only two left

Jag och min fina fru har spenderat massa tid på ingenting idag. Flygbussbiljetterna kostade mr än vi trodde så vi fick bara med oss en endaste hem, och vart vi skulle hämta filmkameran visste vi inte heller, så efter 10-15 minuters letande efter stadsbiblioteket var vi tydligen fel ändå, och fick inte med oss den jäveln..

Men lite isglass fick vi i oss, och lät solen lysa på våra bleka kroppar en stund.
Vårt humör gick från jättebra - till jättedåligt - till jättebra när vi fick kasta lite hat på fula människor som gick förbi. Vi är så fina människor vi ska ni veta !





Flitiga har vi varit när det kommer till klubbar i London. I min hand har jag ungefär 12 papper på gästlistegodkännande. Fina tider. Det är bara två dagar kvar. And it's gonna be awesoooome.


generator ♥ safe sex



Jag och Linnea har haffat högvinsten när det kommer till boende i London.
Dem håller nämligen kolla på safe sex!  och så är Headache tablets och tissues över..... safe safe.. haha


swim

Jag har blivit förkyld. Hostig, ont i halsen, snorig, helt tjock i huvudet förkyld. Och det är mindre än en vecka tills vi ska åka till London.. Jag hoppas det ger med sig, jag tänker spendera helgen med att ligga i soffan, dricka varmt te och c-vitamin och hoppas att min hemmakur har någon effekt mot min dumma kropp.
Och nu äter jag rostbröd med tacokryddad köttfärs och smält ost. Finfin lördagsfrukost.

OSL



Bram har gjort en video om Only Seven Lefts turné med Destine och Makebelieve.
Mjauuu, jag vill åka tillbaka dit nu.


atl



just fyi.


panikpanikpanik

Jag har lite panik över flygen. Visst det är 12 dagar kvar tills vi åker till London, men ändå. Vad gör vi om det inte går några flyg? Då hänger jag mig nog. Eller så gör jag som John Cleese och tar en taxi till Brussel för 38 000 kronor och flyger därifrån. Fin plan, (y)


När töntigheten tar över.

"Jag ringer på freeeedag.
Så syns vi på löööööördag."

Den fina låttexten hörde jag precis i Så ska det låta.
Svenska låtar kan ju verkligen vara det värsta som finns.

bestgirlofthewholeworld


And today I drew a heart on my hand for my best friend, because I miss her.

omnomnom.

Vet ni vad jag verkligen verkligen vill ha just nu ?
Och att en liten del av mig faktiskt längtar till Holland just för att få denna underbara sak igen?
stroopwafels! <3

när man måste välja.

Jag hoppas att någon av er ska till Pier Pressure, i så fall får ni i alla fall se det extremduktiga bandet Destine.
Japp så är det, Destine ska till Göteborg, och dem har valt det fina datumet dagen efter Breakfest festival i Holland. Vilket betyder att jag måste välja.

Destine och The Used vs. Makebelieve, Only Seven Left och MiMi Soya.

Det är lite hemskt, men Breakfest vinner nog, faktiskt. Jag kan inte missa tre band för dem, och dessutom kan jag åka tillbaka dit anytime till nästa turné. Så, hejdå för tillfället Destine och hello Makebelieve, OSL & MiMi! Det blir fina tider, men en massa fint folk som ska tid. mmmh, det blir nog fint ändå.


run as long as your legs carry you.

Vårväder. Sol, torr mark och en satans blåst.
Och april vädret har det inte varit något spår av än så länge, inte särskilt mycket regn, eller oväntat väder. Fint, mycket fint. Min sista lektion blev det inget med idag, vi slutade tidigare från svenskan och mer än två timmars håltimme för 30 minuter spanska är inte så kul. Så jag pluggar hemma, faktiskt. Gör klart läxor och pluggar till provet, och kollar ut genom fönstret på solen. Det ska nog funka det här.



Våran gräsmatta som har varit fylld av snö hela vintern är nu istället fylld av en massa gamla cigarettfimpar, grus och halv grön/brunt gräs, trevligt!



Och jag tog bild på mig själv, vid dörren, mer hardcore än så blev det inte idag.


smultronmarängshjärtan

Och idag fick jag smultronmarängshjärtan av söt ester som gjorde en redan fin dag ännu finare.
Och jag åt lunch inne i stan med min underbara fru med ett gäng britter bakom oss och några danskar vid sidan. Vi ratade ungefär 1000 människors stil och fick oss ett gott skratt medan vi satt med en glass i handen vid hötorget. Och vår engelska vikarie idag fick oss att skriva dikter med hjälp av metaforer, jag beskrev en fin man med "if my friend were a car, a meal and a trip.." Det finns lite saker som skulle kunna vara bättre, och som känns lite onödigt just nu, men det spelar nog faktiskt ingen roll. När allt kommer omkring är 2% fel en väldigt bra siffra i jämförelse tills 98% total lycka.


♥ felsms

Till: Henrik - jobbarkompis
Sms: Var hos veterinären med Saga nyss, hon har tydligen fått analsexinflammation. Vad jag vet har hon inte träffat nån hanhund på senaste tiden? Sen har jag aldrig hört talas om att hundar har analsex, har du? Är hemma vid 7 ikväll, puss!
Svar: Hej Camilla! Tror att veterinären menar analsäcksinflammation, vår hund har också råkat ut för de. Hoppas att saga blir frisk så fort som möjligt! Vi syns på jobbet imorgon, ha de bra tills dess! /Henrik.

 


♥perfection

Vet ni hur fint livet är?
Jag träffar på en massa människor med problem, och funderingar och negativa tankar. Men jag kan inte vara inte glad nu. Det går bara inte. Allt går som jag vill, nästan allt i alla fall och det är vår. Det är sol och även om skolan börjar imorgon igen och jag har pluggat 0% matte under lovet så gör det mig ingenting. Det löser sig, det är mitt och Martinas motto. Och det är så sant så sant.

Mmmmh, lycka. jag gillar lycka.
Och jag hoppas innerligt att Ester bakar till oss någon dag snart, för små söta Ester-bakverk är precis vad som behövs när skolan börjar igen!


♥ när planer går bra

Jag kan inte tänka mig att dagen skulle kunnat börja bättre (om jag inte hade blivit väckt av Danny Jones och vaknat upp till strålande sol i england det vill säga) men hur som helst. Jag vaknade av att Martina skulle gå, somnar ett tag till. Vaknar, sätter på datorn och ser att hon har fått sommarjobb, shit tänker jag, får man det brevet idag? Jag går och kollar, och JA, jag fick ett sommarjoooooobb! precis vad jag behöver!!
Tyvärr är det i slutet av sommaren, men jag är glad ändå, det betyder att första halvan av min sommar spenderas i HOLLAND :') Vilken betyder att jag kan gå på breakfest festivalen där Only Seven Left, Makebelieve OCH Mimi Soya spelar. Oh om ni kunde förstå min lycka kära vänner, nästa gång Joe frågar om jag kommer kan jag alltså svara JAAAAA !

Och vädret ute är inte det minsta fint, men jag ska nog ta mig en promenad.


♥ From the start






♥ sol, lov, planer och familj.

Idag har jag gjort praktiskt taget ingenting utom att spendera tid i solen med vovven och hos mormor och morfar. Det känns ganska skönt att bara göra ingenting, speciellt när det är fint väder. Däremot spenderade jag större delen av natten vid msn med fina människor.

Och jag har bokat en liten biljett till mig själv, en biljett som det står Eindhoven - Stockholm på. och varför jag bara har en? jo jag är 2 kr kort på mitt konto och banken gör inga överföringar under påsken, så jag får fint vänta tills på tisdag.. Men eftersom det bara fanns 4 platser kvar på flyget hem så bokade jag det i alla fall. Och på tisdag har jag nästa. Finfina Holland.

 Förövrigt vill väl ungefär 75% av min klass bege sig dit nu, och jag förstår varför. Självklart förstår jag det. Varför dem vill vet jag däremot inte. Jag vet hur det är att vara där, människorna, musiken, atmosfären, you name it. Men vad vet dem om det egentligen? De som knappt har sett bilder på landet? Ja ja , hur som helst. Det blir en fin sommar.

Och ett svenskt band , aka You ate my dog ska vara Destines förband under de sista 2 datumen. Fick höra att det skulle vara någon slags överraskning. Det var det, blev jag överlycklig? Kanske inte.



Och när jag, mamma och mormor spelade alfapet igår ville mina bokstäver vara kommunister.