade SJUKT långa naglar på sin högerhand ..
Och vi slutade 25 min tidigare så totalt har vi haft lektion i 35 min idag, och det tar 2 tim att åka fram och tillbaka från skolan, helt värt det ... inte.


Jag har skrivit klart min fanfic nu förresten, såååå skönt !

Down goes another one



Love it.

The heart never lies

Jag och Isabelle inledde en fullt normal nej-du-är-sötast-tävlinge och det slutade självklart med att vi skrev att Darth Vader skulle döda den andra, helt ärligt är jag inte säker på hur de båda ämnena är sammansvetsade, men med mig och Isabelle kan allt hända !

Isabelle <3

<3

Hej mitt vinterland

Inne i stan.

Alla människor står och huttrar, kryper närmre in mot sig själv och håller armarna om sig själva medan de står gömda i sina mössor, vantar, halsdukar, tjocka jackor och allt vad det nu heter, och jag, jag står och äter glass.


Åh vad jag älskar den svenska vintern!

Pump it up

Nu har jag faktiskt kommit så långt att jag till och med har öppnat boken som vi ska ha läst klart till på tisdag, känner mig faktiskt riktigt stolt.

Sedan ska jag läsa Like the Flowing River och The Alchemist av Paulo Coelho också, Lars favorit bok den sistnämnda, och dessutom ska vi ju läsa en engelskbok så varför inte.

Jag har sagt det här precis innan men jag säger det igen, jag vill ha JUL JUL JUL, nuu!


Puss på er. x

Happy Birthday

Grattis till min absolut supersöta vän Martina som fyller 16 idag !


None

Merry Christmas Baby

Milda Matilda, det är fan snart jul!

Ni har ingen aning om vilken lust jag har att bara dra fram tonvis med julsaker och pynta in mig i ett hörn, ljus, gardiner, dukar, glitter you name it.
Och snart kan man börja baka och grejer också, åh vad jag älskar julen!

Jag funderade på min topp-3 lista med julen idag.

1. Släkten
2. Stämningen
3. Maten 

Cheeky?  Kanske, men det är iallafall det jag tycker, vilka saker tycker ni ?

Ni vet den där julkänslan, när man träffar kusinerna och morbror som bor långt bort, samlas i ett lite halvmörkt rum fullproppat med ljus och röda och gröna saker.
Bara pratar umgås, äter godmat och massa godis och sånt som man har bakat.
Jag vet inte hur ni gör men vi delar ut ett paket i taget, min moster brukar agera jultomte och får sitta och dela ut paket, det är en sån härlig känsla av att bara vara alla och för en gångs skull slippa stressa.

Jag älskar julen.

Tears Don't Fall

Så först dog Warrick i CSI, gissa om jag grät!
Sen dog självklart Greg (Dr. Pratt) i Cityakuten, snacka om att jag grät igen då alltså.
Man kan väl helt enkelt säga att gårdagen var till för att gråta hela kvällen.

Och mamma har precis visat mig klippet från Ungdomsparlamentet där jag höll tal, jag trodde att jag skulle skämmas ihjäl!

The End

Warrick dog :'/ !!!

Åh, jag hatar att jag alltid börja gråta när det är sorgligt..

W.B


Sick

Det blev ingen skola idag heller, ringde till vårdcentralen och bokade tid istället så var där och fick någon medicin som jag ska ta varje morgon så ska jag tydligen ha mindre ont snart.
Vi får väl hoppas på att de har rätt.

Kan väl inte klaga allt för mycket, sitter just nu i soffan, med en kopp te och läser "Expert på att rodna" har läst 80 sidor eller nåt idag, den är ju faktiskt riktigt bra!
Ska nog faktiskt ta och kolla på Bring it on ; All or nothing sen, ni vet den med Hayden.
Såg 4an igår och det var ju ett jävla bra tag sen jag gjorde det senast, så fick väl inspiration och kommer sitta och knarka alla som vanligt.

Idag kommer jag förresten äta min 3de fiskmiddag på 3 dagar, har ätit fiskbullar och ris i två dagar nu (och ja, det är gryyyymt gott när det är i hummersås!) och idag ska jag äta torsk, ris och äggsås.
Jaja, kanske jag blir smart på köpet iallafall.


10 dagar kvar till McFLY !


What is love

Finns kärlek ?

Born to Run

Det som fick mig att överleva under plenarsessionen idag var cirka 12 mandariner.

Och även två magtabletter, en novalycol (eller w/e det nu heter) och nu 3 Samarin, och ändå har min mage bestämt sig för att fucka ur med mig, döda mig, det gör så sjukt ont !


Och Robin Ericsson åkte ur Idol idag, snacka om lite chocker där.
Tyvärr måste jag erkänna att jag blev lite lättad.
Robin & Robin står, någon av dem ska åka ut, och jag hejar ju fan på båda, lixom Lars, Robin och Robin är ju my thing!
Men Robin B kan jag inte lämna, så lite lättnad att R.E åkte ändå .
Fast fan, är det inte falsksjungande Johan som förtjänar att åka nu?
Jag orkar inte en vecka till med hans jävla röst.
Bespara svenska folket from that man ... sorry, boy,

Nu ska jag sova bort min onda mage (som förmodligen kommer göra lika ont imorgon som den har gjort i tre dagar nu ...)

Och förresten, Ungdomsparlamentet gick hyffsat, våran motion gick inte igenom, men det var pågrund av att alla tröga människor inte ens hade läst våran motion och att Harald skulle svara hela tiden >.<
Anyway, mitt tal gick hyffsat!
Och jag är så trött att jag faktiskt inte orkar fetstila namnen i texten idag, och knappt komma på en rubrik heller, vi tar något simpelt.

Puss på er. x


Politik

Nu är det såhär enkelt, jag kommer FREAKA imorn!

Inte nog med att jag faktiskt har varit dum nog att bara läsa mitt tal en gång, jag har dessutom fortfarande ont i magen, måste gå upp tidigare imorgon för att fixa håret och jag kommer förmodligen tappa bort mig och inte hitta till stadshuset.

Okej, då har vi gått igenom det ...


Nu, ska jag faktiskt läsa mitt tal, typ leka lite barn och stryka det viktiga i texten med färgpennor så jag ser var jag är (höll på att skriva vart men det är ju faktiskt en riktigt, damnit mormor!).

Aej fyfan, jag är såhäääääääär nervös för mitt tal, rättelse, jag är såhäääär nervös för att Felix ska höra mitt tal!
Nej, jag är inte kär i honom, men vafan, han får mig nervös när det kommer till sånna saker!
Fast han var tydligen sjuk så förhoppningsvis kan han inte höra något imorn :)

Only Hope

Efter filmen vi såg om fattigdom i Ghana i skolan insåg jag en sak.

Det är bara de som har förlorat allt som verkligen har tro.
Tyvärr tror de flesta nog bara för att det är det enda ingen kan ta ifrån dem. 

Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker det känns ganska sorgligt, att enda gången man verkligen kan tro på något är när man förstår att det aldrig kommer bli som man önskar men det enda man har kvar att leva för är hoppet.

 

We're not alone

Dagen har varit underbar, jag har haft ont i huvudet precis hela dagen, hållit på att svettas ihjäl och även sugit rejält på mitt tal.  (haha!)
Men hur som helst slutade min skoldag hyffsat trevligt, vi var och kollade på en teater med klassen (självklart var huvudpersonerna bögar, på något sätt lyckas vi alltid pricka in att se just de föreställningarna, inte mig emot såklart!)

Med risk för att låta riktigt cheeky så har jag faktiskt upptäckt något idag.
Att varje individ faktiskt har en alldeles egen person och ett sätt som är specifikt för just den personen.
Fyllot på tunnelbanan idag, tanten som pratade med mig och Isabelle, han som spelade Samir(?) i teatern,
jag kunde inte låta bli att försöka fördjupa mig i deras liv, ni vet såsom gamla människor alltid säger att dem gör.
På något sätt är det faktiskt väldigt underhållande,
det där fyllot kanske var värsta respekterade rockstjärnan i sin ungdom, och den där tanten kanske var en pampig ung kvinna som alla vände sig om för att se.
Det fina med människor är att hur mycket man än letar kan man aldrig hitta två med exakt samma personlighet.

Victory

En väldigt glad (och väldigt trött) Sandra kan stolt berätta att hennes argumenterande tal för morgondagen faktiskt bara är 4,5 sekunder för långt och om hon stressläser ännu lite till imorn så kommer det nog gå.
Hur har Leif tänkt sig att vi ska hålla ett seriöst tal på 5 min !?
Satans gubbe (förlåt Leif om du läser det här !)

Nu har jag gjort mig förtjänt av 5 timmars sömn! Eller kanske 5,5 om jag har tur, för en gångs skull ska jag synda, sminket tas inte bort förrens imorgon, det är hemskt jag vet !

Puss och godnatt på er !
Och ät en massa morötter, inte bara det att det är sjukt gott, det är ju faktiskt bra mot en jävla massa saker också och bra att ha när suget sätter in (nej, det här ska inte bli en hälsoblogg, bara en flicka som beskriver sin kärlek till morötter ... hm(a))

On my own

Jag måste ha varit blind fram tills i fredags.

Det är inte förrens nu jag faktiskt insett hur falska och elaka alla i tv är (alla och alla är väl och ta i men det är väldigt många).

Ser för tillfället på Sanningens Ögonblick, sen när har vi börjat anse andra människor missnöje som något roligt?
Och Idol, jag behöver inte ens tala om vad jag tycker om det längre.

Människor har blivit så elaka mot varandra, och försöker inte hjälpa varandra längre utan skrattar hellre åt andras problem.

Jag ska aldrig börja prata om sådant här, jag gräver mig så djupt ner i det, och jag blir faktiskt otroligt besviken på mänskligheten i sig självt.


Rejected Love

Är jag lycklig? Nej.

Det stod egentligen mer än så men nu tog jag med den här delen.
Det som han skrev var att han inte var lycklig, men att det finns saker som får honom att känna sig lycklig men att han inte är det hela tiden.
Om jag tänker efter så är det väl faktiskt så ?
Man kanske säger att man är lcyklig, men det är inte allt i vardagen som får en att känna sig så, precis som att allt inte får en att känna sig olycklig.

Livet är en salig blandning av saker som vi aldrig kommer förstå oss på.
Men jag känner nog en sorts krälek till livet, trots att jag inte vad det egentligen är.

Let's pretend.



Du får hata mig älskling, men det är minnen (a) :')  <3

Song for festivity

Tänkte bara tala om att jag från och med nu tänker döpa alla rubriker (säger man så på ren svenska?) efter låtar.

Får vi se hur bra jag kan knåpa ihop låttexter med de ord jag egentligen vill få ut med rubrikerna, good luck to me !


xx


Inspiration

Jag tänkte vara lika filosofisk som Lars idag och bara gå på en random promenad i stan.
Självklart går det inte att låta bli att tjuvlyssna, idag har jag hört franska, finska, tyska, engelska, danska, och säkert ännu fler språk, de flesta var turister som stannade runt slottet för att ta bilder, både av omgivningen och sig själva i den.
Jag tänker på frågan som ställdes till årets Idol-deltagare, "Finns det två typer av människor?" Jag vet att Lars svarade ja, killar och tjejer, samtidigt som Robin B svarade nej, det finns cirka 6 miljarder människor.
Det är ju två helt olika sätt att resonera, och egentligen är båda lika sanna, vi är "indelade" som tjejer och killar, men ändå liknar ju inte någon någonannan.

Jag har spenderat halva dagen med att läsa Lars gamla blogginlägg (han är en jävla poet den där Lars!), och han har verkligen ett sådant förtroende för mänskligheten, vad än skrivs om honom, vad folk än frågar, han tror på att människor är goda och att man är som man är och behöver leva ut sig själv.
Någon frågade om han var lycklig, han sa nej, att det finns stunder han är lycklig men att han inte är lycklig hela tiden, det är något som har med honom själv och miljön att göra.

Tänk om man kunde vara som honom, att vara så säker på vad man tycker, och kunna uttrycka sig så klockrent, han är en sann inspirationskälla när det kommer till frågor av den typen, jag råder er starkt till att läsa.

Snubben har humor, samtidigt som han kan vara helt seriös och inte är rädd för att visa sitt rätta jag, och han ändrar inte på sig för någon, det har han bevisat.
Är det inte en sådan kille vi ska idolisera istället för någon som älskas för sitt utseende och för sin möjlighet att böjas efter medias önskan?

http://www.tv4.se/1.655257

Ett komplett paket med allt man vill ha hittar man inte ofta. :]

xxxx

!!!

Nej, helvetes jävla skit.
Jag vet inte vad jag ska skriva, det kommer inte spela någon roll.
Jag visste egentligen att det var din tur, efter allt du har gjort mot Idol är det inte direkt oväntat.

Och jag ville egentligen att du skulle åka hem, det kan ju inte vara någon som seriöst trott att du ville vara med och uppskattade Idol.
Det är bara det att se dig varje fredag gjorde mig så sjukt glad, och nu, vem ska jag se och höra nu ?
Du är så mycket bättre än Idol, och det är inte värt att titta på när du inte är med, men jag ville se vem som vinner.
Men hey, det blir väldigt mycket billigare att kolla nu, inte direkt någon jag känner att jag vill rösta på längre.

Och well, Obama vann ju faktiskt iaf .


Lars Eriksson, du är och förblir alltid bättre än Idol.

<3

K

Det finns inget att disskutera, Kevin är kungen ikväll.

Jag är mållös, jag trodde aldrig att den rösten kunde komma från den killen, for once, I am actually speechless 4 real.

Lars var grym som vanligt, och det här trodde jag aldrig att jag skulle säga men Kevin rockade skiten ur även honom ikväll asså.

OMGosh!


x

Lars.

"well, atleast Obama won."


The Joker, aight.


L.E

You make me Ms. Brightside

D

as simple as that.