♥ view from heaven.

And I'm sure the view from heaven, beats the hell out of mine here,
and if we all believe in heaven, maybe we'll make it through on more year,
I hope that all is well in heaven, cause it's all shot to hell down here,
I hope that I find you in heaven, cause I'm so...
Lost without you down here.



♥ earrings.



Idag köpte jag mig ett par gulliga örhängen under den extremt långa håltimmen vi har varje måndag.
Fina grejer.


♥ planering.

Jag har redan bestämt mig för att bli en extremt töntig turist innan jag och Linnea åker till London. För att vi aldrig ska få hjärnsläpp eller behöva ha tomma tidsplaneringar ska jag skriva ner en massa saker som vi kan gå runt och se på och göra. Och så ska jag planera vart jag ska bjuda min fru på middag, det är nämligen hennes födelsedagspresent från mig. Men vart? Tror jag ska ta något romantiskt som McDonalds kanske? Haha. Nja, men något ska jag nog kunna bestämma mig för. Vi får se!

Jag har än en gång hittat min väg till Last FM förresten, det känns bra, att lagra lite musik och se vad andra fina människor lyssnar på och få inspiration. Internet kan vara en sån fin grej ibland. Och Bruce sjunger i mina högtalare och en brun vattenhund ligger på mitt hall golv med hakan mot golvet. Fin söndag.



london :')


♥ summer '10

4 dagar sen? Var det så länge sen jag skrev ett blogginlägg?
Det var konstigt.. tiden går helt enkelt för fort ibland.

Jag och Martina har planerat Hollandsplaner i helgen, det känns bra. Även om det är molningt, relativt kallt, grusigt och snöigt och en massa människor från England och Holland twittrar om hur fint väder de har så är jag lyyyyyycklig. Jag väntar bara på att Maj och sommaren ska komma. Det kommer bli ovärdeligt.




Idag har jag och min kära fru Linnea spenderat alldeles för mycket tid på att sjunga, dansa och använda hennes mobil. Till väldigt komiska ändamål måste jag säga, men kanske inte överdrivet charmigt. Och ikväll har jag bestämt mig för att jag INTE ska missa dating in the dark.. har tänkt att jag ska se det varje vecka, men har jag gjort det någon gång? självklart inte. 

Jag ser fram emot helgen, jag ska umgås med världens bästa Martina, baka kladdkaka och ha myskväll i massor. Det blir nog en mycket fin helg.


Inför läsandet av 10 sidor om romantiken i min litteratur historiebok blandade jag ihop lite vaniljglass, krossade pepparkakor och hallon. Oj vilken julkänsla jag fick av pepparkakorna, men nej, nu är det vår som gäller inget annat! Och romantiken är ju verkligen inte mitt ämne, jag har sagt det förut, ni har försökt övertala mig förut men NEJ jag är ingen romantisk person och jag kommer förmodligen aldrig bli det heller. Allt gulligull och fina ord skrämmer livet ur mig, så också de sidorna jag nu ska läsa om detta så förtjusande (?) ämne. Tack gode att jag har té och twitter som sällskap.


Och jag insåg precis att det inte såg så gott ut..
Men om ni hade smakat! Ni hade blivit trollbundna, så bra är mina cooking skills (eller ja, blanda ihop ingredienser skills)

Och jag har massa fina planer för de närmaste månaderna, hur många av dem som kommer bli verklighet vet jag inte riktigt ännu. Men jag planerar, för fullt! Och jag håller tummarna, och använder mig av sunt förnuft, och jag ska berätta för er. Men det blir i nästa inlägg!


♥ fika

Det har varit en lugn helg för min del, en av vårens värsta innehåll, pollen, har börjat infinna sig i luften och gör mig tio gånger tröttare än vad jag egentligen borde vara. Men ändå har jag och min mor spenderat några timmar hos min faster idag. Vi diskuterade fisar (fråga inte, det är ett vanligt samtalsämne i den sidan av familjen! haha), jobb i holland och kareoke-kvällen jag, min faster och min mor ska ha när jag kommer tillbaka från London.

För övrigt så har den här veckan inneburit en massa onyttig mat och fika. Det blir något konstigt när jag kommer hem från Holland, där äter jag nästan ingenting och när jag kommer hem är jag hungrig HELA tiden. Förstå om jag spenderar sommaren där, jeeeesus vad extremt mycket tjockare jag kommer bli när jag kommer hem igen! Men positiva tankar.. får jag ett jobb där, blir jag en jäkla lycklig flicka!


♥ you're so fine, you're my desire.



Min fru har bjudit mig på fika I Gallerian idag, vi diskuterade fula människor, mackor och fina saker.
Jag funderade på att åka till Kask idag, men blir lite jobbigt att ta sig till Sollentuna så jag spenderar kvällen med mina jättefina mamma, som köpte Vanilla Coke till mig idag. Kommer ni ihåg när man var yngre och drack det? Jag gjorde det i alla fall. Fina minnen.




♥ Holland, you are my lover.

Även den här gången kommer jag hoppa över att skriva ett megalångt inlägg, dels skulle ingen av er förutom Martina veta vem jag pratade om och dels vet jag att hon är den enda som är intresserad. (men beware my dear classmates, det är ni som vill åka till Tilburg & det är jag som har kontakterna ;) haha) *Martina, planen vi pratade om är fortfarande den som gäller med tilburg så don't mind vad jag skriver här!*

Hur som helst, Holland var amazing igen, så klart. Hade helt underbara dagar med underbara människor, både Destine-fans, Only seven left-fans, Makebelieve-fans, och folk som inte var fans över huvudtaget! Men idag blir det bilder jag bjuder på, med namn & band , så kan ni ju köra lite hemplugg och lära er så känner ni er inte så efter om ni någon gång lyckas träffa någon av dessa underbara 15 pojkarna! Here we go!



Céline, Chantal & Nessa. (Och syll bakom nessa)



Jag & Syll i Het Kasteel. Alphen a/d rijn.



Leoniiiiie.



Marvin , från MakeBelieve.



Om ni någonsin träffar Joey kan jag lova att det är en av de bästa människorna ni någonsin träffar! Från MakeBelieve.



Piiiiiiiim - från Makebelieve. också en av de trevligaste människorna jag någonsin träffat!



Jasper & Björn från Makebelieve, dem här människorna är helt vrickade!



Bart - Only Seven Left. Sjukt trevlig, han gillar Kent & Sverige!



Bram - only seven left !



Söta Hinne från Only Seven Left.



Roderick från only seven left är lite svår att få bild på bakom pianot! 



Sparar den bästa från Only Seven Left till sist. Jochem! Jag förstår mig inte på honom, men jävla kul är han.



Chris från MiMiSoya, han har en helt underbar röst! Och han pratar brittengelska, underbart.



Jorja från MiMiSoya, extremt söt brud!



Robin L från Destine. Han är väldigt dålig på engelska och sjunger batience istället för patience, haha.



Ni får två bilder på honom bara för att han var så EXTREMT snygg i både Purmerend & Alphen (även om alla bilder är från alphen, jag tog inga i purmerend, a shame, han hade vit skjorta och svart slips! mjauuuu)



Hubrecht - Destine. Han är smal som en pinne och har extremt blonderat hår men är ändå en fin människa!



Laurens från Destine. Han är GALEN. Det finns ingen som headbangar som honom (och spelar så lite som honom!).



Och någon rolig bild måste ni ju faktiskt få. Här är Hubrecht igen, framifrån, vad tycks. är han snygg? haha



Och Tom från Destine. vad ska man säga om tom.. även om hans skägg är extremt fult för tillfället och att han hade håret som en jävla hippie, så är han en av de absolut snyggaste killarna jag någonsin sett! 




Här sov vi förövrigt! Syll längst till vänster, jag sov där min väska ligger, Leonie & Kevin. Britt & Angela joinade våran murgröna plats och Marr, Rianne, Josefin och de andra som också var med satt och sov på golvet!


♥ the dutch

Min väska väger just nu 6,6 kilo, jag har mobil, plattång, smink och lite annat smått och gott att packa i morgon bitti. Jag är faktiskt lite nervös, men inte för att flyga, och inte för att komma själv till Holland (söta Leonie möter mig på flygplatsen!).. utan just för att det ska vara något fel på bussen. Den där jäääääkla bussen. Jag kommer säkert inte kunna somna i natt för att jag bara kommer att drömma om en kraschande buss eller andra trevligheter.

Hur som helst.
Det här kan vara mitt sista inlägg, beroende på hur pigg jag är imorgon.
I så fall, hörs vi när jag kommer tillbaka till sverige igen!
och självklart kommer jag att uppdatera twitter ;  
www.twitter.com/Saaaandra

pussssssss.


Idag hann jag vakna, sminka mig, klä på mig, platta håret, äta lunch och börja gå till bussen på 50 minuter. Det kändes ganska duktigt av mig.

Och jag ska nog börja packa snart. Det känns som att det kan vara en bra idé att göra det innan imorgon.. Och extra tidigt ska jag åka också för massa problem med någon bro i södertälje. Om bussen stannar någonstans eller det tar eeeextra lång tid, så kommer jag få panik, så då kanske jag ringer någon fin vän och klagar tills jag kommer till flygplatsen!


♥ pålle

Idag var jag helt själv i stallet, äntligen.
Jag kunde gå runt med musik i öronen medan jag fixade i ordning min lilla ponny som inte bryr sig det minsta om jag sjunger lite för högt eller lite för fult. Det var iskallt ute, och min ponny var inte så pigg på att arbeta, men det gjorde mig inte så mycket. Han är så fin ändå.

Och för första gången fick jag äntligen ge mat till de sju små hästarna. Jag gillar verkligen det. Gnäggande ponnisar och hovar som olovligt kraffsar i marken. Och ljudet när höet krossas mellan deras tänder. Och total tystnad runt och kring. Det är riktigt fint. Riktigt fint.


♥ svartnagellack

Jag är i full fart med att försöka övertala alla att ha svart nagellack på konserterna nästa vecka. 2 ja och 1 kanske är väl bra av totalt ... 15 bandmedlemmar? Oh well, eftersom det är jag som målar så får jag helt enkelt övertala de andra också. Deras crewmember sa nej, eller för att vara exakt sa han "not a chance!" men han är en snäll pojke så förhoppningsvis går det att övertala honom också!


♥ next week

Imorgon är sista dagen innan skolan börjar igen, då har en veckas ledighet gått och jag har faktiskt inte gjort speciellt mycket, och det gör mig ingenting. Den här veckan har bara varit ett tidsfördriv inför nästa vecka och jag har faktiskt inte känt den här oooh ja det är lov-känslan. Det enda jag har kunnat tänka på är det faktum att det bara är några dagar kvar tills jag får träffa alla mina söta gamla & nya vänner från holland. De är nog de enda människorna som kan få mig att sitta uppe en hel natt utan att märka det, de är så extremt underhållande. Jämfört med det landet känns Sverige så lamt att jag inte förstår hur någon kan vilja bo här..

Men nästa vecka är det bara tre skoldagar för min del, och det är dessa jag längtar efter nu, så att de kan passera. Jag vill höra musik, köa, lära människor svenska och berömma pojkar för en underbar show.
Bring - it - on.


♥ fint.

Igår var jag och min faster på bio och såg It's complicated. Den var helt underbar, Meryl Streep är bäst i världen och Alec Baldwin är ju bara så galet het. Självklart var jag där idag också (tror jag har varit där nästan varje dag under lovet!) och fikade tillsammans med min mor, tina & weronica, kevin & nikolaij lekte i vardagsrummet.

Min mor tyckte att vi skulle köpa Luftslottet som sprängdes idag, eller det tyckte ju självklart jag också! Och woah, det är en sjukt bra film! Även om jag inte kommer kunna sova ikväll.. Det är bara snart 5 dagar kvar tills jag åker tillbaka till Holland och alla underbara flickor och pojkar. Jag tror jag ska räkna ur megasnygga tom ur den skalan eftersom han sa att han inte ville att jag skulle komma tillbaka, haha.



och på den här bilden ser ju faktiskt de flesta av dem lyckade ut, så den får hänga med.


♥ my favorite band.

Ni alla vet ju förmodligen vilka Jonas Brothers är, tro mig, det gör jag även om det är ett band jag verkligen VERKLIGEN inte lyssnar på. Hur som helst skulle de göra en cover på McFLYs låt Star Girl, och oj oj jämför skriken? Nämen hoppsan, verkar som att McFLY har lite fans där alltså, det var ju lite tråkigt.

Kolla mellan 00:30 tills mcfly kommer.


Oh my dear band, you take my breath away!


"But it's like the old saying about the wino: he starts by drinking out of the bottle, and then the bottle starts drinking out of him. The person starts by taking the drugs, but then the drugs start taking the person.
That's what happenend to me."

Words of Johnny Cash.
s. 190-191.

 ♥


♥ back to basics.

 Idag ska min söta malin bjuda mig på fika i handen. Vi har inte träffats på alldeles för länge så vi lär hitta saker att prata om!  

Syll breakade nyheten om att vi kanske kunde dra och se Chapter January är jag kommer till holland också. (ingen aning om vad dem gör för musik men dem followar mig på twitter och vad jag har läst där verkar dem vara trevliga pojkar!). Gratis inträde och nära henne så om jag sover där så blir det nog perfekt, men vi får se!

Mitt hår har gått back to basic förresten. Min faster tyckte att jag var så bra på att prioritera mina pengar så hon sponsrade mig med en ansiktskräm, läppsyl och duschkräm, och pengar till hårfärg, vilket var VÄLBEHÖVLIGT. Så nu ser jag inte ut som en idiot som inte vet hur man färgar håret längre, helt perfekt.



it feels like home again!


♥ Snuttekisse.

Min katt är helt underbar.
Hon sitter och kollar på fåglarna utanför fönstret, och har munnen lite öppen och småjamar och då skakar hennes käkar. Det ser helt galet roligt ut, och självklart måste jag vara lite elak och peta henne i ryggen så att hon blir stressad och vänder sig och jamar åt mig.

För tillfället hänger hon från soffan till fönsterbrädan. Hon är ju för härlig. ♥


♥ Lov, lugn och låtar.

Jag spenderar första timmarna av lovet med att ligga i sängen, kolla på min katt och lyssna på regnet som droppar ute. Dka jag göra något speciellt idag? Nja, jag tror inte det. Städa, laga champinjon-lunch och dricka massa te. Självklart tillsammans med musik. Jo, det blir nog en bra första dag det. Jag känner ingen press att försöka fylla min vecka till max för att ta vara på varje sekund av lovet. Nej, ingen stress den här veckan.

Och en bit av en låt så klart.
Idag känner jag mig tacksam, jag tror jag gör det ganska ofta. För tack vare den musik jag lyssnar på och jag väljer att se live, så hittar jag alltid nya band och nya artister jag tycker om. Och jag älskar att musik kan öppna så måga nya dörrar. Så idag får Destine lite kärlek av mig, för att de öppnade en dörr till några av de bästa mäniskorna jag någonsin mött! MakeBelieve och Only Seven Left. Den här låten heter Wake Up Call.

On the edge of a passing day.
Times are fading, thoughts are washed away.
 The moon is taking over.
Underneath the stars I’ve walked for miles.
I crossed a river just to see your smile.
I see you standing and I try to reach out for you
.