Valet 2010 - Tillsammans tror ni att ni kan allt.

Och för 94,3% av Sveriges befolkning var valet igår det värsta som kunde hända.
Jag respekterar allas åsikter, jag respekterar att alla får tycka som de vill, därför bor jag i ett land med yttrandefrihet (vilket alldeles för många verkar ha glömt under de senaste 24 timmarna). Något jag däremot inte kan acceptera är de extremt onödiga, personliga påhopp som alla har fått för sig har något med politik att göra. Att säga att ett parti inte har rätt att ha någon röst för att de är fula eller för feta. VI BOR I ETT LAND MED YTTRANDEFRIHET, det är synd att ni har missat det men är ni missnöjda med vårt land kan jag gladeligen hjälpa er att packa.

Jag är inte besviken på Sverige för Sverigedemokraterna, jag är besviken över att våra jävla invånare inte kan bete sig som folk utan måste sjunka ner till en nivå med IQ lägre än ett grässtrå. Kan du inte skilja på riksdag och regering, varför röstar du då överhuvudtaget när du inte ens vet vad du röstar till? Om du inte vet vad mandat är hur kan du då vara glad över en majoritetsregering när du inte ens vet vad det är?

Jag vill få sjunga nationalsången på vår nationaldag utan att bli kallad rasist. Jag vill kunna bära en tröja med "Jag <3 Sverige" utan att bli kallad rasist. Jag vill kunna säga att jag tror på en svensk framtid utan att bli kallad rasist. Det här är Sverige, att känna sig stolt över sitt land SKA vara lika mycket vardag för varje svensk som varje invandrare som får komma hit och säga hur mycket de älskar sina länder.  Ni vet inte vad rasister är, hela Sverige har tappat verklighetsuppfattningen och det är så sjukt sorgligt att ni kan dra allt under samma kant.

Om ni tror att några andra än två partier vann igår måste ni suttit gömda under en sten. Miljöpartiet gjorde framsteg, och Sverigedemokraterna rörde om grytan i vårt landet lagom, och därav de enda. Sverigedemokraterna tog sig för första gången någonsin in i riksdagen, år TVÅTUSENTIO välkomnade en tillräckligt stor del utav Sveriges befolkning in detta parti till makten. Om ni tror att problemet ligger i att partiet existerar tror ni fel, det är det faktum att stödet har ökat så sjukt mycket under det senaste året. Varför? Det är inte en tillfällighet att en halv miljon röstar bort invandrarna ur det svenska samhället. Kanske dags att gå till botten med problemet och inte leka martyrer och börja försvara något som bubblat under ytan en längre tid.

Till alla er som valde att bära svart på grund av att SD kom in i riksdagen, ni är precis lika bra som de drygt 5 procenten som röstade på partiet. Om ni tror att en demonstration med 6000 pers marscherande mot riksdagen stoppar ett riksdagsparti är ni ute och cyklar. Välkomna med era arméer uppstaplade precis som innan krig, precis som innan Hitlers arméer gick ut i världen, innan Stalin lät sina soldater gå till attack och innan Amerika tvingade in unga pojkar och barn i ett annat land med inget annat än ett vapen i handen. Fint att ni känner en trygghet i att likna dessa ledares arméer, jag visste dock inte att det var dit ni ville gå, men uppenbarligen har det gått så långt.  Ni är sorgliga, omogna, ovetande och framför allt otroligt patetiska. Kan du inget om politik ska du fan inte diskutera det. Vill du diskutera folks utseende och deras brist på sexuella förmågor kan du göra det i ett sammanhang som inte handlar om att styra vårt land. Så jävla tragiska människor det finns i det här landet.

Kom tillbaka när ni har insett att världen inte är skyddad av en mysig glasbubbla.

Deaf Havana

You'll never know friends like these.