The stars seem right tonight

I SERIOUSLY FUCKING LOVE DUTCH.

Jag kommer aldrig ändra mig om att världens vackraste språk är engelska, men jo för fan jag tror att holländska kommer efter det. Det är något speciellt med dessa harklande människor. Jag kollade på Toms introduction video, det enda jag förstod i hela var "basguitar" , det fanns ju översättning så kunde ju läsa men men ... det är bara hur sjukt gulligt som helst, man hör några få ord och resten är harklande, oemotståndligt!

Lyckades btw pausa på sötaste bilden @ Hubrechts introduction video, varsågod Martina, han är söt söt ibland!
Party people in the end of the vid too! haha darn, Martina vad säger du, efterfest med dem sen eller?? :D


lovestory

Idag upptäckte jag att jag är kär. Jag är kär i musiken. Alla vackra toner som blandas mellan sång, bas, gitarr, trummor, piano, och allt vad mina favoritartister nu använder i sin musik. Det är helt galet hur mycket jag uppskattar denna form utav uttryckning, jag tror att de flesta av er skulle ha svårt att förstå det. Förmodligen uppskattar många av er musik, vissa av er även bra musik... Men när jag tänker mig den är det en berättelse, spela en låt för mig och jag kan göra upp en historia som varar i de 3-4 minuter låtar oftast består av. Mig själv 10 år fram i tiden, en resa, en händelse, en fika, en ... vad som helst praktiskt taget. Det är en halv miljon tankar som svärmar runt i mitt huvud när jag hör de mörka (och vissa ljusa) mansröster som sjunger ut sina innersta tankar. Ta mig till rymden och låt mig se ner på världen och välja vilken del jag vill befinna mig i , byta var tionde minut och kunna välja att placera min tid i vilken världsdel som helst. Ungefär så känns det . När musiken flyger runt i mitt huvud är jag kung, kung i mitt eget land. Och det är helt underbart, overkligt och upplyftande. Varje år ser jag fram emot mina musikupplevelser, mina tourresor och köande tillsammans med underbart folk, och allt detta gör livet värt att leva. Helt ärligt, det gör det.

Jag tänker ge er en länk till en av mina stora kärlekar just nu, om ni inte lyssnar tycker jag för fan synd om er.
http://www.youtube.com/watch?v=u44HGx7YixY

Robin
Laurens
Hubrecht
Robin
Tom


poynter.

Ett stort grattis till poynter som firar sin 22a födelsedag idag. En liten bild bjuder jag på i hans ära, och min, personligen klagar jag aldrig på att se en bild på snygga britter, speciellt inte de som är underbart duktiga basspelare! Haha självklart väljer jag en bild som får fram hans bästa sidor (sovandes, förmodligen inte duschat på ett par veckor, ocharmig pose och konstigt ansiktsuttryck) helt perfekt!



Jag ska återgå till mitt skrivande utav ett brev till mitt blivande barnbarn, haha svenska uppgifter kan vara sådär smått annorlunda ibland. Jag har blogglängtan idag så nästa inlägg lär väl vara uppe snarast, nepp jag har inget liv idag ! Ska även lära mig en Shakespeare dikt utantill så det blir ju intressant, gammal engelska någon?


why not me

Efter ridning, middag hos faster, fika och handling är jag hemma igen. Har målat mina små naglar rosa och sitter just nu och har en "hej-jag-är-12-år-och-dör-för-att-en-artist-dejtar" - konversation med Sandra och Lisa, mycket underhållande! Ibland undrar jag vilken inverkan twitter har på mitt, mitt svar blir att det förmodligen öppnat en massa portar till omvärlden. Jag säger som allas våran käre Tom Fletcher "I will remember 2009 as the year I discovered twitter". Sådär lagom sorgligt men helt okej eftersom mannen har över 100 000 followers och ändå har ett extrem lyx till liv. Good work mate.

Nu ska jag återgå till tweetdeck, musik till min mp3, Mitt stora feta grekiska bröllop och planer inför min födelsedag nästa år. Good times u guys.


ADVENT

FÖRSTA ADVENT!

Ni vet vad det betyder va? Snart jul jul jul, I'm so excited medan jag sitter här och äter min havregrynsgröt toppad med hallon och väntar på att jag ska bege mig till stallet. Jag älskar julen (om ni inte har förstått det än).

Det är dimmigt ute också, hoppas Momento inte får för sig att den är farlig ..


pignon

Jag har precis sett det mest fulländade någonsin inom hästsport. Jf Pignon bjöd på den vackraste mest otroliga show jag någonsin sett. Trots att jag bara satt framför tvn. Ni skulle ha sett det, han viftade lite med handen och alla hästar la sig ner, asi (eller vad sitt nu heter på franska) och de satte sig upp, ställde sig upp när han ville. Han hoppade upp på en av hästarna, utan sadel och utan träns, sa åt en annan av dem att lägga sig ner och sen hoppade han över den. Det var helt sjukt. Jag är helt speechless just nu, jag vet inte vad jag ska säga. Han var grym, helt enkelt.


fissss.

 

how hot is this guy on a scale 1 - 10 ?
fucking crazily gorgeous.


minds

Och helt plötsligt blev det massa mer jul runt om i lägenheten. Ljusstakar är uppe, julstjärnor och rent och fint. Kollar på Louis Theroxs dokumentär om fängelset San Quentin än en gång, han lyckas verkligen visa verkligheten, helt otroligt att se på.

Tror jag ska lyssna på lite tussemusik (och ja, det är faktiskt en kategori) och äta mina lakritsgodisar och vänta på att jag ska börja med maten. Vilken mysig lördag, tror jag ska ta fram någon supertöntig film och tvinga min mor att se med mig. Ibland kommer jag in i "söt"-perioder, precis som nu. Jag lyssnar på gullegull musik, ser på extremt dåliga amerikanska filmer och lever i en drömbubbla, det är trevliga tider det.


Destine

Tänkte förresten tillägna ett liten inlägg till bandet jag nämnde i förra inlägget, Destine. Direkt från en utav världens finast städer Tilburg (tänk vilka skatter man kan hitta i småstäder i Holland, huh?). Två utav killarna är SJUKT snygga, enligt Martina finns väl även en tredje men jag tror jag låter bilderna tala för sig själva så känn friheten att kommentera den extremblonderade boyens utseende , haha.
(insåg förresten när jag kollar igenom deras myspace efter bilder där Robin L och Tom ser sjukt snygga ut att detta band gör sig inte sååå bra på bild, ursäkta detta, haha. )


Hubrecht, Robin F, Laurens, Robin L & Tom.


Tom, Robin L, Laurens, Robin F & Hubrecht.


Laurens, Robin F, Tom, Robin L & Hubrecht (visst var han sötare i bruuunt hår?)


puss.

Och min fredag spenderades först i skolan, med en mycket ansträngande teaterlektion och lite prov. Jag, Linnea och Sebbe strosade runt på stan en stund medan jag väntade på att Martina skulle sluta och de väntade på att bion skulle börja, små tussiga armband köpte vi så nu är vi en armbandstrio! (eller något som möjligtvis låter lite mindre töntigt ..) Jag och Martina diskuterade Hollands - minnen och bandet Destine, ujujuj om ni bara kunde förstå känslan, det är helt stört .. Vi diskuterade även min födelsedag nästa år och om vi ska ta en trip till Christel & Annelieke och hälsa på och spara våra små slantar till nästkommande McFLY-turné, (tro mig , det behövs ALLTID). Vi kollade på mina inspelade videor från konserten och drömde oss tillbaka till den stund vi spenderade i närheten utav fyra mycket vackra och inspirerande pojkar.

Och det blev min kära Mariette som fick lämna Idol, lite synd. En mycket duktig sångerska måste jag lova. Fast Calle är ju trots allt en fröjd för ögat, han sjunger och dansar i heeelt olik takt och vet verkligen inte hur man dansar, en höftrull någonstans lite random under Hungry Heart, söt pojk. Och en extra stjärna till Erik som lät sin underbara musiksmak lysa igenom (som vanligt), till min stora glädje sjöng han hey jude, och sant sant sant är att jag är ett true Beatles fan, så lite extra glad blev jag och youtubade den och drömde mig bort i Pauls rådjursögon en stund.. En väl spenderad kväll med andra ord, så väl att jag bjuder på några bilder som representerar min längtan till nästa år. (och nej jag vill inte höra dig klaga på mitt val av bilder, helt valfritt att läsa och vill jag ha en jävla bild på någon i McFLY så har jag det, tack så mycket.)

  
 

Mr Jones briljerar med sin närvaro.
Martina och jag briljerar med våran (?).
Laurens visar att även ett holländskt förband kan vara awesome,
och Mr Fletcher är min bästa accesoar under en dag.

I like, very much.


kvällstankar.

Imorgon ska jag leka med min kära vän Martina, hon var jättegullig och fixade en megasöt design till mig, självklart med two of the best boys in the world. Min söte hollandspojk försöker ge mig tips på hur jag kan bli känd, vet inte ens hur vi kom in på ämnet men inte satan passar det mina framtidsplaner, haha.
Hur som helst spenderar jag just detta tillfälle i min mors säng vid hennes (min egentligen) lilla tv med mina kissemiss och pluggar lite engelska i pauserna till Kniven mot strupen. Funderar på om den kocken vet hur man pratar eller om hans röst står inställd på inte prata alls och skrika ..

Dessa personer har genom sin musik lyckats göra mig mycket lycklig idag.

  

Mr. Archuleta , and my dear dear dear charlie & matt.
puss på er pojkar!

 


-

Hej jag är sjuk och därför världens sämsta uppdaterare.


<3



Om ni skulle se vad Skins gör med mig skulle ni nog tro att jag var galen, jag hamnar i extas. Ler, hoppar upp och ner, sätter mig in i situationerna och är helt klart okontaktbar tills jag trycker på den lilla pausknappen.
Det finns en mening jag kan använda för att försöka uttrycka hur jag upplever den här serien, även om ni inte kommer förstå. It's an addicting lovegame.


Rädda julen - en pralin i nöd.



Rädda julen!
Låt körsbärslikören vara den pralin som försvinner. Höstnougaten, trofénougaten, cocoskolan, apelsintryffeln och pärlnougaten behöver eran hjälp! Och ja tack jag behöver inga kommenterarer om att jag är dum i huvudet det är jag fullt medveten om sedan Malin nämnde det när jag sa att hon skulle rösta taktiskt på pralinerna. well well, jag vill ha kvar min alladinask som den är, och ska någon jävel bort är det fan körsbären.


D.J

no one in the world can make me feel like this man can.


Are you interested?

Har ni varit inne på 'Are you interested' på facebook någon gång? Man får se lite random människor och sedan klickar man på yes eller no beroende på om man är intresserad eller inte, låt oss säga att de killarna här under inte riktigt klarade mina mått.


countdown.

Det är just nu 165 dagar, 3973 timmar, 238423 minuter och 14305409 sekunder kvar till kärlek.


Familjen är ... normal?

Ibland inser jag varför jag inte riktigt "har alla hästar i stallet" . Sitter för tillfället och diskuterar brudar över msn med min far och han pratar om flickor i USA som han flörtat med under dagen och skickade en bild på någon oldie woman. Haha japp, helt klart från denna sidan av familjen mina fel kommer ifrån. Precis som min mor alltid säger. Vet inte om min pappa är så normal dock, man brukar nog inte diskutera sånt här, i och för sig är han nog inte som folk brukar heller så det är väl helt enkelt okej! 

Ari säger (00:11):
inget särskilt. Suttit mycket vid datorn idag och Flirtat med tjejer i Usa.

Sandra; jul jul jul. säger (00:12):
hahahha jaså på så vis ? :P och nu då, du tar första bästa flyg och hälsar på dem ? ;)  

*pappa skickar en bild*

Sandra; jul jul jul. säger (00:13):
men hon ser ju jättegammal ut :.o

Ari säger (00:14):
Nop. Inte då, men fina är dom.

Sandra; jul jul jul. säger (00:14):
haha ja ja , det är ju i England man ska hitta folket !

Ari säger (00:15):
JA. HON ÄR DET

Sandra; jul jul jul. säger (00:15):
hahah vad är hon ? :P gammal ? :P

Ari säger (00:17):
jA VAFAN KÄRRINGEN ÄR JU 69 ÅR

Sandra; jul jul jul. säger (00:20):
hahahahahah jaha, jomen då var det ju förståeligt :P

Ari säger (00:22):
Kolla in den här då från Gresham, Oregon 55 Bast. Inte så jävla illa va!

Sandra; jul jul jul. säger (00:22):
mjaaa, I think you can do better !  :o


well well , what to say.


ppparty & E.M

Hade mycket roligt ikväll, ni som inte känner Martina tycker jag synd om. Ni ska se henne öppna paket, helt klart underbart! Hon blir lycklig för det minsta lilla och hoppar upp och ner som en femåring på julafton när hon slänger upp pappret. En riktigt härlig syn måste jag säga !

Tror att ett av mina favoritband har fått ett släng utav svininfluensan eller något och börjat följa sina fans på twitter. Fick ett mail om att 'Elliot Minor is now following on twitter' say what, det här måste vara en fangrupp eller något tänkte jag självklar. Loggar in på twitter som vanligt och kollar mina followers, vips , ser att mitt lilla brittiska band visst followar mig, det är sådant som gör mig lite glad en lördagskväll som denna. Att veta att mina tweets hamnar på deras datorskärm, ja tacka högre makter som såg till att lilla jag hamnade där. Mycket lycklig kväll!


Almost done.






Lite ojämt men vafan, man kan inte vara perfekt hela tiden!
How sexy am I !!!   Haha .  fyfan.

 


transgender.



Min förändring har börjat lite smått, helt svarta kläder, sminkat höger öga (det vänstra väntar på en stjärna), svarta naglar, och självklart ett glas med varm havremjölks choklad! Nu väntar jag på Nate som snart kommer med den vita färgen, är faktiskt lite nervös för hur det här ska gå, slutar väl med att jag bara målar hela ansiktet svart som malin ville och säger att jag är en från Jackson 5 istället, (haha) .

Nej men vi får se , wish me luck!


Tonight's the night.

Dags att ta tag i dagen och börja städa lite och fixa mig lite för kvällen, håret måste ju plattas och lockas och fulas till och allt vad det nu är . Måste ringa min faster och höra om jag kan sno tillbaka mina singstar skivor (och kanske låna hennes också, hehe) !

Ska vara gullig nog och ge er en before and after pic lite senare, this will be interesting!


weird-ho?

Kan man ha en män-som-har-barn-fetisch? Vet inte vad det är men så fort jag ser killar med barn så blir min första tanke 'åh, nej men han var nog lite söt trots allt' . Sen när ville man bli någon slags plastmamma när man är 17 liksom? Nej måste helt enkelt vara något allvarligt fel på mig . Tror jag får ersätta denna udda böjelse med något normalt, som gurkfobi eller emodyrkan. Vad tror ni ? Tänk er mig gömmandes bakom en emo när någon tar fram en gurka? Does it match my looks?


Gene turns in to Paul.

 Blev lite ändrade planer för morgondagen, insåg att jag tagit mig lite vatten över huvudet med Genes sminkning så jag och Nate delar helt enkelt på Paul! Besides, en liten stjärna runt ena ögat känns så där smått bättre än några flammor som går över hela pannan och hela kinderna, hehe. Lite normal får man väl vara ibland...
... Å andra sidan är jag en brud som bestämt mig för att sminka mig till en pudelrockare á la Kiss-medlem, vet inte om det klassas som normalt ändå kanske? Ja ja, den som lever får se resultatet!




outstanding.

Förresten såg jag ut så här idag, fick massor med roliga blickar från folk på tunnelbanan för mina vackert skapade tights, men men går dem sönder lite grann kan man lika gärna förstöra dem lite mer ! Fick en väldig lust att sträcka mig fram till de som hade bestämt sig för att fixera blicken på mina ben och fråga om dem kanske ville känna också eftersom de verkade otroligt fascinerade, men jag behärskade mig. Hade även lust att ställa mig inne i tunnelbanan och sjunga, vet inte om det var den underbara musiken i mina öron som inspirerade mig eller om jag bara är allmänt störd. Skulle nog chansa på alternativ två ... Men jag behärskade mig den gången också (eller osså som jag och linnea så fint tränar på med våran skånska) så det blir ett litet pluss i kanten för min del idag! Fredag och allt, funderade på om jag och Nate kanske ska matea på Paulan imorn... Undrar starkt om jag kommer klara av Genes sminkning , en liten söt stjärna kring ögat blir så där lite lättare !


Yes, jag tjatar om julen igen.

Idag var min mor lite snäll och tyckte att visst kunde vi inhandla lite julsaker. Hon lovade också att hon tyckte mer om tidig julplanering om jag lovade att ha lite mer koll på saker och städa, så hör och häpna gott folk, det blir nog fan så. Inte för att jag är ett stort städfan, men julen däremot ... Jag har gott igenom varje julhylla på 3-4 affärer idag och har bara börjat. Vad tycker ni om min puttenuttiga ljusgrej, är den inte supercharmig?
Jerry Springer i bakgrunden så klart, hehe !


hello i love you.

Vissa fina söndagar spenderar jag tiden efter ridningen med att besöka farmor och farfar. Ibland är det massa folk hos deras grannar , och söta små ljus står nedstoppade i jorden. Men dem tänker jag oftast inte på. Jag tänker på de två människorna jag är där för att besöka och hur otroligt mycket jag saknar dem varje gång jag går. Och sen spenderar jag lite tid med att ta bort löv och små saker så att det ska vara ordning, precis som farmor alltid har haft det. Så funderar jag på vad jag ska ta med i julklapp som kan lysa upp den annars så mörka hösten en liten aning. Och sen glider mina tankar ofta över till de andra människorna som finns där, vilka besöker dem? Vilka har fortfarande den lilla stålpinnen med sitt namn på istället för gravsten när det har gått tre år? Sen tycker jag lite synd om dem, och inser att det finns människor som faktiskt levde och knappt lämnade ett avtryck i världen, avtryck nog för att någon skulle se till att den fick en plats att vila på men inte mycket mer än så. Och då tänker jag på min kära farmor och farfar, trots att jag inte kan se dem just nu kommer jag aldrig låta dem bli så bortglömda som många av de andra människorna. Jag älskar er.


Gene Simmons .. nr 2?

Övade på min Gene Simmons-look inför helgen, how did I do?


The english standard

Ni har hört talas om den engelska standarden va? Kollar just nu på lite olika lägenheter i London och kolla vilken liten godbit jag hittade som bara ligger 5 min från Kings Cross & St Pancras tunnelbanestation!

 
 

Priset för denna ?

13 800 kr / månad + 12 000 kr deposit när du flyttar in, med andra ord 25 800 efter en månad, värt det?
I mean, who said Stockholm was expensive ..


S&G

Tillägnar ett inlägg idag till två utav världens bästa musiker.
Paul Simon & Art Garfunkel.

I love you.


jul jul strålande jul

Drog på min julskiva direkt när jag kom hem och man kan nu se mitt golv! För tillfället har jag placerat mig framför datorn för att göra anteckningar inför omprovet på torsdag. Kollar självklart på gamla The City avsnitt , vilket kanske inte är den ultimata pluggförhöjaren men svårt att motstå!

Min mor har varit supersöt och köpt julmust och julstrumpor med små snöflingor på till mig idag, how cute is this?? Jag älskar älskar älskar julen, den gör mig heeeelt lycklig!


it's xmas alright!

Jag tror förresten inte att någon har missat att jag har känt mig otroligt julig den senaste tiden? Drack årets första julmust igår och hittade idag julskivan med de låtar jag brukar lyssna på när jag och min mor bakar pepparkakor, den blev faktiskt inte spelad idag men imorgon slutar jag tidigt och tänkte till både min mor och mormors glädje julstäda och självklart lyssnar jag då inte på något annat än mina älskade popjulsånger. Mitt rum har ju lite julmys året om dock, alltid en mysig silverglittrig julgranskula i taklampan och min julstjärna i fönstret, jag brukar faktiskt inte tända den annat än vid jultid dock, men den kanske får börja liiiite extra tidigt i år. Måste införskaffa maaassor av doftande ljus och bomba hela lägenheten med julpynt och tända stearin i små söta förhållande och i mysiga julfärger. När julen sprider sig är det som en jävla epidemi!


Gjorde en julig efterrätt med banan, m&m, mörk choklad
och massa pepparkakor. Självklart med massa te till!
MUMS. Jag älskar julen!


simple facts.

En sak jag funderat över är varför killar tål smärta sämre än tjejer när det är killar som enligt vårt samhälle ska tåla mer saker? Och varför ska tjejer bli gravida när det är män som automatiskt har mer muskler och därför borde få mindre ont av att bära på ett barn? Och varför vill delar av vårt samhälle egentligen att vi ska behandlar exakt likadant när naturen uppenbarligen säger att vi är olika?

Män ska vara män, kvinnor ska vara kvinnor, visst tänker inte jag stå och laga mat för någon skäggig gubbe och ta hand om fem barn varje dag när jag blir äldre -- men min pojk ska vara lite macho, lite pojkig och gilla fotboll och att komma hem i sina byggarbyxor (dock ska han ju vara rik och helst musiker så kanske minus byxorna). Men min poäng är hur som helst att kvinnor och män har aldrig och åter aldrig varit likadana, inte under medeltiden, inte innan jesus, inte neandertalarna, och inte dagens människor. Saker förändras och har gjort det sedan tidens början, men vilka vi är och hur vi har skapats kommer inte ändras. Vi är inte som en hundras som avlas sönder om vi avlas med fel ras, vi avlas bara med samma, vilket betyder att vi alltid kommer att fortsätta vara dem vi var från början. Vilket är samma ras men två olika kön, det är så vi föddes och det är så vi kommer att dö. Låt oss fortsätta med det, tack.


settled.

Och nu har jag bestämt mig ! Diskuterade ämnet med min kära vän Nate som också ska fira våran kära vän i helgen och vi kom fram till att vi skulle vara så där coola och annorlunda och vara två av boysen med massa klet i ansiktet. Ja vi ska med andra ord gestalta Gene Simmons och Paul Stanley! Känner ni inte att det kommer bli en grymt lätt förändring? För jag vaknar ju praktiskt taget som Gene varje morgon, sminkar bara bort det så att jag ser normal ut, ingen större ansträning för min del alltså, känns bra.


This ....

 

turns into ....




THIS !



Can you see it happening?


Dagens

Juste när min blodsocker ligger på noll och det känns som att det är fullt möjligt att min bok på något jävla vänster hoppar ur mina händer, slänger sig runt halsen och stryper mig så kommer min mor och räddar mig med en fryst mumsmums. Yes den var fryst, krossad och kall, det gjorde den extra underbar och kvalar därför in på en första plats under dagens absolut bästa saker! Litteraturhistoria + mumsmums = överlevande Sandra.


60/70s around the corner.

Nu är jag i DESPERAT behov av hjälp. Dels har min present till Martina inte kommit än, och om den inte kommer till hennes party på lördag kommer jag bli lite emo! Borde förmodligen komma imorn så jag håller alla mina tummar korsade! Och nu har jag inte heller bestämt mig för vad jag ska gå som ??

Så snälla hjälp mig?
Vad kan jag vara när min kära vän har 60/70-tals tema? Och säg inte hippie för det har jag ingen lust med. Hade ju självklart några egna förslag också men vet inte om det kanske är lite för radikalt för mitt närvarande utseende? haha.

    

Sen insåg jag att hela den här killgrejen kanske inte passar mig? Dock är det ju sån musik jag gillar, så varför inte gå som något som representerar en liten bit av mig själv? Vet inte om Beatles-frillan är min typ dock? Eller att mörklägga hela mitt ansikte som MJ under J5 tiden? Och Cashans rockabilly backslick kanske inte passar mitt hår, och definitivt tror jag inte att Eltons brillor är min style riktigt. Och vitmålning med galet ögonsmink? Varken Pauls glamourösa megaflyg eller Arts blonda kaluffs känns som ett passade attribut? Men vad vet jag ...


HJÄLP MIG ?


underbart?

Precis som varje dag är jag megapluggis. (I alla fall de två senaste dagarna då jag för första gången under den här terminen faktiskt har pluggat, duktig flicka). Vad var det första jag gjorde när jag kom hem idag? ENGELSKA LÄXAN, efter te och efter att ha skrivit klart mitt brev till min flickvän givetvis. Nu sitter jag faktiskt med både barndomssagshäftet, litteraturboken OCH engelska läxan framför mig, how good am I ????

Och Valencia vann sin match med 3-1 igår och gick därför om Sevilla i ligan ! Den här dagen har faktiskt varit hyfsat bra, sista lektionen slapp vi också, vilket jag så klart var megasnabb med att stämpla på twitter. Har ni det? En mycket vettig och beroendeframkalladen grej det där. Ni kanske har hört talas om att man followar där? Så varsågod, jag klagar inte om ni vill läsa där också, trots att jag är en duktig blogguppdaterare nu för tiden så är min twitter alltid 20 gånger mer uppdaterad! Ett sms och sen är det klart, underbart.


En mycket duktig flicka!


Oh and yes, all my tweets are in the lovely language.
(click the pic and it will take you there)


breadslippers



Hur coola är inte dessa?
De ser ut exakt som bröd, känns som bröd, är väldigt mycket dyrare än bröd, och är ett par tofflor! Tänk er att vandra runt med dessa på fötterna? Snacka om status, hur tuffa som helst. How about buying my own pair?


i saw mcfly live

Förra inlägget var tänkt att bli mitt sista för dagen, men bestämde mig sen för att sova på soffan, vilket betyder att jag somnar fortare och har liiite extra tid på mig vid datorn medan mitt hår torkar. Tänkte bjuda på en bild som visar mitt extremsexiga hår efter en dusch, en av mina söta McFLY-tröjor och min mormors nybakade bröd med ost på, en mycket lyckad kvällsblandning.



CSI får återigen uppta min uppmärksamhet och jag bloggar imorgon efter 780 timmars skola, 90 timmars håltimme och några timmars scouter, låter det som en bra idé ? I know, it really does.


XMAS. <3



When Starbucks is bringing out the xmas cups, then it's xmas alright!


sundae.

Ridningen gick bra, spenderade en tid hos farmor och farfar och fixade lite. Begav mig sedan iväg till mormor och morfar för farsdags firande och mormor hade gjort en otroligt god chokladmoussetårta, me like.
Kvällen behandlar mig inte så bra med enorm huvudvärk och noll inspiration till varken städning eller plugg (who would have guessed?). Funderar på att läsa några sidor i Litteraturhistorieboken och sen bege mig in i min lilla London värld och kanske till och med vara så hardcore att skriva ner några ställen jag vill besöka, ska man väl göra det kan det lika gärna göras ordentligt.

Åt förresten en mycket god middag, fyllda ungsbakade championer med sallad på salladskål och tomat. Tyvärr gör inte bilden maten rättvisa, men någon bild kände jag att dagen var tvungen att bjuda på .


00:57

Jag har spenderat min kväll med letande av London hotell (jag vet att vi redan har ett, men att tänka på det gör mig så lycklig). Vet inte vad det är men så fort jag tänker på London slår mitt hjärta ett extra slag, eller tusen.
Hade även Familjen Macahan på tv, och till er som inte har sett det känner jag en enorm förlust för. Världens bästa serie någonsin, så underbar att min favorit till och med fick sitt namn inristat i vårat köksbord (inte till min mors nöje dock). Diskuterar just nu med några hockeypojkar att min tandborste är grön, mycket gripande ämne.

Idag fyller för övrigt Halkan år, värt att nämnas? Nja, får bli så ändå, haha Grattis!


Godnatt!


100%

How hetero is your playlist?


Stockholm pride har gjort bästa saken. Tydligen är min lista bestående utav ett stort urval blandade artister 65& hetero, provade även med en av min morbrors lista som han lagt ut på facebook för ett tag sen, 26% hetero, grattis morbror!


shoeurika.



Två små söta rackare. De första skulle ju vara perfeeeekta till jul!
Och de andra skulle jag verkligen kunna tänka mig på Blair Waldorf från gossip girl, någon festkväll i en söt liten klänning. Har hittat ett flertal affärer jag ska tvinga med Linnea till när vi är i London (okej tvinga och tvinga, hon följer nog med ganska frivilligt) och jag tror att vi kommer bli helt amazed. Jag vill åka nu nu nu !


Home alone, nästan.

Jag är för lam denna helg. Har varit hemma alla dagar och hoppas nog mirakulöst på att min förkylning ska försvinna om jag bara sover ordentligt och tar det lite lugnt. Om det funkar talar jag om när helgen är över, sorgligt men sant. Blir lite kriminalserie á la Kommissarie Lynely med min mor , som för övrigt tydligen är sugen på äppelpaj - vilket jag har svårt att förstå eftersom paj är näst intill oätligt.

Sitter och kollar på fin fina skor från London, lägger in några söt saker i ett inlägg om en stund.

puss.


Louis Theroux: Killadelphia

En otroligt hemsk dokumentär är det som spelas på min tv vid denna tid. Lous Theroux gör en dokumentär om några kvarter i Philadelphia, låt oss säga att det verkligen inte är barnvänligt. Random shooting drivebys - de sätter sig i bilarna åker runt och skjuter de människorna de ser på gatan. Polisen springer runt på nätterna och jagar folk som säger att de inte alls har droger på sig och sedan sväljer dem snabbt så att polisen inte ska kunna ta dem. De frågade en tjej hur många påsar heroin hon tog om dagen, hon svarade 24. Det är ungefär 240 dollar om dagen har jag för mig att dem sa, vilket är cirka 1680 svenska kronor. Det betyder att hon spenderar cirka 50 000 i månaden på heroin, crack och marijuana. Och hur hade hon råd med detta? Hon horade ut sig självklart. Hon fick även frågan varför hon drogade på gatan och inte hemma , hennes svar var att hon bodde hos en äldre man och han blev arg om hon kom och gick hela tiden så hon ville gå dit och bli slagen utan stannade hellre ute .. Ingen säger någonting, för att de är rädda för att 'the big guys' ska anställa sina mördare och leja bort dem. Polisen där har praktiskt taget slutat fråga om någon har sett något för svaret var alltid detsamma.

Jag sitter helt fängslad, att världen seriöst kan vara så här.
De hittar en död man på något gammal säng i ett tomt källarutrymme och blir inte ens chockade, deras enda kommentar är 'vi var ju här för några dagar sen och då var det ingen här.' Väldig skillnad mot Sverige kan man säga, tänk om det hade varit så här, jag har aldrig vågat gå ut. Hade jag bott i den här delen utav Philadelphia vet jag seriöst inte vad jag skulle gjort, att sitta inne och gömma mig i en soffa varje dag skulle nog vara ungefär mitt liv.

Nu blev någon skjuten i en lekpark också, när man ser det som vardagsmat har något seriöst fel hänt med världen.


one time, two time, bed time.

Jag har tagit min allergitablett, använt min nässpray, satt på mig mitt mammaärvda gullenattlinne och lagt kuddarna på sin plats i sängen. Vilket betyder, jag är redo för massvis utav timmars sömn!

Jag ska sova länge länge läääänge, (mamma läs det här INNAN jag går upp och väck mig inte). Sen tror jag faktiskt att jag spendera så där ett lagom antal timmar under dagen med att plugga lite, behövs så att jag är klar tills nästa vecka. Sen blir det väl nästan till att platta mitt lilla hår och försöka hitta på något roligt till kvällen, min förhoppning är ju nämligen att jag inte alls ska vara förkyld imorgon utan denna magiska natt botar min täppta näsa och hostiga hals? (du som styr över alla sjukdomar kan ju läsa det här och ha min önskan i åtanke).


Nu beger jag mig och mitt söta nattlinne iväg och stoppar ned oss i sängen och hoppas på att en söt katt, som för tillfället ligger och blundar bredvid mig i soffan, hänger med. Hoppas hon hör min önskan och följer mig blint när jag reser på mig ! Håll tummarna för att jag får sällskap i natt, av en liten kissemjauuuuuuu.  
Godnatt godnatt alla söta!


Because the night belongs to lovers?



There you go, it was awesomeness to the top. <3


Idol 2009-6/11

Det blev alltså Rabih som var tvungen att lämna Idol, helt ärligt blev jag lite småledsen eftersom han verkar vara en otroligt gullig person. Hans sångröst är ju dock inget att hurra för. Och Tove ... Helt hemskt, hon tog döden på en utav världens vackraste låtar, jag tänker ge creds ikväll men absolut inte till någon som tar en sån bra låt och falsksjunger sig igenom hela. Mina creds idag går UTAN TVEKAN till Mariette -- helt UNDERBART, en annan utav mina favoritlåtar och hon fångade mig med bravur. Det är ingen hemlighet att både Patti&Brucan ligger mycket nära mitt hjärta, och att hon kan ta en låt som sjungs utav sånna artister och fortfarande imponera på mig är helt sjukt. Sen var självklart Erik underbar också, men det behövs ju knappt nämnas eftersom alla redan vet det. Och Eddie ... jag måste säga att jag aldrig tror att jag har hört någon som gjort en mer slätstruken version utav en sådan fin låt, oh yes I'm a bedingfield fan. Och helt ärligt var Eddies version tråkig, mycket tråkig, synd på en sån bra låt.

Funderade lite smått på vad jag skulle sjunga för låt om jag blivit tilldelad veckans tema, och det enda jag kan komma fram till är att det förmodligen skulle ta timmar, timmar och återigen timmar för mig att välja. Självklart skulle jag vilja sjunga något av McFLY, men följande låtar kan inte lämna min hjärna;

Mrs. Robinson - Simon&Garfunkel
Losing my religion - R.E.M
Hey Jude - The Beatles
Blackbird - The Beatles
I'm on fire - Bruce Springsteen
The River - Bruce Springsteen
Cry cry cry - Johnny Cash
Black or White - Michael Jackson
Man in the mirror - Michael Jackson
Fix you - Coldplay
Silently - Elliot Minor
The English Way - Fightstar
Suspicious Minds - Elvis Presley
Tunnel - The Used
Don't stop me now - Queen

och nu skriver jag faktiskt inte ens med alla som jag skulle välja mellan.
Tror ni det skulle vara okej att sjunga 15 låtar?


Och visst var Paul en söt rackare under Beatles-tiden?


dress4success.

Sitter och kollar på helt uunderbara klänningar.

 


En liten stund utav längtan.

Ibland spenderar jag mina kvällar med att tänka tillbaka. Det blir svårt att försöka förklara så här över en blogg, och de flesta av er skulle ändå aldrig förstå. Det är något heligt inom våran lilla familj, och ja det är helt rätt att kalla den så för vilken stad du än åker till så finns dem där - de människor som är där av precis samma anledning som du och som man kan prata med i timmar utan att ens ha mött varandras blickar förut. Ibland undrar jag hur många i världen som egentligen förstår den känslan, vissa av er känner jag, vissa har jag träffat, och vissa har jag bara diskuterat saker med genom en datorskärm. Men det jag vet och som jag har gemensamt med er alla är den kärlek vi hyser för en viss musik, en musik som lyfter våra själar och som det är värt timtals utav köande för. Och dessa stunder saknar jag, konstiga blickar från förbipasserande, seriöst prat med randoms, vännerna, lyckan, familjen och känslan. Och framför allt musiken, den saknar jag alltid och hela tiden, den är obeskrivbar och helt underbar. Och jag tycker mycket om er alla verkligen. 'Til we meet again you guys. ♥

  


xmas.

Jag tänkte be er alla om en julklapp. Vem ger mig den här ?


golden.

Skickar ut ett snabbt tack till min älskling Malin, min holländske vän och Malins hemligevän som hjälpte mig att förgylla min kväll lite. Får nog slänga in ett liiiitet tack till min Helsingsborg snubbe som ringde mig den mörka vägen hem från scouterna och gjorde mig lite smålycklig med sin skånska.

puss på er!


nono.

Kan ju tala om att dagens information för min del är att Magaluf INTE ligger i Sverige utan på Mallorca!
Jag har helt ärligt trott att det var en stad lite nott om Stockholm någonstans i vårat fina avlånga land.
Ja ja, idag får jag väl tacka och ta emot dum-stämpeln.


DBP



Vem ska se Djävulen bär Prada ikväll?
Jag har tvingat mamma att göra popcorn och kommer befinna mig under täcket i soffan och knapra popcorn och kolla på den lite småjobbiga men helt underbara drömvärlden som de lever i. Wouldn't we all want it deep inside!
puss. x Och kan tilläga att Valencia precis vann sin match mot Málaga med 1-0 , duktiga pojkar!  


one day

Tjejkvällen igår var hur roligt som helst, haha 30+are i fjäderboer sjungande (snarare skrikande) till singstar, haha. Ibland leker livet. Tänkte bjuda på lite bilder men tänker faktiskt vara snäll nog att inte lägga upp de få jag har, vilket är ungefär två stycken. Lite smått ovärt det sådär kanske.

Och imorgon har jag planerat att börja en ny diet (jag vet att jag har sagt det här fler än en gång, haha). Men nu blir det inget bröd, ingen pasta, ingen potatis och inget ris. Blir mycket räkor och sallad för min del! Inte mig emot i och för sig förutom det faktum att skala räkor takes forever och gör så att händerna kliar som om man man var spetälsk eller något liknande, härligt blandning.

And don't miss the Valencia game, right?
Klockan 19.00 på Tv4 Sport, ner med Málaga!


Bjuder på en meeeeeegagammal bild på mig, Anna & Towe,
how beautiful are we?!


värtattnämnas

SM-GULD TILL AIK AIK AIK AIK AIK.