Ibland går tiden fort, nästan alldeles för fort. Ni vet när man sitter och tänker ååh kan det inte bara bli den dagen, den tiden - man behöver knappt göra det, för tiden praktiskt taget springer iväg och det enda man hinner med är saknad och knappt något annat. Och det känns som igår vi ringde in 2009, och nu är det redan slut. Känns lite konstigt, lite sorgligt samtidigt som jag känner mig otroligt lycklig över att få ett helt nytt år att fylla med exakt vad jag vill fylla det med. Och jag har sagt det förut, jag har SÅNNA planer för nästa år och även om inte allt slutar exakt som jag hade tänkt det så tror jag att det kommer vara helt underbart .

Trots min kärlek till 2010 så har faktiskt 2009 hittils varit det bästa året i mitt liv, jag har upptäckt så mycket nytt, utvecklat så mycket gammal, träffat underbara människor, lyssnat på underbar musik, och upplevt kulturskillnader. Jag tror jag är skyldig världen ett tack, för på något sätt är det världen som bestämt det här årets öde, och det blev bättre än jag någonsin kunde föreställt mig, så tack käre värld för ännu ett år vid liv på dig. Det uppskattar jag .

Picture spam of 2009.



























Gott nytt år.


♥ ren fucking kärlek

Jag dog nog precis lite. Kollade på en charity konsert, U2 spelar och sen självklart ska de spela Because the night och tar ut BÅDE Brucan och Patti (redan då tycker man att det inte kan blir bättre) . De ställer sig på scen och sjunger tillsammans, en del av mig dog nog faktiskt då. Jag höll handen på hjärtat genom hela låten och fick nästan en tår i ögonvrån, där stod de, en av världens bästa män och en av världens bästa kvinnor och sjöng en av världens bästa låtar. Det kan inte bli mycket bättre nu.




♥ älskvärt.



Tänkte att jag faktiskt kunde dela med mig av låten jag pratade om förut, så får ni se hur underbara Reemer var. (förövrigt är det inte den bästa versionen de har gjort av låten men that's the one that belongs to the video). OMG, det är svårt att finna några ord för Daves amazingness. Var inne på youtube och kollade på deras låt Clouds, som dem sjöng tillsammans med Dannyboy på Radio:ACTIVE turnén, döda mig. Jag satt nästan och hoppade upp och ner i soffan och längtade tillbaka, 6000 människor som skriker så högt att locket för öronen var konstant, oj vad jag saknar det. Och oj var jag älskar McFLY, 2010 kommer att ta mig det.
Jag är redan kär i nästa år.


♥ new years

Frågade mina kära vänner på twitter (det vill säga alla randoms, haha) om hur jag skulle ha mitt hår imorgon, la upp ett par bilder så att de kunde se. Fick förvånansvärt många svar, och de flesta tyckte det samma, so well guess that's the one! har självklart inte bestämt kläder än, sminkning än , eller praktiskt taget någonting än. Älskar ni inte hur man alltid planerar så bra? Ibland blir jag nästa irriterad på mig själv ..


♥ Letter to the editor



Och gissa vad som kom med posten idag?
Mitt julkort från en av världen bästa holländare Annelieke! Hon lovade att hon skulle skicka ett för att hon hade supersöta kort, och det hade hon uppenbarligen, gullegull nalle!

Hon hälsar förövrigt till hela Tilburg-gänget så ta år er kära människor!
Awwie, stuff like this brings me closer to Holland. Blev förövrigt klar med min Destine pic igår, tyvärr så tänker jag inte lägga upp den , i alla fall inte än då den är så där halvt ... hrm ... misslyckad, haha . men det är tanken som räknas eller hur ?

Nä, hunden håller på att bli galen för att han är uttråkad, så nu ska jag och min mor bege oss hem till mormor och morfar så ska vi busa lite med vattenbuffeln, yäy, det är ju bara cirka 700 minusgrader ute så det lär ju bli mycket mysigt. Jag bloggar väl förmodligen senare om jag mot all förmodan faktiskt kan röra fingrarna. puss så länge


♥ Rockstar

Det fanns ett band jag är mycket förtjust i. Texten till en av deras låtar är så underbar, det är helt sjukt, jag kan inte göra annat än att le när jag tänker på hur klockrent de gör den. Och brittiskan, HERREGUD den brittiska accenten, helt underbar, om ni bara kunde höra i ert huvud hur Dave säger ass så skulle ni vara lyckliga personer kan jag nästan lova. Det lär inte finnas några misstolkningar om att det bandet var amerikanskt, eller något annat för den delen . Och nu finns dem inte längre, i alla fall inte tillsammans, det är tråkigt, mycket tråkigt. Dem var grymt talangfulla och hade en av de bästa front männen jag någonsin sett live. Hur som helst var poängen att jag skulle dela med mig en del av deras text till Rockstar, bara för att den behöver det. Eller så behöver jag det, eller kanske helt enkelt världen. Den är bland det bästa jag vet.

Tell me more
About your life
Drinking crates full of stella
Go home and beat up your wife
Man you're cool, but guess what
I could rock rock your ass off

Sorry mate,
But I don't get what you need me to do
So I'd just get down and beg
I don't care
Cause guess what
I'm gonna make it


Det har ju trots allt gått 4 månader sedan the break up, men jag vill ändå passa på att säga ett extra tack. Till allt som de har gett mig med sin musik, och en stor dos lyckoönskningar till alla i bandet, och speciellt till Dave, bara för att han har något alldeles extra. Rest in peace Reemer. ♥


♥ crush

Getting ready to head to Maaaaalin!
Tina har lämnat av mina skor, lånat "flickan som lekte med elden" och fått vara lite lycklig över att jag äntligen har tagit hål i öronen. Jag har druckit hälften av min megakopp med te och funderar på om jag kanske ska sätta på en skiva med David Archuleta ett tag och dansa runt i vardagsrummet till stor njutning av de förmodligen 40 grannarna som har sina fönster mot mitt vardagsrum. Ibland får man väl bjuda lite på sig själv?

Förövrigt är det här min look idag, minus armband, halsband och klocka som jag snart ska utsmycka mig själv med (bara jag som tyckte att 'utsmycka' fick det att låta som om jag var en docka? eller kanske en gran ..).



En söt liten Rolling Stones tröja har jag faktiskt på mig (och ja, jag vet vilka bandet är och har den INTE för att det är en tunga på den ..). Näej, ska jag hinna fixa något mer idag är det nog dags att jag låtar bloggen återhämta sig från mitt onödiga skrivande och tar tag i det hela med skivpåsättning .... eller .. ja ni fattar vad jag menar! David Archuleta here I come!


Ibland undrar man vad facebook egentligen är bra till. Folk tar sig friheten till så mycket och tror att man faktiskt är vänner på riktigt för att man råkar befinna sig i varandras kontaktlista? Så är inte fallet kan jag tala om. Jag har nämligen en kille på facebook som jag inte är särskilt bekant med , och för tillfället verkligen inte vän med. Denna pojk, eller man kanske (nä , hans mogenhet når nog inte riktigt den grad den borde för det) har nu fått för sig att skicka en invite till hans event, som då är hans 21-årsdag . Jag kan inte förstå VARFÖR han skulle vilja ha mig där då vi uppenbarligen inte kom överrens sista gången vi träffades, och jag förstår inte heller varför han TROR att jag skulle vilja komma? Detta är en person som så fint har blivit nämd till "bög" framför sitt namn i min mobil, så nära mitt hjärta står han . Så tack, men nej tack, jag har ingen lust att "attenda" din födelsedagsfest, för jag är inte ett dugg intresserad av att fira något som har med dig att göra.


♥ forget about me

Om ni bara visste hur mycket jag har kämpat med den här jävla Destine-bilden nu. Var precis att fylla i MAAAAASSA stora bokstäver med en bläckpenna när jag insåg att jag faktiskt kunde skriva in det på datorn, vänta tills imorn och låta mamma skriva ut det på jobbet, klappat och klart. Hälften av sakerna är praktiskt taget klara, tog Hubrechts tips att ta med svenska flaggan . Ni förstår förmodligen inte alls vad jag pratar om men men för den som faktiskt har lite livsvilja finns det överst på Destines hemsida. Nej jag tror jag gör en klassisk kvällstradition, ger er en bild på en sjuukt snygg kille och sover sen (efter några timmars vakenhet och tittande på samma avsnitt av Two and a half men vill säga.)


♥ beauty

Min mor och jag kollade på film, och jag grät väl ungefär like mycket som jag gjorde förra gången jag såg den här filmen. Allt för min syster , My sisters keeper .  Har ni sett den?  Det är den vackraste, sorgligaste och sannaste berättelse jag sett skulle jag tro. Det finns inget perfekt slut, där alla överlever, hittar sitt livs kärlek och lever den amerikanska drömmen. Det händer inte. Man får följa familjens liv och se hur de kämpar sig vidare med det slut som de fick. Den är ganska magisk den här filmen, och har ni inte sett den råder jag er till att se den, nu .
Den tilltalar mänskligheten i sig så mycket, vem som helst skulle kunna drabbas av den situationen, och helt ärligt vet jag nog inte hur jag skulle reagerat och orkat leva efter den. Den är helt enkelt speciell.


♥ Hello, Jack.

Jag och min fruga Linnea begav oss till den slaskiga huvudstaden en stund idag för att se om vi kunde göra lite shopping. Så mycket shopping blev det väl inte för min del men förövrigt har jag som världen sista örhänges oskuld blivit av med den, så det känns ju hyffsat bra i alla fall. Nu måste jag dock vänta fyra veckor innan jag kan byta de fula plupparna mot något gulligt Jag och Linnea panikade lite över tungpiercing också, bara lite liiiite. Eller helt ärligt fick jag snarare panik när jag tänkte på att en lång metallgrej ska stickad rakt igenom min tunga och göra den dubbelt så tjock i några dagar, det känns mycket lockande ..  Självklart övertalade Linnea mig att trycka igenom hennes nya töjning också, tro mig det var nog det värsta jag gjort på länge! usch usch usch när jag tänker på det, kändes helt vidrigt! var i alla fall inte jag som fick känna smärtan så något bra , haha!

Nej, nu ska jag planera färdigt bilden som skulle skickas till Destine och försöka se om min mor kan samtycka till att vi gör popcorn och kollar på film ikväll. Oh yes, I'm going to cry!

Imorgon ska jag hem till my baby Malin, malin malin maliiiiiiin !


♥ future love

How many people can do it like me? Zero.



Min faster gav mig världens mysigaste halsduk i julklapp , Martina du skulle ÄLSKA den! Du måste känna på den när du kommer hem sen, den är helt magisk. Fick ett mycket fint halsband också. Måste säga att jag är mycket lycklig över att jag fått så där hyffsat mycket smycken i år, jag har velat ha sånna saker jättelänge men inte förmått mig att köpa det själv. Så nu kan jag vara en glad flicka 2010! Om Martina nu bara kan övertala sin pappa att hon ska få åka till Holland och jag lyckas övertala min mor om att en tungpiercing är det perfekta för mig (SKITEN GÅR FÖR FAN ATT TA UT) så kommer året bli så där helt underbart.

Jag tror aldrig jag har längtat efter ett nytt år så här mycket.
 2009, du har varit underbart men det är dags för dig att lämna plats till något som kommer att bli ännu bättre!


♥ baby steps my dear.

En av de sakerna jag älskar med att lyssna på nya band är klagomål på att man bara tycker att bandmedlemmarna bara är snygga eller vad det nu kan vara. Helt ärligt älskar jag sånt, det betyder ju helt enkelt bara att personen som säger det är rädd att inte "få ha sitt band för sig själv". Men tyvärr tillhör inte ett band någon, och om ni kollar med dem så vill dem tyvärr hellre ha många fans än bara ett par. Så det är lite synd för eran del men mycket tur för min, för tydligen får jag också lyssna på bra musik ? (I had no idea..)

Det finns en anledning till att hälften av banden jag lyssnar på inte innehåller några extremsnygga killar, och det är helt enkelt för att jag uppskattar deras musik tillskillnad på folk som bara lyssnar på band med unga, vackra pojkar?  Och FYI, ingen av medlemmarna i Varsity at the mo ser bra ut, sorry guys men den lilla planen sprack ju så how about stop tweeting about it? Det gör tyvärr inte bandet sämre för att ni försöker.


♥ fiss.

Thank you Thomas and Kev for the show. Me is tired now, me is going to sleep now. Me will blog tomorrow.


Är mycket mycket MYCKET nöjd med mina julklappar i år så tänkte att jag skulle visa er några av de fina saker jag fick! Det blir lite google bilder, ni kan ju trots allt inte begära att jag ska gå ÄNDA in i mitt rum för att ta kort på de saker som ännu inte föreivgats på bild och ligger i min dator. Vissa av sakerna har ni redan sett men men favorit i repris som man säger!

















(Symboliskt. haha, fick pengar som går till Destine & McFLY)


Resten orkar jag inte ta kort på nu , men massa massa bra saker.
Tack vare den här julen kommer mitt nästa år bli helt perfekt!


♥ mazel tov



Så det är nu avklarat, jag har bokat och betalat mina biljetter till Destine i februari nästa år.
Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att Martina får nu ! Annars kommer jag förmodligen dö innan jag hinner träffa Christel, haha. Nä men hur som helst skulle det bli en upplevelse vi har tillsammans så jag hoppas verkligen att hennes pappa låter henne åka nu !

Men jag kommer då förövrigt befinna mig i Holland mellan 11 och 14 Februari, bäst ni skriver ner det i era kalendrar så ni vet när ni ska sakna mig. 




And music is still my life. Jag planerar mina musikupplevelser för fullt för nästa år, och det kommer sluta bra det här vet ni, mycket bra. Jag ska berätta för er när allt är färdigplanerat , men oj vilka planer jag har nu. Usch vad bra det här kommer att bli. underbart.

I love you David, Alex, Dan, Ed, Ed and Ali. ♥


I♥christmas



Jag önskade mig en sån underbar kopp i julklapp som min mor gav mig.
Den rymmer förmodligen en halv lite te och jag blir glad så fort jag ser mönstret på den.
Helt underbar! Hoppas ni blev nöjda med era julklappar, mina kunde då inte varit bättre!

puss på er.


God Jul gott folk!


♥ it's christmas time.

Och så var årets julfika över. Fikan med farfar avklarades rätt fort och sen tog jag en promenad med vovvsen innan Tina, Nenne och Kevin kom. Jag tror jag har fått pussar nog av min kusin för att klara mig i ååååååår framöver! haha, han är allt en liten sötnos. Det blev lite paketutbytning också och jag fick det gulligaste armbandet ever med små berlocker som fanns för olika betydelsefulla fenomen i mitt liv.
Nu väntar jag på min käre kusin som ska komma hit med sina två vovvar så jag kan bli lite glad och få spendera kvällen med hundar som är normalare än vattenbjörnen (haha ja, jag längtar efter min kusin också såklart.)


Imorgon är det julafton, förstår ni ? JULAFTON, redan.
Det är nästan så att jag börjar fundera på om tomten kom tidigt i år och betedde sig kriminellt och snodde en del av våran tid, tror det är enda logiska förklaringen till att tiden har fått så fort ..

Tänkte lägga upp lite bilder men så blev det självklart inte eftersom bilduppladdaren gör så att inläggen hänger sig, sorligt men sant, kommer så fort som möjligt. Nu ska jag äta en klassisk Söderbergs-middag vid jultid, tunnbröd med gravad lax och med julskinka!

puss på er.


♥ survive

I forgot to say out loud how beautiful you really are to me

Ibland känns det som att människor kan sjunga något som verklgien går rakt in i hjärtat på en. Texten och musiken från låten över känns helt underbar, otroligt vackert.


Hur som helst. Mina ögon fick besök utav John Blund tidigt idag, jag höll på att somna vid 8 medan jag kollade på Saw VI. Förövrigt ska jag ALDRIG se på skräckfilmer själv, det kan ju Malin som pratade i telefon med mig igår under kvälls hundpromenaden intyga. Jag hade stoppat en kniv med öppet fodral på höger sida i bh:n, eftersom jag är vänsterhänt var det mest praktiskt eftersom jag förmodligen skulle dra den med vänster. Jag tog ett band och knöt en kniv med öppet fodral kring magen. Sen vet man aldrig om kidnappare hittar dessa fort, därför stoppade jag en fällkniv i strumpan också, och självklart hade jag med mig en ficklampa ifall jag skulle bli förd till ett mörkt rum. Och allt detta för 10 minuters hund promenad ... Jag börja sakta men säkert inse att jag kanske faktiskt är lite mörkrädd?


♥ hero of war

Jag hade en dröm, tyvärr inte lika politiskt framgångsrik som Martin Luther Kings men jag hade en dröm i natt som jag tänkte berätta om för er. Liten för världen må hända men den gjorde så att jag kände mig lite lycklig när jag vaknade (i alla fall andra gånger jag vaknade, första var vid halv 7 av att hunden spydde i mitt rum). Jag drömde om att jag och en massa andra människor, kompisar, bekanta och främlingar var ute på något slags landställe som var täckt av snö. Jag vet inte om det var en fest eller vad det nu kan ha varit men där var vi allihopa. På något sätt började vi prata fotboll, och helt plötsligt var varje spelare från Valencia, Barca och Real där. Jag antar att jag har tänkt lite mycket på fotboll den senaste tiden .. Hur som helst så gick i alla fall folk fram och frågade lagen om de fick joina lagen och vara med och spela, jag kommer ihåg att någon gick fram till Real och frågade om den fick vara med i Barca (dumhuvud tänkte jag, det är fel jävla lag ...)

Hur som helst var Valencia några man kort under deras nästa match och helt plötsligt befinner sig jag och några andra av dessa random människor från landet backstage bakom Mestalla och highfivade Villa, Pablo och Silva på vägen ut på planen. Vi fick våra positioner och spelet körde igång, hur jag helt plötsligt kunde spela fotboll var väl nästan det som var mest mirakelaktigt. Men där var vi, några randoms som förmodligen inte kände varandra alls och befann oss på plan med mina älskade Valencia-spelare och hjälpte dem att vinna sin match. Det var en underbar känsla, tyvärr fick jag aldrig veta hur matchen slutade då min käre inneboende vovve väckte mig genom att stoppa upp en pipgiraff i min säng och tala om att han ville ha mat.
Oh well, det var kul så länge det varade.


♥ note to self

Idag har varit en bra dag. Jag och min mor har stuckit apelsiner fulla med nejlikor och tagit de första bitarna ur våran Aladdin chokladask. Tända ljus och julmust prydde vårat bord och tillsammans trängdes vi i soffan med våran megahund. Och det har varit en viktig kväll i musikväg för min del. Jag har åretupptäckt massa band som jag lyssnade på väldigt mycket förut, allt tack vare Christel. Och alla ni söta bloggläsare, något av dessa banden borde ni gilla , jag listar några av dem åt er.

Matchbox 20
Backyard Babies
From First to Last
The Click Five
System of a down
Sum 41
Rammstein
The Blood Hound Gang




Jag har fått en inneboende till 6e januari, hans namn är Mac och är portugisisk vattenhund.
Vovve gillar godis, mat, apelsin, sin snuttefilt och att leka. Hundkompis någon ?
sötsötsöt vovvs.


♥ ?

JÄVLA FUCKING KUK CP HOR DATOR.

Så, nu har jag fått avreagera mig lite.
Min dator har självklart kommit på den superba idén att ljudet inte ska funka, japp, helt underbart roligt.
Hade väl en så där 10 min kvar av filmen jag kollade på, kan jag se klart den? jo visst men inte kan jag höra något .. hade massa filmer på lager för kvällen men nej nej min dator bestämmer för att den ska vara helt fittig i huvudet . Död åt dig min käre vän, död åt dig.


Rest in peace Brittany Murphy.


♥ desperate times, desperate measures

Jag är faktiskt riktigt uttråkad. Det händer inte så ofta att jag blir sjukt uttråkad, men just nu. Det är helt olidligt att vänta på att fotbollen ska börja. Skulle lika gärna kunna gå och sova i en timme och det skulle inte kännas som waste of time ... Ska vara i stan klockan HALV 10 imorgon också för min allergiläkare, någon som vill ta över min plats där kanske? han är sjukt läskig ...

Kom precis på den magnifika idén att jag kan kolla på en film.
Hm, ja, det skulle nog fördriva lite tid.


♥ numbered days

Snön hindrade mig från att åka till stallet idag, mamma ville inte köra i stormen och jag skulle inte hunnit med bussen. Vi skulle i och för sig bara ha promenerat, men när jag inte är hos min bebis så saknar jag det, hur envis och hur kallt det än är, han är en söt söt ponny.

idag kan man även säga att det är eran favorit dag, det är nämligen Valencia match! (antar att ni förstår ironin med favorit dag ..). Silva är ju långtidsskadad och Mathieu lika så, Marchena blev skadad förra matchen och tydligen har Pablo blivit skadad efter den också. Det här kommer bli SÅ roligt ... och vi måste verkligen vinna, verkligen verkligen verkligen. 2 poäng efter Sevilla i ligan, vi kan inte hamna efter dem! Amunt los Ché!

Nu är det dags för att ta min 20e chokladbit ur kalendern.


I ♥ hotties

Jag tror att Isabelle hade lite svårt att förstå min dragning till pojkarna från Destine. Hon erkände i och för sig att Tom såg bra ut, men ingen av de andra. Och helt ärligt har jag svårt att förstå hur man inte kan tycka att Laurens är snygg. well well smaken är som baken säger man väl?

Nu är det så att jag har dreglat över snygga pojkar (inte bokstavligen över dem, utan snarare till dem). Så för min egen skull, får ni se bilder på några av mina absoluta favorit pojkar, so hot I melt in their presence.  Och folk säger att jag gillar gubbar?  pssssht.

 
 
 
 
 
   


you liiike? haha.







♥ it's a wild world

Nu står det en frusen grön gran på våran balkong (vi kan inte överge våra traditioner så har självklart inte tagit in den än) . Hela våran bil var helt fyllt av granlukt på vägen hem, hur juligt känns det inte då?
Och snön faller fortfarandde ner, lite lugnare och lite mindre flingor, men fortfarande lika mysigt.

det är tydligen Made-weekend på mtv, det är alltid underhållande. Super fula människor som ska försöka leka coola och bli populärast i skolan ... jag älskar konstigt folk . 

Nä , nu ska min katt få den uppmärksamhet hon förtjänar . pusss.


♥ oh christmas tree

Efter många timmars sömn vaknade jag upp till ytterligare snö som faller över stockholm, eller i alla fall över oss lantisar i haninge. Idag ska vi köpa gran, en mysig, väldoftande, stickande, underbar gran. Oh vad jag älskar granar, dem doftar så underbart och lyser upp hela rummet där de står i sitt hörn, först helt naket och sen fyllt av pynt. Tyvärr är min katt också väldigt förtjust i gran, och då inte att titta på dem ... Varje år får jag och min mor agera granvakt och skydda det stackars trädet från våran katts taktiska påhitt. Det är en smart katt det där. Men ibland är hon väldigt väldigt söt och blir därför ursäktad, i alla fall för den här julen.




♥ 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Hm, åkte till Holland? haha .

2. Höll du några av dina nyårslöften?
I don't do promisses.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nepp inte i år inte (:

4. Dog någon som stod dig nära?
r.i.p <3

5. Vilka länder besökte du?
England & Holland!! <3

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
nja kanske inte något jag saknar men det är klart att det finns saker jag vill göra mer av 2010!

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
1 & 2 maj. 5 juni & 1 juli. 19&20 september. och några fler.

8. Vad var din största framgång 2009?
Att träffa McFLY och få kontakt med Destine ffs!

9. Största misstaget?
I dunno.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
ähum, jag har väl varit sjuk ja, inte så att jag har varit nära att dö sjuk eller nåt ^^

11. Bästa köpet?
Mina resor.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
McFLY! haha .

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
oh yes; england, holland, martina, malin och lite mer!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
ähum, förmodligen In your arms & stars!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladare skulle jag nog allt säga!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
hm, jag vet inte faktiskt. är nog ganska nöjd med min insats i det enda 2009 som kommer finnas i mitt liv!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
idk.

18. Hur tillbringar du julen?
Med släkt! <3

19. Blev du kär i år?
haha nej nej!

20. Favoritprogram på TV?
ouf, don't get me started on this one ...

21. Bästa boken du läste i år?
undrar om jag ens läste någon .. ? Juste, FJORTON ÅR TILL SALU!  den var sjuukt bra.

22. Största musikaliska upptäckten?
Destine för fan!  oh och david archuleta!

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
uhm, vad fick jag ... saker till england I guess, så det var ju det jag ville ha !

25. Något du önskade dig men inte fick?
en hund? haha

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
var hemma tror jag. åkte till england dan efter!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
joodå, men det finns det väl alltid

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
blandad.

29. Vad fick dig att må bra?
vännerna, musiken, resorna, julen.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
oh I know the answer to this one!!  Danny Jones, Laurens Troost, Tom Vorstius Kruijff, Robin Van Loenen, Hubrecht Eversdijk, Bruce Springsteen. sen sätter vi nog stopp där så blir inte det här evighetslångt ...

31. Vem saknade du?
Malin !   + några andra nära och kära.

32. De bästa nya människorna du träffade?
Christel och Annelieke skulle jag tro!

 


♥ my last serenade

Låt mig berätta om en liten vän jag har. Namnet är för tillfället oviktigt så låt oss bara kalla honom för bästavän. Den här personen är faktiskt bara en msnvän som jag aldrig träffat men som min kära Malin förmodligen är så där mycket bra kompis med! Jag och bästavän pratar om alla möjliga saker och det är en vääldigt bra person. Och tillsammans med några av sina andra vänner har bästavän en msn och där brukar jag prata med honom, vi kan även kalla honom för dude 2 om så önskat. Just det namnet låter ju lite okärleksfullt men så är verkligen inte fallet. En mycket söt pojke (inte utseendemässigt menat) som förgyller flera av mina sena kväller/nätter med sitt sällskap och som aaaalltid har något bra att säga när jag helt har tappat mitt förstånd :D  

Och yes, han har tjatat på att jag ska skriva det här inlägget, och jag lovade att skriva det så att han hann läsa innan han däckar (sen får vi se om det blir så ändå!). Det är så vi delar våran kärlek, haha!  pussssssss.


♥ casting such a thin shadow

Vi hade julavslutning idag, och trots att min buss var försenad och jag var väldigt sur hela vägen till kyrkan så kunde jag känna mig lite lycklig när jag väl kom fram och alla små människor stod och trängdes i snön. Musikalarna var ju dock som vanligt inget vidare på att sjunga, hur i hela helvete kan dessa människor bli intagna där? De sjön falskt, i otakt, fel tonart och allt var det nu var, men är det jul så är det jul.

Sen dess har jag lekt med min lilla Isabelle, vi kollade på världens sämsta skräckfilm (tro mig ingen underdrift ...), någon konstig film till och en mysig kärleksfilm med min mor (tillsammans med henne alltså, hon är självklart inte med i den ..). Vi har varit mogna och kastat snö idag också. Vi slängde på oss en halsduk och en jacka och begav oss ut i det snötäckta haninge och kastade och sparkade runt lite mjuk kall snö, jag gjorde faktiskt en söt liten snöängel också! min mor var gullig nog att fixa varm choklad med grädde, lussebullar och pepparkakor tills vi kom in. Såååå ska julen vara, då blir jag nöjd! Tyvärr trodde jag att julafton är på onsdag men tydligen är det inte förrän TORSDAG, how will we survive the week?





Självklart var mina små vänner helt med på att ta bild!


the return.

Jag tror mitt ansikte kan våga sig på ett leende. Valencia 2-1 mot Genoa. Tro mig under den här matchen var jag i ett tillstånd ingen av er borde se mig i, mina lår var röda efter att jag hade slagit på dem, rösten slut och soffan hade flyttat på sig för att jag hade hoppat runt så mycket.
Helt sjuk match, jag hade panik genom hela.
Och när Villa missade sin straff, jag blev faktiskt sjukt arg, han missar ALDRIG straffar (speciellt inte när det står mot bara honom och målvakten) och självklart passar han på att göra det när det inte är La Liga utan Grupputtagningar. Sen fick han EN chans till senare i matchen, på övertid, och målvakten springer ut, förbi honom, en Genoa-spelare försöker hinna ikapp honom men når inte riiiiiiktigt fram, och han skjuter (i mål den här gången). Det gjorde min kväll, och jag kunde faktiskt njuta av mitt bad sen! Nu jävlar blir det bilder på David så kan vi (jag) bli ääännu lite gladare).
Now I'm a happy happy happy girl.

in a dead world

Ungefär 5 minuter kvar tills Valencia inleder en extremt viktig match mot Genoa.
Snön yr som satan utanför och när jag hoppade av bussen i mitt lilla Haninge låg snön långt upp runt mina vader.
Jag och Martina Hollands-smsade lite idag, I'm excited, I am so freaking excited. Ni kan inte ana. Det där landet alltså, det är helt förhäxande, och språket! Hur kan ett utav världens förmodligen fulaste språk förvandlas till något som låter så underbart härligt, ett evigt mysterium skulle jag tro. Men tack för inspirationen kära land.
Det är nu;
2 dagar till Christels födelsedag
7 dagar kvar till julafton
14 dagar till nyårsafton
56 dagar till vi ska åka till Holland
58 dagar till vi ska se Destine i Rotterdam
59 dagar till vi ska se Destine i Arnhem
Nästa år kommer bli pretty fucking amazing.

the stars seem right tonight

Well I'm just glad that you are okay.

♥ the return

När klockan börjar närma sig 12 och jag fortfarande pluggar spanska börjar jag inse att jag näästan har pluggat mer den här terminen än förra, och ändå har sämre betyg, hur går det ihop? Förra terminen pluggade jag inte alls, jag orkar nämligen aldrig, men den här terminen har jag faktiskt försökt göra det och har det hjälpt? inte ett dugg.

Ikväll är förresten en sån där kväll där jag faktiskt känner mig lite lycklig, dels känner jag mig lite trött så jag kanske kommer kunna somna tidigt ikväll, jag har hällt i mig en hel kanna himlagott-te och lyssnar på en helt underbar låt med ett, för min del, nyupptäckt band. Jag har gjort klart ett bildspel som en liten julklapp till en kär vän och har haft ett tänd vaniljljus på bordet. Det kvalificeras som en mysig vinterkväll i min bok.


♥ lite to lifeless

Idag ska jag faktiskt bevara er från tråkiga inlägg (förutom det här såklart).
Jag är helt ärligt alldeles för uttråkad för att ens orka skriva om något. Försöker plugga lite spanska, kommer fram till slutsatsen att det är tråkigt, precis som tråkiga människor på msn. Konstigt prat på twitter och hubrecht som av någon konstig anledning kom in på samtalsämnet - en naken Laurens, som jag förövrigt inte skulle tacka nej till .

Nu ska jag äta mitt naturgodis och göra i ordning mina 8 koppar te och försöka, verkligen försöka att plugga klart inför provet imorgon ... jag ... kommer ... att .... orka ....


♥ we all turn back to dust

I found oldie pics, look look!







what is it you call this again?



mein kleiner soldat

Oh I know my dear color, you've been lost for too long.
Jag välkomnar dig tillbaka, med mycket glädje i mitt hjärta, det rosa är borta för ett tag, ersatt av det bästa jag vet. Det bästa mina naglar kan täcka sin ljusrosa kropp med, ett tjockt lager av svart underbar färg. Kära färg, du är det bästa som någonsin hänt mina naglar, förlåt, förlåt mig för att jag lämnade dig ett tag. Jag är glad att du är tillbaka, o så glad att du pryder mig igen. Aldrig har mina händer känts så vackra som när du befinner dig ovanpå dem. 

 


♥ light up the sky



Det verkar kanske inte mycket för världen, men den här bilden är faktiskt en av de första familjebilderna på min familj på nästan 17 år . Och oftast tycker jag om de där människorna, min lilla söta mamma och min konstiga pappa. När vi väl ska vara med på bild kan vi ju lika gärna passa på att göra det så pass förskräckligt det går.

Not a wonderful moment, but I think you might be happy to know that this uniting picture of our family was taken while honoring and remembering you . Thank you for everything. ♥


♥ breathing in a new mentality

Det är mysigt ibland, att iförd en söt liten mössa sitta och dricka en kopp te, med tända ljus och snön virvlande utanför. Marken är helt vit här nu, den är så tjock att det knarrar under skorna för varje fotsteg man gör i den, jag gillar sånt. Skrik och skrän musik - som min mor kallar det,  flyger ut ur mina högtalare och jag ler lite till ljudet av aarons helt underbara stämma när den beblandas med höga hjärtskärande och halsdödande toner. Det är underbart med musik, det är underbart med vinter, det är underbart med ljus och kyla och att bli varm när man kommer in. Jag älskar vintern, jag älskar att vara kall och veta att jag överlever även om jag inte är perfekt tempererad hela tiden. För man dör inte av att frysa lite, det gör man faktiskt inte. Jag är inte gjord av glas som spricker när frost biter tag i de tunna glasbitarna, jag är en människa, jag är jag, och jag överlever.
Det gör jag med glädje, jag älskar att överleva.


 


♥ honey honey

Det finns en sån här tjej som jag älskar i massor. Som står bredvid mig i vått och torrt och som jag alltid kan lita på vad som än händer, hon har hjälpt mig mycket den här flickan och bilden kommer få henne att inse vem det är jag pratar om. Jag är din doktor och du är min patient, men helt ärligt så lär sig nog den här doktorn lika mycket av patienten som tvärtom. Och jag älskar dig, det gör jag verkligen.


time waits for no one

Kom på att jag tänkte ta upp en sak som jag verkligen hatar, och ja, då menar jag verkligen HATAR. Inget prat om gillar lite mindre eller ogillar utan det är faktiskt något som jag känner stark avsky för. Och det är folk som säger att dem "inte bryr sig blablabla" när man pratar om något som man själv tycker är viktigt. Jag vet att alla inte är intresserade av fotboll, McFLY, Destine och vilka länder jag vill åka till. men om allt jag vill prata om nu är så jävla ointressant VARFÖR ens umgås med mig? I så fall kan jag lova att det förmodligen finns människor där ute som kan hålla käften eller som har exakt likadana intressen som er, för inte fan behöver jag sånna kompisar i alla fall. Helt ärligt är jag förmodligen intresserad av 10% av vad mina kompisar pratar om, egentligen bryr jag mig inte överhuvudtaget om deras samtalsämne, men jag lyssnar av en anledning, för att de (ni) är mina kompisar och om ni har något ni brinner för som ni vill berätta så tycker jag fan att jag kan spendera 10-20-30 min med att lyssna på vad ni vill lätta hjärtat ifrån. Men det blir jävligt tröttsamt kan jag lova, för om jag då vill prata om något jag är intresserad av säger folk att det är tråkigt att de inte bryr sig eller vad som helst, och visst, gör inte det, men då kan jag också sluta lyssna och bara gå ifrån nästa gång någon av er nämner något jag absolut skiter i då eller? Jag vet inte om det är sånna kompisar ni har vuxit upp med, men det har inte jag, och de kompisar jag känt länge lyssnar, bryr sig, diskuterar och blir glad för min skull även om de egentligen inte har det minsta med det att göra. Och det är sånna vänner jag vill ha, så orkar ni inte lyssna , säg det då så kan vi sluta vara kompisar nu istället för att gå och dra ut på något som ändå kommer att gå åt helvete. tack.



-

Jag har kämpat som en dåre med att kunna den här dikten utantill, och jag kunde den, ett tag, och nu kan jag knappt få till en endaste rad rätt. Och det känns väldigt skumt, från att ha kunnat den och tyckt att den var väldigt vacker, kan jag inte få ihop den och har nästan glömt vad den handlar om. Jag vet inte .. hur ska jag kunna lära mig den här? Det blir alltid så, jag överläser sakerna och sen kan jag inte koncentera mig på hur det var jag skulle säga. Tror jag lägger den åt sidan för idag och tar upp den på morgonen imorn och ser hur det går.

Imorgon ska jag leka med min kära martina, det blir nästan lite lovely! Vi ska laga mat, som vi brukar göra tillsammans, vi är små hemmafruar ska ni veta -- lagar mat, dricker te, pratar massa strunt om saker som egentligen inte förändrat världen på något radikalt sätt , endast våran del av världen. Brukar bli prat om McFLY och Destine också, och på tal om Destine är det nog dags att jag kollar på den videon som får mig att vilja le ett lika töntigt leende som Pernilla Wahlgren i Garnier reklamen. Hur kan dessa pojkar vara så sjukt störda, gulliga, skabbiga, talangfulla och underhållande på samma gång? Det är nog ett evigt mysterium, men glad över det blir jag. Och att se Tom med en papperskrona på huvudet och Laurens som tänder eld på den och lite härligt söta ord på holländska, det kan faktiskt göra de här senaste timmarna jag har framför mig på kvällen.
Men first things first, ignorerar dikten nu, helt , ja nu ! den är borta .. och ska läsa klart häften om språkhistoria vi har prov på imorgon. och sen blir det 2½ men och den ovannämnda Destine-videon.


♥ I liked you better before you were naked on the internet

Finns det något bättre än att ha prov imorgon och sitta och hårdplugga idag? Två prov på torsdag som jag också måste plugga till, och ska kunna en shakespeare-dikt utantill, hur underbar är denna måndagen ..
Dock har jag fått en mycket MYCKET fin jacka av min faster, tacktacktack!

nej nu ska jag avbryta mitt pluggande med lite Destine så att jag får nya krafter till de jävla böckerna.
Ge mig Laurens någon? Eller kanske Tom. Eller Robin L? Eller Hubrecht? Och ge mig nästa år
 februari, mars, och sommaren. det finns så mycket planerat! Helt underbart.


wowtsie. ♥

Idag har varit en mysig dag, äntligen har tråkiga Haninge täckts av ett lager knarrande, iskall snö. Jag fick nästan en liten tår i ögat när mitt nyplattade hår lockade upp sig när snöstormen drog tag i det, en del av olycka för att jag precis spenderat en halvtimme med att platta det, men även av lycka när jag insåg att det nu blir lockigt på grund av snö och inte regn längre. Då känns det helt plötsligt ganska okej igen.

Jag hittade hur som helst några bilder från våran tjejmiddag i lördags på mobilen som jag har varit duktig nog att ladda in, tänkte dela med mig av några till er. Ursäkta den megabra kvalitén, mörkt rum och mobilkamera är inte den bästa blandningen för lyckade och skarpa bilder precis. Ni känner förmodligen igen er. 

 

 
 
 


♥ mitt hår som vanligt

och så här är skillnaden på mitt hår plattat och oplattat. Ja hörrni varför använder folk den där plattången egentligen? det blir väl inte så mycket skillnad trots allt? psssht, säg det till nån som tror att fucking megalockar är snyggt!



kan ju btw meddela att jag gärna skulle se ut på ungefär följande sätt när jag vaknade på morgonen;
Tomten, fixa det? tack.  


-

Sitter med tända ljus på bordet och lyssnar på Mike Bladen som sjunger Wonderwall i twitcam, mycket duktig. Kollar självklart på the holiday också, helt enkelt en väl spenderad söndagkväll. Åt middag hos mina kära kusiner på söder också, pasta, sallad, bröd, oliver, tryffelsalami, och en massa goda saker. Och dudes och malin har fått för sig att jag älskar nalle puh, måste säga att jag har svårt att minnas om jag praktiskt taget någonsin har sett det överhuvudtaget, haha.

Förhoppningsvis har mitt hår torkat snart så jag kan bege mig till min kära plattång, jag älskar dig!  (haha).

oooh, Use Somebody från mr. bladen just nu, tror jag smälter lite just nu.
jag hjärta kings of leon.


reinventing your exit.

Jag kan tänka mig att många som läser min blogg tror att jag är ganska insnöad på endast två band, för tillfället McFLY och Destine. Men sanningen är den att jag har en väääldigt blandad musiksmak, och det finns några band/musiker som betyder mer än andra för mig. Jag tänkte dela med mig av en låt utav ett av dessa banden. Tyvärr inte den officiella videon då ljudet är så fucking lågt på den. men hur som helst, underbart band, underbara låtar, och jag har så sjukt mycket minnen från det här bandet, dem kommer alltid ha en del av mitt hjärta. Många av er kommer förmodligen inte gilla dem men hur som helst lär det väl finnas nån jävel som har lite vett i sin musiksmak. puss


another random?

Och idag har jag vaknat till en fin dag som kallas lucia.
Ingen snö ute som jag hade önskat men man får ändå alltid lite julkänsla när man tänker på att julen smyger sig närmre och närmre för varje kall decemberdag som går.

Igår var jag, Linnea, Olivia och Isabelle hemma hos Jacquii för att käka middag, mycket trevligt. Blev skratt, tacos, lussebullar, te och silent library på tv. Har tagit några få men mycket snygga bilder som jag tänkte visa er när jag orkar ladda in dem från datorn. Och jag träffade faktiskt Linneas boyfriend igår, så han får tummen upp av mig och klassas som någon som verkar som en bra pojkvän!

Nu ska jag vänta på att min mor ska äta upp sin lunch och åka iväg någonstans så att jag kan dra på hög musik och städa, av någon underlig anledning städar jag mycket bättre när jag är själv hemma.

puss.


somerandomsonglyrics

Vaknade för inte så länge sen, med huvudvärk och en jobbig katt, sånt gillar jag. Tänkte ta en huvudvärkstablett innan jag gick och la mig igår men tänkte att ahh det går väl över under natten, och sen sover jag självklart för länge och gör det hela värre, bra sandra, bra.. Christel försökte dock väcka mig med lite snack om tom, det funkade väl till en del, haha. Makaronerna jag håller på att göra just nu kommer nog att väcka mig ännu mer hoppas jag! Något som inte får mig lika pigg är anorexi-programmet jag och min mor ser på som handlar om en 8-åring med anorexi, hon vet inte ens varför hon blev sjuk. -- inga problem med kompis, skolan, familjen ingenting och ändå blev hon sjuk. stackars flicka ..


random?

well well. intressant kväll. ska snart dra mig hemåt från robin och få lite slaap, haha. överdrivarN as usual. men men, vissa människor har ju helt enkelt den dåliga vanan att tro att jag faktiskt bryr mig, som tur tror inte jag det så jag behöver inte missuppfatta mig själv, hehe.

menmen, imorgon blir förmodligen en trevlig kväll, och efter att jag har fått lite sömn inatt kommer jag nog också att vara trevlig. Just nu är det Rob schneider på tv (ursäkta min stavning på hans efternamn) -- och ja, tack jag är medveten om hur extremt tråkigt det här inlägget blir, men har man inget bättre att skriva för att några går iväg och blir sura på varandra så är bloggen det bästa man har. haha.
ska återgå till den här extremt sjuka filmen och vänta på att robin kommer in igen så att jag hinner säga hej då innan jag går. Har ni haft en rolig fredag?

puss på er.


Funderar på om den här fredagskvällen kanske skulle vara trevlig att spendera ute i vinterkylan med ett block och en penna och skriva lite låtar? Få lite nytta utav kvällen trots allt, jag vet inte, vad har jag för inspiration idag? Tvekar starkt på om det skulle lyckas bli något underbart budskap i den texten, men å andra sidan,
allt bra är inte vackert.

 


shooting stars

Och vad har jag för planer ikväll? INGA.  vet inte vad det är med mig, känns som att jag inte har gjort nånting på helgerna i typ ett år nu! Tror dock att jag även har svaret på det, sverige är så fucking jävla tråkigt. Det är verkligen så, varje fredag sitter jag och funderar på om jag ska orka hitta på något eller inte, och sen inser jag att nej sverige är för tråkigt för att överhuvudtaget kunna underhålla mig så det är ingen idé att jag ens försöker ..

Så drömmer jag mig bort till England och Holland ett tag, och känner mig lite lycklig, och inser att förmodligen ingen av mina helger kommer att vara roliga förrän i februari, ni tycker det känns lite fail eller? nej nej.
Jag antar att livet förmodligen är så när man inser att landet man har fötts i är lite för präktigt, lite för lamt, och lite för jävla dött för att kunna hitta på något vettigt att underhålla sig med, punkt.


The Sandwich Song.

För att spara lite jobb för min faster som ville se våran låt lägger jag ut den på bloggen nu.
Here you go, blir en väldigt lycklig flicka om ni INTE delar med er av den till andra (SEBASTIAN, haha).
Enjoy.




new found glory

Ibland undrar jag om jag älskar mig själv för mycket, eller det kanske inte är möjligt ? Det är klart att man ska tycka om sig själv, men ibland går jag nog till överdrift. Tänkte lista upp några saker som jag tror kan ha lite med för mycket egenkärlek att göra, som jag tyvärr gör väldigt ofta ...

- En av de få bloggarna jag läser är min egen. Oh yes, jag läser min egen blogg, varje dag, och då menar jag inte medan jag är inloggad på bloggen, utan när jag har tråkigt eller bara känner mig sugen på att läsa något  söker jag på min egen blogg och läser igenom inlägg efter inlägg. that's how perfect i am.

- Jag förväntar att ingen ska sätta sig bredvid mig på bussen. Dock ser jag ut som världens stonehearted biatch på morgonen så oftast får jag åka själv, men vis några få tillfällen får människor för sig att de ska sätta sig bredvid mig på bussen, och då är det ord och inga visor. Det chockar mig otroligt mycket, det finns ståplatser reserverade för alla utom mig, tack så mycket.

- Jag och Linnea undrar ofta hur fula människor kan få för sig att de kan gå i närheten av oss. Vi har våran egen plats där vi går och bjuder in dem vi vill, det finns andra ställen att vara på för alla andra.

- Jag njuter av att prata om saker som jag vet att andra inte gillar. McFLY, Destine, Hitler, you name it. Jag har en förkärlek till att prata om saker som folk irriterar sig på, I'm control at that moment and I love it. Vissa saker kan man helt enkelt inte mäta sig med, alla i min klass vet vilka McFLY är, och många av dem vet namnen på alla medlemmarna "men självklart hatar de dem och vill inte höra när jag pratar om dem." sweethearts, med tanke på att jag kan prata om vad som helst och ni till slut lär er det så funkar det tyvärr inte så.

- Jag tycker inte det är konstigt att skriva den här listan för att den är så uppenbar. För min del är det självklart att jag förtjänar en sån här lista. Det får gärna uppfattas som bitchigt för min del, om ni skulle se mig ensam på väg till skolan en morgon med musik i mina öron skulle ni nog klassa mig som bitch!

Låt oss säga ... det är vissa saker man ser som perfektion, och jag är verkligen inte perfekt (haha bara för att jag är lite ego är jag inte dum i huvudet!) däremot anser jag att jag bara är liiiite bättre än många andra. Och sån är ju tyvärr sanningen, vi haninge-bor har det där lilla extra. förutom ni söta människor i es2t, ni är fan ganska perfekta ! (hrm, det finns plats för undantag).




am i THAT gay?



Dessa artister föreslog spotify för mig. är jag verkligen SÅ gay? Randy Newman ... ?
Nästa så jag måste provlyssna lite på dessa för att se om jag faktiskt tycker om dem (please say I won't!)


all those small things

Okej, jag ångrade mig. Så klart vill ni läsa om det jag är intresserad av, och vill ni inte det så tycker jag jävligt synd om er som sitter här och läser ändå! och självklart glömde jag precis vad jag skulle berätta för er ... men hur som helst såg jag precis en video med destine på robins l's typ hyves eller vad den holländska sidan nu heter, och Tom är SÅ FUCKING SNYGG. om ni bara anade ...


you can burn our cities down but you can't stop me ?


puss?

Var har min blogginspiration tagit vägen idag? Tror helt enkelt att det är så att jag inte har något att dela med mig av som ni är intresserade av så kan lika gärna låta bli, i och för sig är det här ju min blogg ... men det är helt enkelt så att jag inte har något jag vill att ni ska veta just nu .. Jag berättar mina innersta hemligheter för käre Christel på msn, hon har blivit en fin vän den där holländskan, inte bara i prat om Destine och McFLY, utan massa annat också. Det känns kul, jag älskar vänner från andra länder.

För att fylla ut mitt extremlånga inlägg får ni se en bild på våran supergulliga ljusstake i fönstret (ignorera den konstiga saken som råkade hamna på bild...)


raowr.

This my dear friends is what we in my world call success.




Det här är ett godnatt-inlägg.

Min dag avslutas med nymålade naglar, min engelska bok och musik.
Ibland känns det lite småmysigt att bara sitta i sängen och ögna igenom en bok och låta orden fästa sig på insidan av hjärnan, dock läser jag inte så mycket. Jag vill nog egentligen läsa för mycket, jag vill börja på så många böcker och lånar så många, läser några sidor, tills jag har 7 påbörjade böcker och inte avslutar någon av dem. Jag är ingen vidare läsare, jag är mer av en upplevare, men det är jag ganska glad för.

Söt-Christel sa att hon tyckte att vi skulle åka på en resa när jag fyller år, det tyckte jag var lite gulligt av henne. Hon erbjöd sig att boka mina biljetter till Destine också, förutsatt att jag skickar pengar till henne såklart.
Vi diskuterade dumma holländare med råttutseende och pinsamma retweets på twitter. Som tur var är jag duktig nog att inte retweeta, och de flesta av er vet nog inte ens vad det är.

Nu ska jag ta med mitt täcke med små plus på och min lilla kudde och bege mig till mitt rum och fortsätta läsa om Svevo Bandini och allt vad de nu heter i den konstiga boken Leif har gett oss.

Om en timme och tio minuter får jag äta ännu en chokladbit ut min kalender.


irrelevant.

Bruce musik spelas i mina öron medan jag och Christel diskuterar vårat träningsprogram. Planen är väl att jag ska hoppa hopprep om en liten stund. Just idag lyckas nyheterna dessutom vara extremt tråkigt, och twitter är tråkigt, msn, facebook, är allt helt enkelt lite tråkigt idag? Boken har jag inte heller läst klart och några vidare planer på att hinna läsa hela har jag väl inte heller, vi får se hur det går, har ju trots allt lovat min mor och min faster, men det skulle betyda att jag skulle läsa lite mer än 100 sidor idag, att tilläga är ju att det är en engelska bok ... hej då denna natts sömn.

Jag tror jag ska gå och känna mig lycklig över att kända musiker i Holland faktiskt kommenterar Toms status på facebook om vår låt. Sånna saker får mig lite lycklig i ögat, jag kanske kan ta och skaffa mig en karriär i Holland snart, är ju på god väg med allt vad kontakter har att erbjuda.

Nej, den här kvällen har nog mer att bjuda på en ett extremlamt blogginlägg och ont i magen.
puss hej då mina små vänner.


songs and loss.

Hahahah , och vad ser jag när jag går in på facebook? Kollar lite randomligt på Toms profile, (vem tackar nej till att smygkolla på en megasnygg kille lite då och då?). SJÄLVKLART har han länkat till våran youtube-film och skrivit "WTF!? :D" efter, haha, well well ... som Christel och jag diskuterade innan - han borde lägga märke till oss nu ? svar, yes he has!

Jag trodde förresten att jag tappade bort en mycket kär ägodel idag, letade överallt i teatersalen och blev sjukt nervös, jag höll helt ärligt på att börja gråta. En del av mitt hjärta skulle försvunnit om jag hade tappat den, jag fick den av en person som alltid kommer inneha en del av mig. Som tur var hade den inte flugit av mitt finger som jag varit rädd för, den låg begravd under någon annans kläder och jag hittade den igen, en suck av lättnad och min dag kunde gå vidare.


tussekissen fick vara med på bild också (fick och fick, inte fan flyttade hon på sig)


the sandwich song goes famous.

våran låt har förövrigt 433 visningar på youtube för tillfället.
kanske dags att jag delar med mig av den till er snart?


practice makes perfect.

Det finns en man som alltid kommer att få mitt hjärta att slå tusen gånger fortare, en man som har inspirerat mig så galet mycket sen jag var liten och som jag skulle göra allt i världen för. Den här mannen är för underbar för att förstå, jag tror att det är svårt för de flesta att känna samma känsla som jag får när hans röst letar sig hela vägen från mina öron till resten av min kropp. Han får mig att vilja göra så mycket saker. När hans musik strömmar genom min kropp känns det som att jag kan ta över världen, det gör verkligen det. Och det är en sån underbar känsla, jag kan inte låta bli att le, att sjunga med, och stampa takten, helst offentligt också. Men i dessa stunder kunde jag inte bry mig mindre om att folk tycker att jag är konstig, faktiskt är det precis det jag vill. Då har jag vunnit en del av världen, folk lägger märke till mig och när de kliver av tunnelbanan på den station de planerat berättar de för sina vänner om den konstiga flickan som mimade och satt och log på tunnelbanan, och det är något jag undrat över länge, vem är den där konstiga flickan? Som mannen på bilden förmodligen skulle säga, eller i alla fall har sjungit en gång i tiden "is that you baby, or just a brilliant disguise?" nu är jag ju dock inte på väg att skilja mig från honom som kvinnan texten handlade om, men ibland känns det så. Som att varje dag jag lever är en dag som skulle ha spenderats med honom, som om jag flyttat från möjligheternas land till sverige och lämnat kvar världens bästa. Och då önskar jag att jag kunde födas på nytt, och få uppleva storheten hos en av de människor jag beundrar mest i hela världen. Och det är ett långt inlägg jag skriver, och ändå kan jag knappt få plats med en tiondel av det jag skulle vilja säga. Men jag älskar dig, jag gör verkligen det.


randoms.

Idag känns som en halvt lyckad dag, förutom det faktum att jag för en gångs skull är trött och tveksam till om jag orkar plugga, men psykologiprov imorgon så det är bäst att jag lägger manken till, haha.

Förövrigt så kommer min flicka Stina to the big town på fredag och umgås självklart med mig, det har varit alldeles för lång tid, skulle chansa på att det blir catching up, chips, godis, McFLY, skratt och galen dans? Think I can find the "midnight workout"-video somewhere, haha!

Mitt brev till min älskade på andra sidan Atlanten är klart, det känns som att jag skulle vilja skriva 20 sidor eller någonting, men dels får jag skrivkramp och sen skulle jag inte ha råd att betala så mycket porto, haha! Men hur som helst, I miss her, love her, and wrote to her.

Tror jag tänker spendera kvällen efter Desperate Housewives med att lyssna på lite In Flames, UnderOATH och Kings of Leon samtidigt som jag läser lite psykologi och filosoferar om livet.

Vet inte om Sebbe läser min blogg så ofta men tänkte lägga in en bild på mitt underbart vackra lockiga hår (skämt åsido) då jag lovade att han skulle få se det men tänker inte begå officiellt självmord genom att gå runt med det i skolan! Så here you go my dear ;


I've got nothing left for this one

Vet inte vad jag ska säga när jag har sett den film som jag precis har sett.
Jag blir så sjukt arg, besviken och helt jävla förkrossad, skulle lägga ut den men vill inte att någon ser den och sen ångrar sig för hur fan man kan behandla djur så är helt jävla ofattbart.

En kille, från Litauen tror jag det var, fick enligt honom en lysande idé. Denna idé bevittnades och bevarades av hans två vänner som filmade. De tog med sig en hund till en bilväg, ovanpå en bro, skrattar lite, filmar, går längst bron och kollar så att ingen kollar ut genom bilarna, och kastar sen hunden över kanten. Att tillägga kan vara att det var lite mer än 15 meter ner, och att hunden dog. Och det var fan det värsta jag har sett på länge, hur kan man göra så mot ett djur? Han bara bar den under armen lyfte upp den och slängde ut den ... Jag förstår mig inte på vissa människor. Helt ärligt är jag glad över att han förmodligen kommer bli dödad snart, hans namn är utlagt på facebook, och det finns människor som inte är lika nådiga som jag när det kommer till sånna här situationer.
Och tack för det för vissa människor förtjänar inte att leva.


The sandwich song goes official.

Kommer ni alla ihåg låten jag pratade om att jag, Annelieke och Christel gjorde? (Självklart gör ni det , det var ju typ igår.) Hur som helst fixade jag ju lyrics till den och la idag upp den på youtube för att skicka länken till Destine. So far so good, inga visningar på 2 timmar, vilket jag inte förväntade mig eftersom att meningen var att bara Destine skulle se det sen, och med andra ord Hubrecht eftersom det är han som läser alla replys. MEN. sen ser jag en tweet från Destine och tänker finally, dem tweetar inte så mycket när dem är på turné. Självklart felläser jag och ser "haha we just watched this movie with tom" och min hjärna ställs direkt in på oooh Tom i en video, yes please!  Klickar och VAD ser jag? Jo youtube kommer upp och över videon står texten "The Sandwich song (remake of Destine-Stars)" , jag ba hang on, är inte det här våran låt? och oh jo, sant som det är sagt, det var det ... självklart stod det inte att filmen var MED tom utan OM tom ... Och att dem uppenbarligen har bänkat HELA bandet och sitt crew framför dem, gör det hela så där mindre kul ... att vårat visningsantal ökar med ungefär 10 pers/2 minuter och folk kommentarer, underbart. Bortgjorda för all framtid, haha.


another one bites the dust



Och kära sebastian är på väg in i de frälstas land.
"btw diggar verkligen mcfly låten du skicka :D

fick jag på msn idag, det lyfte mitt hjärta lite, jag älskar folk som älskar McFLY! (yes I do love myself ... haha)


hur ska en pojk se ut?



Who's got the nicest body? haha.


burn

Vet ni vad jag vaknade upp till imorse? (om än liiiite för tidigt för min smak).
Jo SNÖ, och svar på twitter från Hubrecht, haha. Jag ska snart springa upp och äta dagens choklad ur julkalendern, men först ska jag nog sova ett slag till. och Hubrecht talade om att "hans", inte för att jag vet vem han är men tippar på att han menar Tom, hade en efternamn som var svårt att uttala även för holländare, så då behöver ju inte jag sitta och känna mig dum i alla fall! Helt ärligt trodde jag att det var ganska lätt tills Annelieke tvingade mig att sitta med micen på och uttala alla deras efternamn, jag hade inte ett ända rätt så så bra är min holländska .. Lärde mig att självklart uttalas inte typ Eversdijk som det låter, utan ungefär så här - Äejvärsdaijk.  Men självklart, vem skulle inte chansa på det? Och med de andra som jag TRODDE skulle vara ännu lättare hade jag självklart också fel, Troost uttalade jag fel Faas uttalade jag fel. Jag tror jag är ett missfoster när det kommer till att uttala ALLT på holländska , tydligen lät jag lite belgisk förut också.

Nä nu blir det nog att vakna till lite bra musik, min mor snor datorn om jag somnar om, haha.


bör det inte?

Haha. Jag kollar lite hotell i olika städer i holland för att se vart som kan vara passande för Destine gig, även om jag egentligen redan har bestämt mig vart - har man inget bättre att göra och inte orkar sova så är det så det blir.

Hur som helst är ju praktiskt taget alla holländska sidor enbart på holländska och då kommer det upp en fin liten ruta som säger "översätt med google translate?" självklart tänker jag och klickar på den lilla knappen. Läser vidare om hotell och hittar följande skrivet i texten "hotellet bör inte röka" , tacka google translate ibland alltså.. haha mycket underhållande.


woah, now we're going underground

 

Back to baics.   

 

 


puss

Nu är mitt hår back to brown! weird weird weird.

Tänkte btw tala om att jag självklart överdrev liiiite med mina pepparkakor i förra inlägget, sen när blev Hubrecht så där tjock liksom? haha nä skämt åsido, antar att det här bara ännu en anledning för mig att lägga upp en bild på dem - och synd för er om ni inte kan njuta av hur extremt snygga de är (förutom Robin F, haha) .

PUSS.


random.

Var och fikade med Lisa idag, mycket mysigt förutom det faktum att vi letade efter ett café som inte var proppfullt i cirka 1 och en halv timme, väl spenderad tid ... fika aldrig på en lördag .. Så förutom att jag nu sitter med lockigt hår på grund av regnet så var det mycket trevligt . Min mor hade sett till att göra pepparkaksdeg när jag kom hem så det var bara sätta igång att dra upp julstämningen till max och baka ut dem små söta sakerna. Gullig som jag är gjorde jag en exakt kopia av Destine (haha) , mycket trovärdig, jag visar er.



sexy huh? Lyckades verkligen med Hubrecht och Laurens! haha.

Nej nu ska jag gå och färga håret, puss.


kväll & destine (igen)

Min mor hade köpt Flickan som lekte med elden när jag kom hem. Och efter att Tove ÄNTLIGEN åkte ur Idol och Erik och Calle gick till final tyckte jag att det kunde bli ett bra avslut på dagen att se den. Jag hade fel. Den var sjukt bra, men jag är grymt lättskrämd så självklart kommer jag inte kunna sova nu. Lindrar mitt lidande genom att kolla på en tecknad Sune på Cartoon Network, fredagsnöje kallas det.

Resten av mitt fredagsnöje bestod väl av att skriva ännu en sån där konstig låt om Destine, denna är dock både privatare och personligare, massor med namn inblandade så vi kom fram till att vi inte kommer dela med oss av den till pojkarna i bandet!

Avslutar dagen med en bild på en av mina favoriter. pusspusspuss, han är sjuuukt bäst.
L.T


Idol & Westlife

Som de flesta som känner mig vet är jag en sucker för allt gulligt, sorgligt, vanligt whatever, jag gråter ALLTID till film, serier och sånt. Och även denna gång var tårarna nära. Piotr som inte gick till 10dels final i Idol fick komma dit och sjunga refrängen ur låten som han sökte in med. Sagt och gjort han ställer sig på scen och sjunger en del ut en Westlife låt, så hör man Peter Jidhe börja prata "...... WESTLIFE" , och så dyker dem upp bakom honom på sin lilla rad och börjar sjunga. Piotr satte handen för munnen och blev heeelt överväldigad, DÅ höll jag på att börja gråta. Vackert vackert vackert.


songsong.

Nu har jag en mycket trevlig nyhet att berätta för er.
Dels har min mor bakat massor av goda julsaker så nu är det jul jul jul !
Men, den trevligaste nyheten jag tänkte berätta är att jag, Annelieke och Christel äntligen är HELT färdiga med texten till våran låt, det var bara en liten rad som behövde ändras och nu är den perfekt. Så det som gäller nu är att spela in den och sen skicka den till den väntande Hubrecht, som förövrigt är vårat största fan.

This is going to be awesome, jag ger er en liten sneakpeak så får ni läsa hela
 (eller höra om det blir en sån där youtube-video) .    Ni får läsa en del av min bit så avslöjar jag inget av de andras delar, haha, not that I think they'd mind men anyway.

"a sandwich so hot and a photo shoot that’s all
they want, It’s creeping up inside
and Hubrecht, he can join us
"

There you go, bit av refrängen, kan ju vara bra att tilläggas att den ska sjungas med andra halvan av refrängen av Destines låt Stars, annars blir det inte så mycket sense. texten blir ju så där halv lam för att den ska passa låten, men men, jag tror att dem kommer älska det, det blir en fot in i musikvärlden för framtiden, hahaha.


awesomeness.

Har hunnit hem en snabbis innan jag ska iväg till tandläkaren! Till skillnad från många andra tycker att det är jättekul att gå dit, so no worries för min del! Sedan ska jag bege mig till kära Martina, och förmodligen prata om en massa roliga saker. Det är jag säker på , haha!

Har förresten lyssnat på SAMMA låt i två timmar idag, hemifrån till skolan och från skolan hem, Starssssss. Helt underbar, jag sitter bara och ler. Var sjukt trött när jag vaknade, men igår / natt var helt enkelt värt det. Helt underbart roligt, garvar fortfarande när jag tänker på det. (när jag tänker på att vi möjligtvis kommer att träffa dessa människor i februari nästa år är det dock inte lika roligt!) Förhoppningsvis tycker dem om oss ändå. I alla fall mig! Annelieke blev ju totaldissad av Hubrecht på twitter, Christel också, han svarade bara till mig och då var det bara Annelieke och Christel som hade skrivit till honom, haha!  Men det är förståeligt när Annelieke kallar honom för Skinnylegs och Christel säger att det förmodligen är lättare att bryta hans ben än näsa... I don't blame him!

Nu ska jag däremot springa iväg och borsta tänderna !

pusssss.


fuckin dead.

Hahahah sorry for the spam guys , tur att det här är min blogg så att jag får lägga upp vad jag vill. Annelieke fixade ju självklart vackraste bilden. En visning är den ju självklart värd, var så goda!



too bad att bilden blir så liten här, men anyways.
snacka om att jag vill åka dit nu, haha.
we are epic epic epic.


EPIC!

Hahahah måste bara nämna att jag har värsta epic konversationen med Christel och Annelieke på twitter. Jag och Christel började prata om att vi skulle vara lika hardcore som Destine-Tom naken, och nu har Annelieke hoppat in i konversationen och än så länge ser det ut som att vi tydligen ska ta naken bilder på oss och skicka till dem, eller något liknande. På något konstigt jävla vänster är det tydligen det som är att vara lika hardcore som Destine.
Stackars pojkar kommer vakna upp till cirka 20 tweets från tre små tjejer, tror inte att dem kommer bli såååå ledsna dock, men man vet aldrig, some people are different.

Skönaste kommentaren:

Broccolieke, @Saaaandra @ccrystallclear : i don't want to pose naked ONLINE. it has to be for a selected group of people, not for the entire world.

Ccrystallclear, @broccolieke: That also makes it in to a selected group. Isn't it?

Sen lite senare diskuterar vi vem som ska ta vilken kille.

broccolieke, @Saaaandra @ccrystallclear : and where in this conversation did I end up with skinnyleg?

Det var länge sen jag garvade så här mycket, satan vad jag älskar dessa brudar, helt underbara!
Förövrigt fick Annelieke just för sig att tweeta en bild på sitt sår till dem, så här ser det ut :



sexy huh?

Hahah , jag kommer nog helt ärligt dö här ...
Fy fan ... det blir ju härligt när hubrecht sätter sig vid datorn imorn har läser att vi tydligen kommer klä av oss nakna efter dem och spendera natten med dem, på typ 20 olika sätt. hahah this has got outta hands...


bästa kommentaren på länge.

[email protected] säger (21:28):

 

du på bilden?

Sandra - the city lights don't comfort me at all säger (21:28):

 

jo men självklart, jag är en blonderad holländsk kille :)


Babe



Hon är så oemotståndlig.  Efter att ha gosat med mig ett tag fick hon för sig att hon skulle flytta in i en Coop - påse som vi lämnat på golvet. Puss puss puss, världens finaste lilla bebis. I love love love her!


update.

Det här gör jag just nu :

* Äter chips och dipp.

* Skrattar åt min katt som gått in och lagt sig i en coop påse.

* Kollar på Destines musikvideo ler som en idiot.

* Garvar åt Laurens som headbangar medan han spelar keyboard.

* Roas av att jag och Annelieke diskuterade vilket pris hon skulle betala för att få träffa mig och Martina om vi åker på Destine - turnén.

* Visar mina pinsamaste skivor i cam för Sebbe.

Väldigt mycket underhållande saker!


jDESiuryoewr743q6483q74839

Det måste vara något allvarligt fel på skolsystemet idag..
Jag fick G på mitt psykologiprov (och nu låter det som att jag inte är nöjd med det men det var jag förövrigt för tillfället då jag inte ens hade läst häftena vi hade prov på för att jag var sjuk). Jag hade alltså ingen aning om vad vi skulle ha prov på men duktig mproviserare som jag är knåpade jag ihop ett prov ändå som jag då lyckades uppnå det magiska G:t med. Problemet är då att jag hellre vill ha högre betyg, så att jag faktiskt kan visa att jag kan bara jag inte är sjuk heeela veckan innan provet så att jag inte pluggar alls. Men får jag göra omprov? Nej. Får de som fick IG på provet göra omprov? JA!  Va fan är det? Så... om jag alltså hade varit SÄMRE på provet hade jag kunnat uppnå högre betyg för att jag hade kunnat göra om det på omprovsdagen. Grattis. Tack för heads upen Harry, nästa gång ska jag helt enkelt vara sämre.


i'm dying in your arms

Igår var den en fin dag mellan klockan åtta och nio på kvällen. Igår var det Tänd tre ljus för cancer - kvällen. Och det gjorde vi, prick klockan åtta stod tre små ljus och sken ikapp med våran julstjärna och ljusstake. Det var world aids-day också och hela twitter blev rött. På något sätt känns det bra att kunna ta del av en sån sak genom att bara skicka #red , och sen är du med och visar din omtanke, det känns bra. Nu har vi inga ljus tända, och nu är det morgon, och trots att dagen igår var så fin så har den egentligen inte förändrat den här dagen. Det var väl känslan under den timmen, som gjorde att kvällen ändå blev något fint. Jag tror jag ska börja ha det som vana, att tända några ljus, minnas och bara stanna upp och kunna njuta av det faktum att jag faktiskt är vid liv. Min farmor gav mig en ljushållare en gång, en sån där som man lägger ett värmeljus i , en liten blå hållare med tomtar på. Hon sa att varje gång jag tände ett ljus i den, så skulle jag tänka på henne. Och det ska jag göra.



vila i frid.


in your arms.

Ni vet en sån där smygande lycka som kan komma krypande längst ryggraden och få en att vilja dansa, skrika och hoppa runt som en galning när något är på väg att gå riktigt rätt? Så känner jag just nu.


awake me.

Har precis spenderat tid på att försöka planera en Hollands-resa för nästa år. Inte blev jag mycket klokare av det hela dock ...  Det jag har kommit fram till är följande saker :

* Flygplatserna i Holland är praktiskt taget obefintliga. Vill man ta sig runt i landet åker man TÅG.
* Det finns ungefär NOLL hotell i själva Arnhem, 4 km utanför är det närmaste, finns förmodligen inte left luggage.
* Att boka biljetter till Destine är SJUKT billigt, det är bara att hitta något fucking hotell som är problemet.
* Nästan alla hemsidor är skrivna på enbart holländska, google translate gör inte riktigt texten rättvisa.
* Google maps tycker att det är skillnad på Centraal och Station och skriver att det är olika långt mellan dem, man kan klicka på vilken som helst och kommer till samma sida, DET ÄR SAMMA SAK DUMMA INTERNET !
* Att läsa holländska kan vara hyffsat lätt, att höra det är enormt oförståeligt.

Varsågod för världens bästa fakta om Holland. Sugen på att åka dit, någon?


Underbara underbara 013  .


VorstiusKruijff

Vad tycker ni om rubriken? Det är för övrigt Tom från Destines efternamn, säg det 10 gånger snabbt om du kan ... Haha alla dessa holländska namn gör en ju så där små förvirrad ibland, tog bland annat massor av tid för mig att lära mig Anneliekes namn, i Holland blev det "Christel och ... den andra tjejen!" haha.

Ledsen för spammningen om dessa pojkar, jag kan bara inte stå emot sen jag och martina började prata om det! Dumma sony bmg som har sagt att man inte får ta embed koden på deras officiella videos. Ja ja , jag tänker i alla fall dela med mig av en liten aukustisk radio-version av Stars! (sen att Tom faktiskt har med sin bas och gör så att den inte är heeelt aukustisk är ju en annan femma). Och kolla Laurens, så himla gullig, enda pojken utan instrument, tusse!