Hollandic love.

Och eftersom jag bokade mitt flyg till och hem från Holland igår så tänker jag vara gullig nog och bjuda på de absolut ocharmigaste bilderna från vår sommarresa! Precis, även om vi kan se så där gulliga och smilande ut på de bilder jag vanligtvis visar så finns dessa som man helst av allt skulle gömma längst bak i garderoben om de inte varit fast i det digitala.
Jag lägger upp dessa i hopp om att min resekamrat inte tar livet av mig nästa gång vi träffas!
Rochelle och jag.
Jag, Martina och Tara.
Jag i Hilversumiie.
Martina @ Marvins place i Groningen.
Guido @ his place i Groningen.
Tror jag ska skapa en "Hollands"-kategori, känns som att det behövs snart.
27 oktober - 3e november är hur som helst nästa, hur mina fina lärare kommer ta det när jag berättar att jag måste ta ledigt fast de förbjudit mig att åka till Holland under nästa termin blir intressant!

Jag är FORTFARANDE modig.

Och vet ni vad?
Idag gjorde jag exakt samma sak igen, missade ett samtal, ringde upp och har en jobb intervju på onsdag också. Jag är fortfarande ganska stolt över mig själv (tyvärr tror jag inte att belöningarna jag ger mig själv i form av glass och chips är det ultimata..).
Imorgon ska jag och min mor fira mitt nya modiga jag med kräftor och kladdkaka. Och vet ni vad jag ska göra i helgen? Absolut ingenting vad jag vet! Tror faktiskt att jag ska spendera i alla fall lördagen som en riktig nörd och kolla på alla Star Wars som jag självklart har sett till att ha på datorn. Förhoppningsvis har min pålle blivit bra tills på söndag så att jag kan spendera ett par timmar på ridning och hästskötning.

Jag är modig, FAKTISKT.

Idag var jag modig. Faktiskt nästan så att jag blir stolt över mig själv.
Såg att jag hade missat ett samtal så kollade upp numret och såg att det var från ett ställe jag sökt jobb hos. Jag som är extremt feg och egentligen hatar att prata i telefon ringde faktiskt tillbaka, så nu har jag en intervju den 27:e juli. Även om jag inte får jobbet är det här en STOR framgång för min del!
Självklart ringde jag min mor för att berätta om mitt nya, modiga jag. Våran konversation löd så här:
Jag: Mamma, jag har varit sjukt modig idag!!
Mamma: Vadå, har du slagit ihjäl en geting?!
Ja, det är väl så mycket min mor tror om mig. Haha.
Idag känner jag så modig att jag kan bjuda på en väldigt ful bild på mig själv!

penguins.


När livet planeras av sig självt.

Ni vet de där tillfällena när man inte har några planer alls? Inga planer för dagen, veckan, månaden, livet.
Och det känns bra, ibland känns det riktigt bra att inte veta vad man ska göra och inte känna någon press på att man måste veta. Sen finns det de tillfällena då någon annan i ens närhet stressar en till svar, som i vissa tillfällen slutar på ett sätt man helst inte önskade. Sen finns det de tillfällena då man stressar sig själv till att komma fram till vad man vill göra och vad man ska "bli".
Och så finns det de tillfällena som jag är i just nu.. Jag vet vad jag vill göra, jag vet hur jag vill att mitt liv ska se ut om ett år, nu måste jag bara komma på ett sätt att lösa det. Men faktiskt så känns det hyfsat bra.
Jag längtar tills Oktober, något galet. puss hej.
ik hou van je, maar in nederlands je bent een hoer.. :') <3

mysecondhome.

I didn't ever want to leave.

















snart igen mina vänner, snart igen.