The new favorite dutch city..

Tanken var att jag och Martina skulle spendera 2 dagar i Groningen.. Vi ar nu inne pa varan 5e.. Det ar riktigt svart att lamna det har stallet! Tilburg ar en underbar stad som brukade vara min favorit, men oh my gosh, Groningen, det ar HELT underbart..

Tror vi ska ga och se om vi kan hitta Red Light District, maste fylla pa min lista.. Har sett det i Alkmaar och Amsterdam, sa ar val dags for ett tredje nu. Tydligen ska det ligg 30 meter harifran, wish us good luck!

Oh, och Spanien vann fotbollen mot Portugal igar, HELL YEAH!

alltid en massa planer.

Och på något sätt verkar dessa dagar gå så satans fort? Imorgon slutar vi skolan, idag är det en vecka kvar till Holland, jag blir helt chockad, var tog all tid vägen? Beblandades den med luften och flöt iväg till något land vi inte har upptäckt än, eller andades den in utan en halv miljard människor som upptog den och fick det att försvinna ifrån tomrummet över luften? Nej jag vet inte. Och jag vet inte heller vart vi ska bo alla dagar i Holland, och hur jag ska ha råd med allt. Det återstår att se helt enkelt.

men vi har ett schema, som nästan funkar.. tror jag.

Flera hotell har vi lyckats få i Groningen också, nu ska vi se vilka som ska avbokas..


påhitt.

Jag saknar Holland. En massa. För det tror jag de flesta av er inte redan visste.

Och all kärlek till Destine, men det finns inget holländskt band som är som Makebelieve.
Dem har gått om Destine med hästlängder, flodhästslängder till och med. För att Joey har en extremt fin röst, och dem gör extremt bra musik. Och för att jag äntligen får se dem igen i sommar.
puss.