♥ idiot & fina ponnysar.

Visste ni att jag är osäker? Det är jag tydligen.
Jag kommer nog aldrig komma över det där, jag kommer fortsätta vara sur för alltid. INGEN kallar mig osäker och tycker att allt jag skriver på twitter är för uppmärksamhet? Som tur är håller jag och Syll på att planera hur vi helt och hållet ska förstöra den människan. He is going down, we will break him. idiot.

Till lite gladare saker. Jag fick vara i stallet idag, och för första gången på två veckor gosa med min lilla bebis och nosa i hans man.  Det är helt underbart, jag älskar att lukta på honom, han luktar.. så hästigt. Skulle hjälpa en lite ovan 11 åring att få in en av hästarna ur hagen och fick passa på att gosa lite med våran vita springare medan det lilla gotlandsrusset som faktiskt var den som skulle komma in vände sig om och sparkade. Oh well, det var inte jag som behövde få in honom.




♥ mwahooo. (beskrivande rubrik)

Har precis kommit hem från en underbar middag hos mina kusiner som har/ska fylla år. God mat, trevligt sällskap och mycket smarriga tårtor till efterrätt. I bilen på vägen hem satt jag självklart och lyssnade på Only Seven Left, försöker stenhårt att lära mig deras låtar, och guess what? Jag tror att jag börjar lära mimg större delen utaav de flesta låtar. Känns fint. Förutom det faktum att jag inte kan sluta tänka på Hinne som gör ett hjärta med händerna varje gång jag hör slutet på en av låtarna - det känns inte riktigt bra att jag inte kan sluta på en 93a under en låt där de sjunger "all I needed was a shoulder to cry on" , verkligen inte bra. Dock är han väldigt, väldigt söt, men som jag har sagt förut så är han mer söt på det sättet att jag skulle vilja ta hem honom, sätta honom i ett skåp, och gå runt och klappa på honom lite då och då. 





 Nu ska jag göra en kopp te och låtsas som att jag inte alls har blivit beroende av spelet som linnea satt och spelade på datorn förut.


♥ varmt väder och fina hollandssaker.

Drömmer jag eller har vi faktiskt plusgrader i Sverige?
Snön har börjat smälta, i alla fall från byggnader och gatulampor och vi kanske har en chans att få vår även i det här landet. Det skulle kännas väldigt trevligt att inte ha vinter fram till augusti.

Och idag ska de flesta av mina fifina holländska flickor se Destine, MakeBelieve och Only Seven Left i Utrecht, och vi har planerat en massa saker som Rianne ska säga till Hubrecht. (det är en flicka som gillar den bandpojken liiiiite för mycket.) Hon tycker däremot inte att det är lika kul eftersom hon har en crush på honom, för oss andra... kommer det bli roligt. Dem ska filma det och skicka till mig, happy moment.

Och jag måste fortfarande komma på vad jag ska köpa för födelsedagspresent till Jochem. Vad finns det att ge en hollädsk pojke, som jag inte kommer ihåg ålder på, och som jag inte har en aning om vad han gillar?


♥ Just for you.

come on, come on, I'll show you the way.
take a little, take take a little, take a little time.

Oh synd att Martina inte är online nu, jag hade kunnat belöna henne med några låtar från MakeBelieve som jag precis fått av en holländsk flicka. Det får helt enkelt bli en annan dag när hon har kommit tillbaka från sin lilla semester.

Det är en fredagkväll men jag ska faktiskt vara hemma idag, hade egentligen planer men en halv miljon timmar restid hem känns ju inte jätteroligt. Jag funderar på om jag ska skriva någon poetisk dikt eller fortsätta på någon påbörjad låt, men vet inte om dimma, snö och mörkt Sverige-väder är inspirerande nog för att jag ska kunna uttrycka mig rätt.

En kopp te, mycket vacker musik och fina vänner får mig dock väldigt glad även i inte jätteglada väder, jag kan inte vänta tills jag åker tillbaka till holland, det är cirka två veckor kvar. Och på grund av att jag är en lycklig flicka blir alla mina blogginlägg extremt enformiga, röriga och ointressanta. Och därför tänker jag bjuda på en bild på min finfina griströja med två pippande grisar för att liva upp allas fredag, var så goda!



Ja, det är en otydlig bild, använd fatasin !


♥ FJRHEIRHEI

Och idag är det dags för att klaga lite, ni alla vet vi ju vilka mcfly är, självklart vet ni det ni har ju läst min blogg förut. Idag var jag och min kära Linnea inne på h&m i handen och vad hör jag???? forever is over med THE SATURDAY spelas på radion, jag höll på att bli galen. Nej men självklart vi spelar inte McFLY men låt oss spela det band som blev känt tack vare att en av medlemmarna är tillsammans med bassisten i mitt favoritband. fint, jättefint. (och den här gången är mitt fint VÄLDIGT ironiskt..)

Förövrigt så bjöd min flicka mig på min första subway macka någonsin, och den var mumsig. Trots att det är snabbtmat kändes det fräscht, det var... ja juste, fint! 

 


♥ mum oh mum

Det här inlägget tänker jag tillägna min egen mor. För att jag inte vet om jag har gjort ett sånt inlägg innan, för att hon förtjänar ett sånt, och för att även om vi bråkar ibland så är hon världens bästa mamma.

Jag har bott med min mamma och endast min mamma sedan 1½ års ålder, åh vad jobbigt vad hände med pappan? tänker ni säkert. Men så är det inte i det här fallet, även om min kontakt med min pappa till största del består av msn och telefon så har vi i alla fall kontakt, mina föräldrar kan träffas utan att mörda varandra och jag är lika lycklig med bara min mamma som jag hade varit om vi hade haft en till med i familjen.

Det är när jag umgås med andra människors familjer och ser deras relation till sina föräldrar som jag inser att jag aldrig ALDRIG har haft det på det sättet. De har något halvkrystat samtal vid middagen, sätter in i diskmaskinen, och stänger in sig på sina rum. I vårt fall äter vi middag i vardagsrummet samtidigt som vi ser och diskuterar tvprogram, sen sätter vi in tallrikarna i köket (nja, så där jättebra på att sätta ned i diskmaskinen direkt är jag inte), och sen sätter vi oss i vardagsrummet igen. Praktiskt taget enda tiden jag spenderar i mitt rum är när jag går och lägger mig och när jag går upp på morgonen. All tid jag spenderar hemma spenderar jag med min mamma bredvid mig, för tillfället sitter jag lutad mot armstödet i soffan medan mamma sitter lutad mot andra sidan, jag har mina ben längst hennes sida och hennes ben ligger utanför mina. Och så här sitter vi varje dag, när jag kommer hem till andra människor glömmer jag att vanligt folk faktiskt sitter upp i sina soffor. Det gör inte vi, vi delar på mitt duntäcke och kollar på program som CSI och spekulerar i hur det ska sluta.

Och det faktum att jag kan umgås i en sån vardaglig situation med min mor, varje dag, flera timmar, utan att någonsin tröttna på henne, gör oss till en familj. En liten familj på två personer som spenderar mer tid med varandra än en familj på 60 personer skulle göra. 

Hon  är världens bästa mamma, jag är extremt glad att det är just hennes dotter jag får vara.
 Och jag älskar henne, mest av allt.








♥ fint

Idag träffade jag en vän för första gången på länge (eller ja det var inte första gången på länge jag träffade EN vän, men just DEN vännen). Hennes namn är Amanda och av någon dålig anledning har vi inte pratat på mycket länge. Jag fick lätta mitt hjärta lite om Holland (även om jag tror att jag utelämnade ungefär 50% av de detaljer som egentligen jag borde tagit med), vi drack lite te och pratade om barn och bara umgicks. fina tiden..

har lagt märke till att jag har använt orden "fin, fina, fint" och liknande otroligt mycket det senaste tiden i bloggen, jag tror att det är så att de ord som representerar min värld för tillfället finns upprepade på många ställen. Och fint är ju ett ord som känns bra att ha som världsbild just nu. Fin, fina, fint, mycket fint.


♥ sommar feeling

Det har varit en fin kväll också, förutom det faktum att jag kom på att jag har spanska prov imorgon och inte kan ett dugg mer än vad jag kunde i tisdags. Hur som helst har en demo på en av McFLYs nya låtar läckt ut, och det känns helt underbart att höra deras röster igen. Jag och Leonie, en fin holländsk tjej diskuterar bröst och det underbara faktum att man faktiskt kan tysta ett helt rum med dessa små saker som vi har haft turen att födas med.

Jag ska nog sova nu. Och jag har ätit fruktsallad och druckit en massa peach/mango té idag. Det kändes som sommar idag, även om utsikten från min balkong såg ut så här. Godnatt fina människor.




♥ this is a blackout.

Idag hade jag vårkänslor, helt underbart. Min historielärare Per var sjuk idag så skolan slutade vid 11. Jag har läst min bok både på väg till och från skolan, solen skiner och det kändes faktiskt hyffsat varmt idag. Det bästa som hänt idag var på vägen från bussen hem, ni vet när solen skiner så där extremt starkt så att man knappt kan öppna ögonen? Så var det, och sen kom jag in genom porten och kunde knappt se. Så där som det blir på sommaren när man har varit i solen tillräckligt länge, det kändes helt magiskt. Det är soligt nog ute för att få inne att kännas mörkt. ahh, lycka.


♥ good girl.

Både igår och idag har jag pluggat, lyssnat på Only Seven Left, druckit en helt otrolig mängd té, pratat med roliga och oroliga människor på internet, fyllt på min iPod med ljuvlig musik och gör mig nu redo för att läsa en del ur världens bästa Johnnys självbiografi. Och vet ni vad jag har kommit fram till? Det känns inte så jävla hemskt. Att spendera kvällarna efter skolan med att skriva ner lite olika saker på papper känns mycket bättre än att inte göra det överhuvudtaget. Det känns faktiskt riktigt bra, och väldigt mycket mindre stressande. Nu när jag "måste" gå i skolan för att min mor låter mig åka till Holland då, så har jag gjort mer läxor än jag gjort under förmodligen hela gymnasietiden. Det känns fint, och väldigt självständigt. Jag kommer hem, sätter på en kanna té, tar fram mina papper, funderar lite på hur jag kan göra uppgiften på bästa sätt och gör det sen. Och vet ni vad det enda jag förlorar på det är? Datortid. För på alla de här timmarna skulle jag egentligen inte gjort något som helst vettigt. Idag känner jag mig lite stolt över mig själv.




♥ m

another night at the disco, another drink till I kiss you, oh oh,
 it's getting late but I'll take you home. Another night, another night at the disco.



dobidobidobido varsågoda för en mycket vacker bild från arnhem.
I wanna go back, back back, lalalal, I wanna go back.


♥ formspring.

Jag är extremt uttråkad, så vad gör man?

Har du något du vill veta om mig, eller bara har lika tråkigt som jag och har lust att fråga mig en fråga om vad som helst? Well go ahead, jag har formspring! http://www.formspring.me/Saaaandra

Fråga vad som helst, och var anonym, any dirty things my dears! hahaha.


♥ sommar


Why do summer hate us in sweden?


Jag vaknade runt halv 12 med en underbar förkylning och snöstorm utanför fönstret. Vid 1 i natt vaknade jag av att jag hade somnat på soffan, och drömde en dröm om att jag och Nate var gravida och sprang runt i ett varuhus. Papporna var inga mindre än Robin L & Tom från Destine, fast vi var inte helt säkra för tydligen var det massa andra pojkar med i bilden också. Och sen skulle vi sova över hos min mormor och morfar..
Jag drömde en mardröm också .. det var något om en gubbe.. men än så kommer jag inte ihåg (tur för mig!)

Hur som helst, jag har redan planerat min dag, den ska jag spendera i soffan och hoppas på att jag kan bli lite friskare. Förhoppningsvis kommer några härliga holländare vara online nånstans så har jag lite folk som tidsfördriv. Dem är väldigt bra på att funka så ska ni veta, de älskar att spendera tid på oss svenskar och jag älskar när dem spenderar tid på oss! Perfect match.



Ni får en bild på Robin, bara för att jag verkligen verkligen vill åka tillbaka till Holland nu nu nu . I miss it!


♥ ik vind je leuk.

Jag tror faktiskt inte att jag har något vettigt att skriva idag. Det här är en riktig tråkfredag där det snöar som satan när man är i skolan, somnar på teaterlektionen och ändå inte missar någonting förutom klassens randomprat, åker hem, blir mätt innan middagen och gosar med katten och nästan somnar till masterchef klockan halv 7. (Jävlar vilken lång mening jag fick till där!) Det har min fredag helt enkelt bestått av, det finns inte så mycker mer än det idag.

Varför är vädret som det är ?
Jag känner verkligen för att ta en promenad, att gå och filosofera en stund och tänkte på den senaste helgen. Jag blir väldigt glad när jag gör det, väldigt väldigt glad. Och varje gång jag gör det inser jag att jag kommer på saker som jag hade glömt, det får mig lite extra glad.


♥ Charlie McDonnell

När vi var i Holland visade Annelieke oss något som var helt underbart, som har öppnat en hel ny värld av humor! Denna världen heter Charlie McDonnell. Han roar mig som ingen annan, är så extremt fyndig, konstig, gullig och bara allmänt underbar. Jag blir nästan lite ledsen när jag tänker på att jag inte har hittat honom förut, men nu är han här, i min dator. Och förhoppningsvis i eran också!

Han är ingen sångare och för en gångs skull visar jag er en människa som inte finns på youtube på grund av sin musik. Jag valde den här till er dock för att den är helt underbar, att kunna spela mot sig själv på det sättet. He is just a miracle.


-

Nu är det dags för mig att klaga lite på skolan igen (jag vet att  det inte är första gången idag men på spanska provet idag blev jag fan riktigt sur.) Man kunde ha kommit dit och börjat provet klockan 8, man kan komma dit 8 varje lektion men jag har ingen lust att gå upp 6 varje torsdag bara för att börja tidigare så jag kommer i vanlig tid. och vad möts jag av? Jo att vi inte ens har hela lektionen utan slutar en kvart tidigare, och dessutom avslutade hon lektionen ÄNNU 10 minuter tidigare. Vilket betydde att vi som kom i den vanliga tiden fick 50 minuter på oss att skriva prov... det tackar man för, verkligen. Jag hade till och med pluggat igår och pluggat på bussen idag och var ganska säker på att jag kunde de grejer som vi har hållt på med under lektionerna, nu fick jag istället stressa igenom hela....


♥ van loenen.

Visste ni att jag har en lillasyster? Det har jag hur som helst och hon har varit jättesöt och gjort om min Robin&jag bild lite grann. Robin ser fortfarande ut som en våldtäcktsman (det är ögonbrynen och han lutning på huvudet som gör det...) men jag ser i alla fall inte riktigt lika ful ut som på den andra! man får ju tänka på det positiva, haha.



aowts.



and she made another one, självklart hamnar dem på min blogg!


♥ Destine/Makebelieve/OSL

Jag har berättat allt om holland så extremt många gånger nu, så det blir inget jätteavancerat inlägg här, utan helt enkelt en massa fina bilder! (ta "fina" med en nypa salt.)



Martina och Annelieke när vi var påväg hem till henne, och SATAN vilket fint hus!



Några brudar hade en tårta med bidler på Destine, spindlarna var där med tanke på att de haar en låt som heter spiders!




Me and Syll!!



Bjorn från MakeBelieve.



Joey & Jasper från MakeBelieve



Marvin från MakeBelieve blev nog lite av en personlig favorit hos mig och Martina, haha.



Lillen från OSL, Hinne. han var 93a, haha, gull!



Roderick från OSL, han var söööööt!



Bart från Only seven left.



Jochem från Only seven left.



Robin & Tom



Hubrecht, Laurens & Tom, från Destine såklart.



I'll say this in dutch, Ik vind je leuk!!



Det är ju tur att jag är en lika bra posare som Laurens.




Jochem var tydligen min Valentine! det var ju trevligt, haha.



Så här ser man ut om man låter Jochem, Bjorn & Joey leka med en penna ...


Så det får räcka, kan inte påstå att alla bilder är så extremt fina så vi behöver ju inte överdriva, men för den intresserad så har jag fler bilder på facebook!



♥ Hoeland

Det här blir mitt sista inlägg innan vi åker. Jag har nästan packat klart allt och ska snart ta ett bad.
Idag är jag faktiskt inte nervös längre, kanske lite sådär djupt djupt i botten av mig, men jag är mer förväntansfull idag, lite lycklig skulle jag nog nästan kalla mig.

Jag kommer inte uppdatera bloggen något vidare förrän jag kommer hem, men eftersom jag kan uppdatera twitter från mobilen så kommer det komma några små söta saker därifrån (eller söta och söta, men uppdateringar kommer det i alla fall!). Så om ni klickar på länken under kommer ni dit!

www.twitter.com/Saaaandra


♥ -

Jag är nervös nu, ja jag är faktiskt jättenervös. Och egentligen vet jag inte för vad.. Jag önskar att vi bara kunde åka nu, den här väntan tar livet av mig. Undra om jag kommer kunna sova inatt, kunde knappt somna igår och när jag väl gjorde det så drömde jag självklart inget bra och vaknade lite så där smått skräckslagen. Usch jag vill inte ens tänka på hur det kommer bli imorgon kväll. Då får jag nog verkligen inte sova.. men bussen och flyget räcker nog som sömn, hoppas jag. Hur ska jag kunna koncentrera mig i skolan imorgon? Jag vet inte.

Mitt hjärta hoppar nog över var 5e slag just nu för att det inte hinner med, varför är jag så nervös?
Kommer vi missa bussen? Kommer vi missa flyget? Varför säger Annelieke att vi ska byta tåg när det inte står det på tåghemsidan? Varför vet jag inte vart vi ska ha våra väskor? Varför sitter jag inte bara på flyget just nu så att jag vet att vi i alla fall kommer dit?

Om jag inte överlever tills imorn minns ni mig fortfarande då? haha.

Nej, jag måste kolla på något. En film tror jag. Eller two and a half men?
bluh. väntan suger.


♥ not all dreams are good.

Jag hade en dröm. Och inte en sån där fin som Martin Luther King som kunde förändra samhället genom sin dröm, nej nej jag drömde om mig själv och hur illa mitt liv kan gå inom snar framtid.

Den här gången var det tydligen jag och Nate som skulle flyga till Holland, så skulle vi hämta upp Martina på vägen eftersom att Nate hade bil och skulle köra. Vi var ute på någons landställe och begav oss iväg på morgonen. Av någon anledning lämnade vi bilen vid en backe och försökte springa upp för den istället, vilket ledde till att vi var tvungna att gå vid motorvägen sen för att vi inte hade någon bil längre. Vi hittade fram till en hiss som jag har drömt om förut, så jag visste att om vi valde rätt utav "våningarna" A, B och C så skulle vi komma till ett jättejätte högt hus och där ifrån kunde man klättra ner och sedan gå till Arlanda (ja, det var alltså inte Skavsta i den här drömmen, konstigt nog). Självklart lyckades vi välja fel, och knappen man skulle trycka på för att hissen skulle komma var begrav under en isstaty av en bläckfisk, jag fick loss en arm av den och slog fram knappen. Även den här gången kom vi fel, vi kom in i en lägenhet och ute på balkongen satt de två som ägde den och deras kompis. Jag såg båtar och frågade om vi var vid Slussen. De verkade inte överlyckliga över att ha oss där och började fråga om vi inte hade råd med tullavgiften, och så fick jag en supergammal sedel som tydligen var värd 6,50 och skulle räcka. Då insåg vi att vi var i helt fel århundrade. Vi gick in i deras vardagsrum, jag kollade på klockan och sa till nate "nej. Klockan är halv 4 och vårat plan gick ju 13.25", då hade vi inte kommit någonstans, vi hade inte hunnit hämta martina, och vi kunde inte använda bilen för att man behövde något speciellt märke för att visa att man skulle utomlands ... Sen vaknade jag.


Så lite nervös måste jag säga att jag är över flyget nu ..
Dock vet vi ju faktiskt vart vi ska nu, och hur man åker, så några stora bilsaknadsproblem lär ju inte infinna sig, men jag blev lite stressad imorse över att jag måste packa, och se till att jag hr allt, och växla pengar. Hm, jag hoppas att jag överlever det här!


♥ mwah.

 






Jag och Linnea är självklart super sexiga. Jag kan förövrigt tillägga att vi tog ungefär 74 bilder. Och att jag verkligen inte kommer dela med mig utav alla, de två här över var nog de snyggaste ...
Vi har i alla fall kollat på en super cheesy film, och på elallergiker på Outsiders, intressanta saker! Nej,nu får vi se om vi kan hitta någon till töntfilm på min dator!




Om en halvtimme är det bara 3 dagar kvar.
3 dagar tills vi gör våran alldeles egna resa till Holland, oh det kommer bli underbart.
Hur oplanerade vi än är och hur lite vi än har tänkt igenom det här, och hur pinsamt det faktiskt kommer att bli, så kommer det bli bra. helt underbart bra. Bara du och jag. och en massa holländare som kikar in någonstans i bilden, men det är du och jag, våran resa, alldeles ensamma! Och jag älskar dig, verkligen verkligen verkligen!


♥ bluuuuuh

Jag umgås nu med kära Martina, som jag har gjort nästan hela dagen. Vi började på coop och handlade lite saker med min mor och gick sedan och diskuterade hur extremt nervösa vi är för allt med Destine, och vi måste träna på låtarna, verkligen verkligen verkligen. Jag kommer få panik.

Vi har hur som helst kollat på alla bidrag till melodifestivalen, det är ju inte mycket att hoppa över bäcken för, Ola var väl bra. Förutom den där frisyren de envisats med att ge honom ... och annars ... nja. Salem al Fakir kanske, har låter ju så extremt rolig att man i allla fall blir underhållen.

Nu fixar vi mitt hår, eller ja, Martina fixar mitt hår och jag försöker få ur Syll lite information om hur det var på Destine konserten igår. Vi ska sminka mig sen också, läs Martina ska sminka mig sen också. Ni får en liten bild, dock från innan vi började, för tillfället har jag en toffs och en klämma mitt på huvudet, kanske inte min allra charmigaste look!



Martinas mor fick vara med också!

Och vi färgade Martinas hår idag också, så här extremt tjusig var jag då.


♥ HAPPY FUCKING MOMENT.

Idag tänker jag använda de finaste orden jag kan på mitt modersmål och uttrycka följande:
VAD I HELVETES JÄVLA KUKFITTA HÄNDE????
Det blev med andra ord Dannys sista framträdande i popstar to opera star, och han var så SJUKT duktig, och tydligen fick han minst röster av de 5 som är kvar... Trots att han utan tvekan är den kändaste av dem... trots att #votedannyrotti var nummer 1 trending topic i UK, vilket betyder att förmodligen alla av dessa röstade... trots att Marcella är en ful gammal häxa som ser ut som en ko med cpryck när hon sjunger... trots att ALLA i McFLY satt i publiken & Dans flickvän, trots att resten av the Fletcher family röstade, och Antony, och Jason Perry, NEJ NEJ, självklart fick den mest omtyckta mannen av dem minst röster, LOGIK, jaja. 

Jävla hortv.

Om Darius åker hem nästa vecka blir det alltså till att åka till England och slå ihjäl någon ful jävel som ändå inte kan sjunger ordentligt *host Marcella, host Bernie*...

Och ja, jag blir alltid så här glad när saker går rakt åt helvete när de verkligen inte borde det och egentligen inte kan det .... med tanke på allt ovannämnt som jag ska vara snäll nog att inte upprepa igen trots att jag känner för det. Jag måste gå och göra en kopp te, och tänka på Holland och små rosa moln, och att MCFLY KAN FIXA KLART SITT ALBUM, GE OSS DET OCH GE SIG UT PÅ TURNÈEEEEEEEE IGEN!

 

we love you dudes, time to get back to us!


♥ shorty day

Det blev en kort skoldag idag. Min mage bestämde sig för att inte vara på min sida och skickade hem mig från skolan väldigt tidigt idag. Min heldag om Samuel Beckett blev därför inte längre än någon timme lång. Jag fördrev lite tid med att försöka lära mig de låtar jag inte kan från Lightspeed, det fick mig att inse att introt på in the end är extremt likt introt på McFLYs the Heart Never Lies, lite långsammare bara. Å andra sidan kan jag inte påstå att jag lärde mig någon av de bättre för den delen. 7 dagar kvar. Det blir massa massa träning de här sista dagarna alltså.

Snart ska jag och min mor bege oss iväg för att äta middag hos mormor och morfar. It's been way too long!


♥ puss

Idag känner jag mig lite lycklig.
Fast det är snöstorm ute, jag är en aning förkyld och har problem med halsen, har ont i magen, min överläpp är extremt torr och mina naglar förmodligen kommer gå sönder när som helst så är jag faktiskt lycklig!

Dels kollade jag väderrapporten för Rotterdam, idag hade det varit 5 PLUSGRADER, om ett par timmar är det exakt en vecka kvar tills vi åker vilket gör mig ännu lyckligare. Ant var gullig nog och sa att om vi ville träffa honom när vi åker till London så skulle han köpa blommor till mig för att det hade varit min födelsedag, haha. Jag har druckit massor av te och c-vitamin för att hjälpa min stackars kropp mot infektioner och om det hjälper så kan jag vara en lycklig flicka!

Jag tror att det är dags för mig att visa en dagens outfit bild och sen helt enkelt gå och lägga mig och kolla på någon mysig-supertöntig amerikansk film och sen sova och drömma om gröna ängar och underbar musik!


♥ t9

Ni vet hur underbart t9 kan vara ibland?
Jag och min mamma undersökte lite ord på hennes mobil, följande finns inlagda i ordlistan:

zigenarkaffe
nazistbebis
jesusfitta
dubbelfitta
tomtebög
nazistparkering
emotant
negerjul
gubbanal
negerjaktsörnar
cirkusastma
trippelknark

Mycket användbara ord!


♥ tweet tweet

Jag gillar twitter.

Bland de som followar mig ingår en massa randoms, massa vänner, massa folk jag har planerat att träffa, vissa band/bandmedlemmar jag tycker om och nu på senaste tiden två söta personer från England. Den ena av dessa vid namn Darius, en av Dannys söta kollegor från Popstar to Opera star, ingen aning om hur han hittade mig på twitter men självklart followar jag honom också nu!

Den andra av dessa är Antony Hart, kompis till Tom Fletchers lillasyster Carrie. Trevlig ung man som tydligen planerar på att komma till Sverige med Mike Bladen i sommar. Det skulle vara mycket trevligttttt.

Jag tänkte ge er en bild på Darius, men han var tyvärr för ful på alla ... (haha) Dessutom gör inte bilder hans söta leende och underbara accent rättvisa, tänkte ta en på Antony också men njaa han var också lite för ful för det. you can always google, meeen kom ihåg att jag gillar britter! Ungefär 9/10 jag frågar skulle nog säga att killarna jag gillar är fula, så be prepared (;


Och mycket mer intressant blir inte det här inlägget idag, det är helt enkelt vad man får vänta sig efter en skoldag som slutar fem i 11! Och solen är ute, idag igen. Och jag dricker te, och pratar med någon konstig australienare på msn som är lite ledsen för att jag har låtit bli att svara hela tiden...


Oh well, någon bild får jag väl bjuda på idag, så varför inte en som visar min sanna personlighet, jag är en sån fin människa, eller hur?


♥ sleeping.

Ni vet när man somnar alldeles för tiden, mitt under eftermiddagen för att sedan vakna lagom till att man ska gå och lägga sig? Riktigt så hemskt hade jag det inte idag, eftersom klockan bara är 10 och jag vaknade för en liten stund sen. Men strax efter 7 bestämde sig min kropp för att det var dags att sova en stund, vilket betyder att jag glömde att gå och göra teet som jag hade planerat, missade Halv 8 hos mig och kommer inte kunna sova hos mig. Succeess. Min tussenusse kisse använda mig i alla fall som madrass hela tiden så några timmars kattgos fick jag på köpet! Och undra om det inte är dags att jag går och fixar mitt te nu, innan jag somnar igen.