♥ Le plans

Den här veckan är nog faktiskt helt tom på planer. Jag har nog inte planerat något överhuvudtaget, förutom att jag tänkte sola imorgon ... haha. Nästa vecka däremot, den är nästan fullplanerat.. eller ja, när jag tänker efter så är den faktiskt det.

edit: Låt mig omformulera från torsdag och framåt, jag OCH martina åker till centralen, jag OCH martina åker buss till skavsta, jag OCH martina åker till holland, jag OCH martina kommer göra alla saker som står där, jag OCH martina kommer att träffa massa random människor att umgås med i timtal, jag OCH martina kommer att se Destine, jag OCH martina kommer att träffa dem efter, och jag OCH martina kommer att ha the best time ever :') <333333

Måndag: Linnea är min sovpartner så att hon slipper åka till middle of nowhere - land (även känt som Gnesta).

Tisdag: Vi orkar inte göra något lamt på idrottsdagen så vi drar helt enkelt hem till min faster som langar heldagsfika, alldeles i våran ära!

Onsdag: Packa, I guess (vilket jag förmodligen kommer göra klockan 12 eller nåt).

Torsdag: Sovmorgon, åka in till centralen, ta bussen till skavsta och åka till Hoooooolland. Träffa Dirk en snabbis, sova hos Annelieke tillsammans med hennes kompis från Skottland.

Fredag: Upp mycket mycket tidigt så att vi är i Rotterdam vid 11-12 tiden. Köa i några timmar och ha extremt kul med my lovely new friend Syll och hennes vänner. Gå på konserten, lattja lite med Destine och sedan antingen hitta någon fin sovplats iform av en gata eller ta tåget till Arnhem direkt.

Lördag: Lite mer köning och ännu mer umgänge med Syll och förmodligen några andra nyfunna snälla holländare. Äntligen träffa Christel igen! Och hennes pojkvän, I'm excited!! Konsert, och lite bus. (haha okej kanske inte, men bara konsert kändes lite tomt som beskrivning). Sen hittar vi antingen någonstans att spendera natten i Arnhem eller så åker vi tillbaka till Eindhoven och lever på gatan där, haha.

Söndag: Umgås lite med Dirk igen när vi har mer tid. Åka till flygplatsen och ta flyget heeeeeeeeeeeem :(
Jag skulle nog helst av allt stanna i holland forever, eller i alla fall tills det blir dags att flyga till London. men så blir det självklart inte..




♥ dutchie love,

Hubrecht:
I saw your tweet about the m&g
laurens is gonna mail you tomorrow :):)

Sandra:
haha oh yeah? nice ;);)

Hubrecht:
were gonna organise a naked m&g!


Sandra:
aww too bad, me & a girl were talking about daring you to be naked and kiss someone else in destine ...

Hubrecht:
haha HELL NO

Sandra:
aww too bad. if me & the girl kiss, will you guys? haha

Hubrecht:
NO
haha
i dont kiss guys
horrible!




So well ... våran plan verkar ju som sagt inte funka.
Vi lär fortfarande kämpa med det tho, men en naken hubrecht och någon annan naken Destine snubbe kyssandes känns ganska långt bort just nu.. Och jag har självklart fortfarande inte fått något mail från Laurens, dem är inte särskilt snabba dem där pojkarna! Men å andra sidan är det väl typ 7 timmar kvar av dygnet eller nåt så vi får väl se vart det slutar.


♥ hmm.

Jag fick oväntat besök av mina kära Towe igår. Vid klockan 9 ringde hon och frågade om hon fick sova hos mig för att det var en timme kvar tills hennes buss gick, självklart fick hon det. Så kvällen spenderades med trevligt sällskap, kollandes på Fired Up. mysigt!

Hubrecht var nog lite ... drunk också. Syll satt precis och diskuterade att han förmodligen hade druckit när han skrev en speciell status på facebook när han skrev till mig och började prata om nakna meet & greets och att han blir äcklad av tanken på nakna killar ... mjo det är ju en information man tackar för ... att kyssa en kille skulle han tydligen aldrig aldrig aldrig kunna tänka sig heller så Sylls & min plan om att köra sanning och konka och få honom att strula med Banus, det får helt enkelt blir lite omplanering på det ämnet.. Tydligen var han för blyg för att gå omkring naken också så några nakna meet&greets blev det inte heller (vilkdet finns något sånt mail och det jag faktisklt är glad för, det skulle vara jävla pinsamt, haha). Han sa att Laurens skulle skicka mail om det idag så vi får se om det finns något i min inkorg när jag kommer hem från ridningen och har städat klart! Interesting.

Det är bara 11 dagar kvar nu !

OCH LINNEA :

Vi åker ju inte skidor den 9 februari så om du sover hos mig den 8e så åker vi hem till min faster då istället och hon langar heldagsfika? Så slipper vi hitta på något annat.


♥ this is a blackout


Jag har hittat ett nytt band förresten, nej det är inte första gången jag vet.
Hur som helst heter dem The Blackout och turnérade med Destine förra året. Det är speciellt en av deras låtar jag har fastnat av, denna vid namn Save Our Selves.



Lite rock, lite pop, lite scream, mycket fint. Jag gillar dem.

"This is a blackout, and you'll find out,
It's gonna come and take everything you love
A blackout coming to your town
We'll never run away so stand and fight another day
"



♥ only a heart this time

I'm at home tonight.
Något jag borde lära mig är att tröttna på att se Danny på scen, programmet han är med i börjar klockan 9 engelsk tid, vilket då blir 10 i svensk tid och håller på till halv 12. Och självklart kan jag inte missa det, det säger sig självt. Så med andra ord ... homenights! Jag ska väl i och för sig inte klaga, jag väljer det trots allt själv.
Har även insett att jag missar ett avsnitt när vi är i Holland, så det blir till att böna och be till någon snäll jävel som ser programmet hemma i Sverige att smsa mig med hur det går, helt ärligt jag dissar inte att köa till ett annat band för att se honom sjunga när jag kan kolla på det när jag kommer hem, no way!

Hur som helst så ska min fredagskväll spenderas med att se Popstar to Opera star, läsa lite ut Johnny Cash självbiografi, dricka massor av te, fortsätta min planering av holland och england (som förövrigt kommer innefatta vårt projektarbete till 3an) och gosa lite med min katt. Välspenderat med andra ord, mycket välspenderat.
Det blir lite bilder idag också!



Efter MYCKET letande hittade jag och Linnea finally en ring till mig.



Jag tvingade mamma att ta ett foto med mig, hon tyckte kameran skulle säga klick innan den tog bild!



Jag tycker det är okej att jag ser störd ut på bilden,
för mina gitarrörhängen är söta nog för att göra upp för det!



Min nya pose när jag vill täcka tillfälliga skavanker, i detta fall en stor röd sak som befann sig på min näsa.



Mycket av mina dagar går åt till skrattande nu för tiden, skratt & planering med hjälp utav Syll.
Därför får hon vara med på bild tillsammans med Mr. Vorstius Kruijff. Underbar flicka, och vi planerar underbara minnen tillsammans, can't wait to meet her!


♥ scaredness

Jag var lika smart som vanligt när jag kom hem och fick för mig att jag skulle kolla på Exorcisten, själv. Kan ju vara värt att nämna att jag är drop dead scared av praktiskt taget alla skräckfilmer och jag pausade varje gång jag ville ta en klunk av mitt te för att inte riskera att spilla ut det. Men filmen är över, jag har överlevt, om än lite skärrad och jag och min mor skär grönsaker gör hoummus och förbereder oss för lite snacks så där.

Jag köpte en jättesöt ring idag förresten! Och mina örhängen kom igår, I'll show you later.


♥ solsken är en uppenbarelse i snöstorm.

Dagen började bra med en tidig skoldag och sen hem till Martina, bakade scones och åt dem varma med smör och skinka med en stor kopp te till. Vi åt en god middag, pratade underbara planer och planerade Martinas kläder inför Holland. Vägen hem ... var en helt annan historia, just när jag inte trodde det kunde bli värre än vägen dit då det var omöjligt att se något för all snö i ögonen så snöade det ÄNNU mer. Jag vadade runt i snö som gick precis under knät och den vägen som brukar ta 10 minuter tog 20. Jag tänkte precis "jaja snön går bara under knäna så det här överlever jag" och vad händer då ? Jag ramlar PÅ knäna, så mycket för den trevliga promenaden ..

Min mamma är ju dock världens gulligaste och hade gjort en kopp te som väntade på mig, stoppat in en morgonrock och raggsockar i torkskåpet så att de var alldeles varma tills jag kom hem. Hon är en riktig liten sötnos min mor!

Nu tror jag att jag ska avnjuta min kopp te och fortsätta kolla på plastikprogrammet på tv.
puss!


Och snöstormen tog död på de små vårkänslorna jag hade.
Som tur är tog en snäll människa hand om en uteliggare som jag och bjöd mig på te och scones hemma hos henne. Hon övergav mig för att gå ut med hunden och jag spenderar lite tid med att se om hon har några roliga bilder på sin dator, ska se om jag hittar någon rolig att visa för er.




Det fanns inte så många, jag förlåter henne eftersom datorn är ny och hon inte hunnit fylla den med miljontals bilder på människor från resor, band och allmänna saker som det värmer lite i hjärtat av att se . Det fick helt enkelt bli den här, en liten bild på en enormt skinny, överblonderad och konstig pojk. Japp, det är helt enkelt sånna människor som får den äran att pryda min blogg!

Nu ser jag att en halv scones väntar på att bli uppäten av mig till ljuva toner av Ghostbsters som utlovar en massa minnen från filmerna . Åh, jag tänker på Tom, och då tänker jag på McFLY, och då tänker jag på Tilburg, och då tänker jag på Destine, och då tänker jag på mig och Martina i Holland. Och då tänker jag på allt.



♥ man in black

Ah, I'd love to wear a rainbow every day,
And tell the world that everything's OK,
But I'll try to carry off a little darkness on my back,
'Till things are brighter, I'm the Man In Black.

Min älskade viskade fina ord i form av sånger i mina öron på vägen hem. Jag trodde faktiskt inte att en gammal man kunde fylla en ung flickas hjärta på det sättet, men han har bevisat motsatsen. Det är någon slags kärlek, från båda håll. Även om han inte visste vem jag var så skrev han sin musik för att få den att nå ut till en publik - till någon som lyssnar. Och jag har fastnat för hans genialiska idéer, talangen han har att skriva något så fängslande. Han är underbar och får mig att känna precis som det är meningen att man ska känna. Det skulle vara möjligt att ha ett förhållande med den mannens musik, den lyfter upp med sina underbara meningar om livets höjdpunkter och kärleken till människor runt om, ger sorg genom texterna om förlust och orättvisa, ställer frågor och skulle kunna skapa en debatt genom orden om människan och omgivningen. Det är så mycket man får ut av musik, så mycket man kan finna i det som andra har tyckt att det var värt att dokumentera och så mycket kärlek som man kan ge andra. Det blir mycket om the man in black, jag vet.
Men han är för underbar för att glömmas.


Dessa små saker är på väg hem till mig nu . Min mor tyckte att jag behövde lite mer örhängen! Eller mja, det var väl jag som tyckte och mamma tyckte att hon kunde vara snäll nog att betala. If you can't play the guitar, wear it!


Jag hade lite panik idag, eller jag hade mycket panik idag, över det där lilla mailet jag fick om Destine. Hur som haver, det löser sig. På något sätt, och jag får helt enkelt lita på det som Martina sa. Att det skulle vara kul... kanske... kul och pinsamt skulle jag nog säga. Men som så mycket annat brukar pinsamt ofta leda till att bli ihågkommen och att ha en bra tid, så vi får hoppas på det. Men vi får se, min mail är tom i väntan på om nästa mail säger ja eller nej (eller tom med cirka 7200 i inkorgen såklart..)



♥ sunlight through my window.

Idag kände jag ett mirakel.
Trots att morgonen var iskall och att snön var isig, grå och allmänt obehaglig så fanns det någon som gjorde min bussresa hem helt underbar. Solen. Den bestämde sig för att titta fram, till och med lysa rakt in i mina ögon och gjorde det svårt för mig att se något överhuvudtaget. Och ändå kunde jag inte göra något annat än att le, det kändes som att det fanns 10 gånger mer snö på marken, men den var kritvit, utan fotspår och smuts och vårkänslorna infann sig i min kropp trots att det bara är januari. Den har nu gått tillbaka till att gömma sig bakom molnen, men känslan jag fick av att den fanns där precis framför mig, precis som förra året och åren innan det, det var helt obeskrivligt. Jag älskar solen, den underbara gula bollen av brinnande eld som egentligen inte borde vara något speciellt men som ser till att alla miljarder människor på jorden hålls vid liv. Det är en fin känsla.  


♥ I'm dying of laughter.

Hahahahaha, jag kan inte sluta skratta. Borde ha gått och lagt mig för flera timmar sen men Syll och Hubrecht underhåller mig . Jag försöker få Syll att inse att hon ska hooka up med Banus (Destines merchguy) och Hubrecht sitter och snackar porr och dirty minds på facebook, en del av mig hoppas att han är packad. haha det här blev en rolig söndag trots allt .... I can't wait for holland!


♥ dutchie love.

Jag orkar inte vänta längre!
Jag insåg det när klockan var 8 och jag funderade på att gå och lägga mig för att få tiden att gå fortare. Jag kommer att vara helt fattig tills vi åker till Holland, jag vet inte ens om jag kommer att ha råd att åka till Järvsö och åka skidor med klassen för i så fall skulle jag ligga minus på mitt konto. Sylvana har precis kommit hem från Frankrike och från att ha sett Destine och gör mig helt galen.

Dels berättar hon att dem har varit lite dirty i Frankrike (i alla fall Tom, haha). Dem hade tydligen träffat dem och pratat med dem i två timmar eller något, självklart skulle hon köra payback på mig för att jag skrev till dem på twitter och sa att hon ville ha bedcompany av dem i Rotterdam. Så hon nämner ju självklart att vi har skrivit en TILL låt bara det att jag inte vill lägga upp den och att hon vill höra dem ... ooooh vad glad jag blev, vi som absolut INTE skulle tala om att den låten fanns ... Och självklart visste Hubrecht vem jag var när hon berättade det, något annat som de absolut inte skulle veta. Den störde bruden från Sverige som skriver sexlåtar om ett holländskt band, ohhh yeah min hollands resa kommer bli mycket intressant.

Och ändå kan jag inte vänta. ARGH, jag blir galen, tiden går extremt långsamt, jag har inget att göra, inga pengar att göra något för, och ingen lust att göra något för den delen. Jag blir galen. Jag tror jag bokar om flyget och åker imorgon istället ...


♥ babe.

Jag fick äntligen vara med Towe igår, vi har inte träffats på hur länge som helst. Vi brukade umgås heela tiden förut, innan hon flyttade långt långt bort till Sorunda! Hur som helst, vi hoppas på att dem är på väg tillbaka, att vi kan träffas mer och att vi kan fortsätta vara lika galna som vi har varit genom alla våra år tillsammans!

 




oldie but goldie? <3


♥ tell me are you listening

Destine har varit vänliga och lagt upp en ny bild på sig själva.

3/5 har på sig skinnjacka.
3/5 har på sig svarta jeans.
5/5 har sitt yttersta plagg i svart.
5/5 har händerna i fickorna.
3/5 har på sig halsduk.
0/5 ser bra ut på bilden.



what went wrong you guys?


♥ make us proud mate.

Oh Danny, this week you did gooooooooood.
Vanessa från The Sats fick lämna, borde väl säga att det är synd om henne men kan väl inte direkt påstå att jag är något fan. Danny däremot, tog verkligen ett steg i rätt riktning, förutom det faktum att någon tyckte att den där frisyren skulle se snygg ut på honom så var han helt underbar att se och höra på. Twitteer har varit öööööverfyllt med tweets om Danny (förmodligen hälften av dem är väl från hans bandmate Tom, hehe!). Harry var med idag också så hela McFLY satt på front row och hörde deras sångare/gitarrist sjunga, and I am mucho proud.
I think we all are.

 



Dags för mig att ta med mig Bettan ut på kvällspromenad och sen läsa några sidor till innan jag överger böcker för internets skull och för att önska Annelieke grattis på sin 18 års dag.

Om 20 minuter är det 19 dagar kvar.


♥ det är över nu

The end of an era. Okej, kanske inte riktigt men idag hade vi faktiskt den sista visningen utav våran barnteater. Jag önskar att jag kunde säga att det kändes tråkigt men att det är kul att se tillbaka på tiden som har varit men så är tyvärr inte fallet, det har varit så extremt tråkigt den senaste tiden. Alla våra teaterlektioner har gått åt till att öva på scener som vi skulle kunna citera ordagrant om någon väckte oss klockan 4 på morgonen. Alla märkte hur deras scener blev sämre och sämre ju fler gånger vi körde dem och hur väldigt mycket tråkigare det blev att köra samma sak om och om igen. Så tack till alla som har varit och kollat, alla barn som haft tålamod med oss och till våra lärare som hjälpt till att utforma scenerna - men för fan vad skönt det är att det är över nu.


rs.



I think I just died a little bit. ♥


♥ dutch is a weird language

I've said it before ... google translate, en kär vän som är väldigt duktig på att underhålla när man sitter fast i tråkighetens klor. Denna gången läste jag om en Destine tävling, självklart på holländska men jag visar er det svenska alternativet enligt google translate!

"Så kör som ett spjut på turistbyrån, köpa en biljett för ämna och lägga det på ljuskänsliga plåtar."

Jag vet faktiskt inte riktigt vad det egentligen står, men jag är ganska säker på att det inte är det där!




♥ shocker

Ni vet när man får sånna där finnar som inte riktigt är finnar för att dem inte går att klämma? Hur som helst har jag en sån, mitt på näsan, den är ful, röd och gör ont. Och jag som är väldigt ovan vid finnar får självklart panik (nej, denna gången blev jag faktiskt inte glad över att även jag är mänsklig och kan få finnar) . Så självklart startar jag min egen huskur som består av bomull, alsolsprit och plåster, tjusigt va?!
Jamen självklart ska det vara silver, kan faktiskt inte vara hur vanlig som helst (för att ha plåtser i ett pluss på näsan är ju ganska vanligt annars ...)


♥ wake me

Jag vet inte om det var den där extra halvtimmen imorse eller om jag har gjort något ovanligt ansträngande idag, men jag är helt slut! Det känns som att jag har små små stenar i mina ögon och jag praktiskt taget väntar på att klockan ska bli så mycket att det är okej att gå och lägga sig.

Jag måste nog nästan gå och hämta en kopp te, och mina hörlurar. Och se till att komma över den idiotiska kommentaren jag fick i våran mcfly blogg. Jävla människor utan koll ... Nej , te, youtube och halv åtta hos mig på tv, bra idé för att orka någon timme till!


♥ War has been won

Jag gick upp för tidigt idag, omedvetet. Gick igenom hela min morgonrutin med hårplattning, te och smink när mamma talar om att hon trodde att det var något annat som lät för jag kan ju inte vara uppe än Men det är mysigt. Trots att jag var lite tröttare än vanligt så är det skönt att gå upp, ta sin tid med saker och inte behöva stressa. Det gör vi alldeles för mycket i våran vardag ändå, utan tvekan, hinner någon överhuvudtaget gå längre? Det är som att man måste springa emellan allt för att hinna med allt som gör livet värt att leva, jag vet inte om det kan kallas någon slags livsglädje. Förstå mig inte fel, jag älskar visseligen när det är lite stressigt och jag jobbra alltid bäst under press, men ibland behövs det där lilla, de där små stunderna man ibland lyckas få mellan olika aktiviteter, plugg och helg. Som Johnny beskriver sitt liv i Arkansas,  de gick upp på morgonen, jobbade hela dagen på åkern, åt middag, och sen gick man och la sig. Om vi skulle överföra det till dagens samhälle skulle det bli gå upp, försöka vakna, gå till skolan, plugga, äta middag, vara uppe alldeles för sent, sova några få timmar - och sen skulle processen börja om. Det var bättre förr, eller?


♥ hollandic love ... again

Jag måste tjata lite om Holland igen. Eller den här gången är det faktiskt holländare. Dem är så sjuuukt roliga, de berättar saker man oftast inte hör, är hur öppna som helst, roliga som satan, litar på en och det är som att man känner varandra innan man ens har träffat dem. Ännu en rolig kväll med Syll, min nya holländska vän som vi ska träffa när vi kommer till Rotterdam, och i Arnhem. Det kommer bli så sjukt, haha vi har såååååånna planer för Destine, och än så länge verkar Hubrecht inte ha något emot det. Haha, vi får helt enkelt se hur det blir men jag och Martina kommer utan tvekan att ha det bäääääst !!


♥ BLURGH

Hej, jag vill klaga på Valencias match. De skulle ha vunnit med 6-1, men fick nu bara 4-1 för att domarna bestämde för att feldöma TVÅ offsides, hello det kan vara en idé att lära dig vad en offside är innan du ska försöka döma en match ... Hur som helst , de vann, jag fick äntligen se Pablo på planen igen och Villa fick för sig att byta tröja med Villareals målvakt i slutet av matchen och gick därför runt utan tröja. Mjo, en lyckad match ändå måste jag säga.


♥ spiders

Finn fem fel?



Laurens har inte spikes och ingen eyeliner.
Robin L ser snygg ut (haha).
Tom langar nästan inga konstiga poser för kameran
& hubrecht står MITT EMOT de andra ...
hm, nästan så att ROBIN är den enda normala ... som dock ser ut som en gubbe när han trummar ...
oh well.


♥ bwah.

"Today, I spent the day studying with one of my classmates whom I've just met. While studying, she kept bragging about her boyfriend and decided to show me a picture of him. It was my boyfriend. "


Stackars flicka.
Nu ska jag se på He's just not that into you , gosa lite med min katt och sen sova .
vilken underbart fartfylld lördag! Har till och med hunnit plugga lite spanska, I'm pretty hardcore.


♥ bumbumbum

Snöar det ute? Det ser ut som det.
Jag undrar om jag ska göra det här till en sån där dag då man egentligen inte gör någonting. Jag kan läsa några sidor i mina böcker, se på någon film och filosofera om livet. Nä, något nattliv blir det nog inte idag. Anledningen är nog till att jag väntar på att vi ska åka till Holland, ni vet när man ser fram emot något och det känns som att tiden går så extremt långsamt innan och att inget händer medan man väntar? Ungefär så känns det. Som att jag inte kan hitta på något nu, hmm, konstig känsla. men den stör mig nog inte så mycket. Jag tycker om att ha saker att se fram emot, och att räkna ner och börja planera, speciellt när det är med Martina jag får planera! Hela året är bra, snart Destine och sen är min och Linneas resa tilll London bokad, vilket betyder att jag åker iväg lite mer än två månader efter jag kommer hem igen. Det här kommer att bli bra hörrni, det kommer att bli mycket mycket bra. Och nu är det 26 dagar kvar.


♥ Love of my life

Jag och Martina ser på radio:ACTIVE dvdn och diskuterar McFLY, och folk som absolut inte kan förstå. Och jag vet att ni hatar det här ämnet, lika mycket som ni vet att jag absolut inte bryr mig om det så jag tar upp det ändå. Låt oss säga att ni tar det bandet ni gillar mest i hela världen och gångar det med ungefär 100 eller 1000, ungefär så känner vi för McFLY. Det är värt det att köa i två dagar, och väldigt mycket längre än så, att spendera väldigt många tusen om året för saker som har med dem att göra, värt att sitta hemma klockan 10 en fredag kväll för att se Danny på Popstar to Opera star.

Det finns en mening som jag har sagt som jag har fått vissa kommentarer på 'I would give up any one for Danny Jones.' jag har fått höra många som reagerar på det och säger men att om jag verkligen är kär så skulle jag inte göra det. Dels blir jag inte kär, och dels har mitt förhållande med McFLY varat i snart fyra år. På snart fem år har det inte gått en enda dag utan att jag har tänkt på de fyra killarna i världen som inspirerar mig mest av allt. Och ni kan kalla det sorgligt om ni vill, eller att ni inte bryr er och att det är tråkigt. Men för mig är det mitt liv, och det är det bästa jag kunde göra av det. Jag skulle inte byta bort det mot någon, jag har lärt känna så extremt mycket människor genom dem, fått uppleva så mycket kulturer tack vare dem, öppnat mitt sinne för så mycket ny musik för dem. Så i slutändan, är det inte bara McFLY, det är inte bara en sak, det är något som faktiskt har gjort så att halva mitt liv ser ut som det gör. Tack för de här fem åren.






♥ proudness

Danny var helt underbar att se på, utan tvekan den sämsta operasångaren jag hört, utan tvekan den sämsta av de 8 och utan tvekan den sämst klädda! Men oj oj oj så bäst, jag skrattade igenom hela. Och han gick vidare, först av alla! Dock åkte Alex ut ... SJUKT synd, han var grymt rolig att titta på.
uhm, I think I love Popstar to Opera star!


♥ resign

there's no easy way to say goodbye
so baby just say goodnight

De ovantående raderna har förövrigt inte något att göra med resten av texten, jag är bara smått förälskad i den just nu. Fin fin text, jag kan råda er till att läsa hela eller lyssna på låten som heter Say Goodnight och är gjord av The Click Fiveeeeeeeee (utan överflödet av e:n såklart)


I alla falll. Sen jag kom hem har detta varit en fin dag. Fick äntligen flygbiljetterna bokade (förövrigt är jag inte sur på SAS längre, utan nordea) tydligen accepterade flygbolaget bokningen från mitt Visa Electron men inte banken eftersom den inte hade direktkontakt till SAS hemsida ... Hur som helst upphävde mamma sin internetspärr på sitt visa kort ett tag och såg till att få mina biljetter bokade! Sen hämtade jag ut min underbara underbara bok och väntar på att klockan ska bli 10 så att vi får höra sötdanny sjunga opera i brittisk tv. Om inte streamen funkar då kommer jag bli en ledsen ledsen flicka.


I've been laughing for 4 minutes now.

"Today, I was sent to hospital for being knocked out with a potato."


♥ ugly pics

http://www.upmagazine.nl/nl/content/photo%20big/151/a/p1277

How cool am I ?
Tydligen har jag fått ett nytt namn också, kanske för att låta lite mer holländsk?
Hur som helst, ni kan kalla mig Romana Schultze   !
haha, duuuude.


Jag ♥ inte SAS.

Jag är sur nu. Jag tänkte bara tala om det.
Och det här kommer inte bli något "jag hatar hela världen, blablabla" inlägg för det är inte det jag är sur på. Utan jag och Linnea ska ju åka till London den 29e April och tanken var att jag skulle boka flyg idag, sagt och gjort jag fyller i allting och får svaret "köp medges ej, kolla så att du har skrivit rätt nummer blablabla". Jag provar TRE gånger och får samma svar och går tillslut in i en chatt som finns där man kan fråga frågor till en anställd på SAS. Jag frågade varför det blev så och vad man kunde göra. Och seriöst den människan ... om någon vill boka flyg hos ens bolag borde man väl i alla fall försöka vara lite trevlig? men nej nej, inte var den här människan det ...

Jag fick först svaret att "det kanske inte går att köpa med över internet, vissa banker har så." och då hade jag skrivit att jag hade bokat flyg för någon vecka sen och därför var säker på att det hade täckning .
Och det sista meddelandet jag fick, som fick bägaren att rinna över, som man så fint säger ;

SASgubbe: Jag råder dig till att skicka mejl till den här adressen och få hjälp av någon som har tid att svara ordentligt och inte av någon som chattar med 4-5 st samtidigt.

Jag höll nästan på att sätta mitt eget saliv i halsen... VEM skulle säga så? Jag frågade enkla frågor, som jag visserligen inte fick något svar på, och frågar vad jag kunde göra när det inte funkar. Och vad får jag till svar liksom? JAG SKITER I HUR MÅNGA DU CHATTAR MED, DET ÄR DITT FUCKING JOBB ATT TALA OM VAD JAG KAN GÖRA.


Så ... tack, avreagering.


♥ letter

Min tyska msnkompis Heiko, som jag har pratat med i flera år, skulle iväg på skidresa och han lovade att han skulle skicka ett vykort därifrån. Jag trodde faktiskt att han skämtade, jag har trots allt aldrig träffat människan, men åh jo, idag dök det upp ett litet kort i min brevlåda, skrivet på lite knacklig engelska och med ganska horribel handstil. Hur som helst var det lite gulligt av honom!



Och nu har min nagel skivat sig så jag har bitit bort en 5e del av mitt nagellack på tumnageln, väldigt VÄLDIGT fint!


♥ we're empty

Tried to write a letter, in ink,
 Its been getting better, I think,
I got a piece of paper, but its empty
Its empty

Maybe we're trying, trying too hard
Maybe we're torn apart
Maybe the timing, is beating
our hearts
We're empty


Det låter inte som något speciellt när man bara läser det så där, men jag älskar The Click Fives musik, praktiskt taget alla deras låtar. Och ja, jag är medveten om att sångaren har en väldigt söt röst, och sånt gillar jag. Söta är dem däremot icke, inte särskilt i alla fall inte som Tom från Destine (när han inte har den där hemska mustaschen jag precis såg i alla fall ..). Men de sjunger underbart fint, och spelar underbart fint, och är allmänt underbart fina. Och därför tycker jag att ni ska ge deras musik en chans, och den här låten. Den tar mitt hjärta lite grann.


♥ I keep a close watch on this heart of mine.

Även den 11e Januari har varit en bra dag, trots cirka 2 timmars sömn, skola, ett schema som inte känns så roligt och tre blåsor på min tunga. Jg försöker förbereda min hjärna för att läsa lite Voltaire och de sidor i litteraturhistorieboken vi blev tilldelade. Det känns inte så roligt, något som däremot känns väldigt kul är att 448 sidor om världens bästa Johnny Cash kommer att befinna sig i min hand om några dagar. Vi fick i uppgift i skolan att läsa en engelsk bok, en "non-fiction", vad kan vara bättre att läsa än Johnnys självbiografi på originalspråk? Inget skulle jag tro, möjligtvis McFLYs självbiografi, och eftersom den är obefintligt gör det mitt val lätt.

Ni vet sånna där saker man köper som man känner att man verkligen älskar, som man är otroligt glad att man hittade och att man brydde sig nog om för att ta med sig hem? Det här är ett av mina bästa fynd, inköpt direkt från en utav världens bästa affärer, i världens bästa land och världens bästa stad. Den underabra mannen som sjöng sig rakt in i mitt hjärta. Jag tror att det är just de här skivorna, just den här lilla boxen gör mig ännu lyckligare för att jag inhandlade den i London, på oxford street, på hmv. Och trots att jag utan just det aldrig hade glömt mannen och musiken så finns det ett litet minne där , en sån där känsla när allting går rätt, när alla + i min lilla bok var uppnådda. och det är sådant man minns med glädje.





♥ one piece at a time

Skolan börjar imorgon, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag antar att jag faktiskt är glad över det, jag får en anledning till att gå upp och fixa mig på morgonen, göra något under dagarna och träffa människor som jag trivs väldigt bra runt.

Varje dag är en dag närmre Holland, en dag närmre Destine och en dag närmre att träffa Annelieke & förhoppningsvis Christel. Varje dag är en dag närmre den dagen jag får göra min första resa ensam med min älskade vän Martina, och en dag närmre då jag får veta hur det är i en vanlig holländsk familj.

Varje dag är även en dag närmre min 18års dag, som jag förövrigt inte har tänkt så mycket på. Och en dag närmre dagen som förhoppningsvis kommer efter den 28e april. En dag närmre den 31 januari då studiebidraget kommer och vi kan fortsätta planera the dream. En dag närmre kärlek skulle jag tro.

Varje dag är en dag spenderad av 2010, en dag som aldrig kommer tillbaka och som aldrig går att göra om. Idag är den enda 10 januari 2010 jag någonsin kommer uppleva. Varje dag är once in a lifetime, och jag tänker spendera dem som det. Fyllda av kärlek, upplevelser och underbara minnen. Fyllda av allt.


♥ frizz

Ni vet den här pågående debatten som alltid pågår mellan tjejer, den där om vem som har värst hår. Och hur jobbigt det är med lockigt hår och allt vad det nu är. Ni har redan sett mig i lockigt hår, så det är ingen nyhet, det ni däremot inte har sett är mig när jag har borstat mitt hår och fönat det. Jag tänkte därför ta hem första priset i fulast hår tävlingen och visa er en bild på mitt underbara fågelbo till hår direkt efter duschning, föning och borstning, isn't it a beauty?


♥ have you heard about the morgans?

Igår var jag och min kära kära vän Martina på bio och såg "Har du hört ryktet om Morgans" .  Ohh, om ni visste vad rolig den var! Vi satt självklart och skrattade under hela filmen, tror tyvärr inte att resten av salongen var riiiktigt lika förtjusta i den.

Jag tror jag har en crush på Hugh Grant, eller jag vet att jag har det! (Jag vet även att jag har många små crushes men det är svårt att inte ha när det finns så extremt många underbara människor i världen!) Hur som helst är han extremt snygg, rolig - har man någonsin sett en film med honom utan att skratta? Han blir äldre och äldre, får fler rynkor och har inte direkt samma spänst i ansiktet, blir han mindre attraktiv för det? Inte det minsta. Ibland kan jag känna lite avundsjuka över att det flesta män blir så extremt mycket snyggare när de blir äldre, medan kvinnor ser ut .. ja just det, äldre. Det är orättvist, fast jag är även sjukt glad över att jag gillar det könet som har turen att utvecklas till något som drar undan matten under fötterna på en varje gång man ser dem. Oh ja till Hugh Grant, snygg, charmig och helt underbar att se på. mmmmh.

 


♥ doggylove

Jag är från och med nu hundlös. Mina släktingar är hemma igen och hämtade sin lilla vovve medan jag var på tjejmiddag med mina flickor. Lite skönt att slippa springa ut i kylan det första jag gör på morgonen, men på kvällskvisten kommer jag sakna att ha ett stort hårigt sällskap i soffan som lägger en tass på mitt ben och snällt ligger kvar medan jag håller om honom och pussar det enorma huvudet.



Tack för den här tiden vattenbuffel!


♥ pain makes everything ... bigger?

Jag är förmodligen den som minst av alla borde ha hål i öronen. Man ska ju vara lite försiktig inte ta på det för mycket och så, och gör jag det? nej, jag drar så långt jag kan för att se när det börjar göra ont, vilket det självklart gör efter ett tag när man försöker dra en för stor plupp genom ett för litet hål, just i det ögonblicket får jag för mig att det är dags att tvätta det med alsolsprit, vilket självklart inte mildrar den smärta jag åstadkommer. Och sedan drar jag i dem lite till, jag vet inte om jag satsar på töjning men med den minimaliska typen av örhänge? Hur som helst lär jag väl få en hängig örsnibb efter ett tag, och om jag ska vara helt ärligt så tycker jag nog inte att det är det mest attraktiva, njaa , det är nog inte det.


♥ stress

Självklart vill inte Martinas biljett till Arnhem bokas, satans skit. Den till Rotterdam är fixad, nu har jag bara en kvar ... Min överlycka har därför övergått till ett vanligt glatt tillstånd, jag försöker hitta något som kan få mig till min eufori igen, och iskallt te utan mjölk uppnår tyvärr inte det, inser jag nu när jag sitter med en kopp just det framför mig.

fast lite glad är jag, jag har börjat pratat med TVÅ till holländare på msn, de båda ska på samma konserter som mig och Martina, så vi ska träffas där. pratade med massa holländare i en chat, inklusive hubrecht som förövrigt kom till liv när jag sa att de enda orden jag kan på holländska är ik och naakt, som förövrigt betyder jag och naken. Han sa att det förmodligen var det enda jag behövde kunna och att folk skulle tycka om mig då. Tror jag håller mig till engelska i holland dock så att det inte blir några missförstånd .. Jag hörde förövrigt deras nya låt spiders idag, den är bra, mycket bra. Hela dem är bra faktiskt, så det är nog ganska bra ändå. Trots mitt iskalla te och mina trötta ögon.

Jag tror jag säger godnatt till bloggen nu, det har varit mycket planerande idag, alldeles för mycket planerande för en liten sandra att klara ensam, så jag skriver på facebook, mcfly-bloggen, till martina, och hoppas att mina rop på hjälp kommer mötas av glada små mcfly fans som vill hjälpa mig att planera våran träff. Jag vet, dream on sandra, dream on ...

godnatt gott folk.


♥ sincerely me



Bestämmer mig för att bjuda på en jätteful bild idag bara för att jag är sådär jätteglad, och jag vet att jag har sagt det en halv miljard gånger, men man kan väl inte uttrycka glädje för mycket, kan man det?  Jag har inget viktigt att uttrycka, näej faktiskt inte. Eller jag kan tala om för er att vattenbuffeln är rädd för min 1,5 liters loka flaska med päronsmak, han går hellre runt bordet för att komma till mig än att gå förbi flaskan. Han är lite söt ibland. Han bet mig i handen idag också, för att han tyckte att jag skulle vilja leka (i och för sig retade jag honom och sa att vi skulle klippa klorna också, han reagerar väldigt starkt på det!) , han var inte lika gullig då. Och nu ska vi snart gå ut och kissa, eller han ska kissa och jag ska väl stå där bredvid och hoppas på att han blir klar så att jag kan få gå in innan jag fryser röven av mig .

Ska avsluta kvällen med att kolla på Sex and the city och längta tills 2an kommer.
Imorgon leker Linnea med mig, och sen hoppas jag att jag träffar min älskade Martina snart, och på fredag ska vi gå på bio och se en Sarah Jessica Parker och Hugh Grant film. som då förövrigt passar mycket bra in på mig och en kille från nyår, vet inte varför vi fortsatte prata om hugh grant men det blev något slags internskämt, roligt.

godnatt söta gott folk, vi hörs imorn!


♥ hollandic love.

Min resa till kärlek är fixad, bokade flyg idag, konsertbiljetterna är redan bokade och nu väntar jag bara på att Martina ska få klartecken. Så officielt kommer jag om 38 dagar klockan 13:25 att befinna mig på ett flyg mot ett utav världens bästa länder! I have a hard time hiding my love!

I do love my life!


♥ lånade en liten lista

ÅRET.
Hur har året nollnio varit för dig? – oh, heeelt obeskrivbart !   bästbästbäst.
Bättre än förra året? – verkligen!
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? – McFLY resorna, verkligen aldrig.
Har du flyttat under år nollnio? – nooope.
Har du hittat en ny låt som du älskar? – yesyes I have!
Har du kysst en främling? – kanske :o

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? – I don't do love!
Har du varit kär? – Nejnej!
Har du sagt jag älskar dig till någon? – mina vänner.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – yesyes.
Har du haft ett hemligt förhållande? – haha det vill jag inte påstå xD

SORG&HÄMD.

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – inte direkt nej.
Har  någon i din släkt avlidit? – yes. <3
Har du slagit någon med knytnäven? – haha det har jag nog.
Varit i slagsmål? – Nää.

PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? – Tror jag inte, man lär sig av sina misstag!
Har du skämt ut dig? – hahaha det har jag nog lyckats med.
Har du ljugit för en vän? – inte vad jag vet! kanske någon vit lögn, haha.
Har du varit ute en hel natt? – yesyes.
Har du blivit tagen av polisen?  - haha nää, har helt ärligt pratat med för mycket poliser dock ^o)  England och Holland är träffade.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? – Hmm, det har jag säkert!
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? – Såklartsåklart!

SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? – St Eriks.
Har någon varit elak mot dig i skolan? – haha nej för fan.
Hatar du ngn på din skola? – alla konstiga jävlar .. -.-
Har du gjort något framsteg? – inte direkt! hehe.

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? – oooohja, masssorrrrrr!
Har du förlorat en vän? – nja, kanske inte förlorat någon direkt.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? – Hmm, lite har jag nog det!
Har du gått bakom ryggen på en vän? – nää.
Har du ljugit för en bästa vän? – Nopppes.
Har du haft en relation med en vän? – ja, en kompisrelation?


♥ the stars seem right tonight

Jag och Martina hade äntligen tid att umgås idag, oh oh oh vad underbart det är !  Vi har fortsatt planera för Destine, och för McFLY, och jag blir helt trollbunden när vi pratar om det. Tänk om ni förstod känslan, konserterna, köandet, resandet, de nya människorna. åh vad underbart. Vi skulle förövrigt kolla på en utav ställena Destine spelar (som är som ett café) , google translate hjälpte oss och det här var vad vi fick fram;


"Menyn är varierande, kan du välja ett fint exempel på frigående kyckling satt med pommes frites, grillad svärdfisk filé pesto med olja, eller ett anbud biff. Har du fortfarande inte nog, vi har en XL och en berusad päron sorbet med chokladmousse."

Den berusade päron sorbeten känns väl lockande?



you can burn our cities down but you can't stop me.


♥ the beginning

I welcome the new decade.

Var lite skeptisk till kvällen igår, jag och Linnea skulle följa med Robin och Marcus på rejvarfest i Märsta, men helt ärligt var det SJUKT kul. Ett av de bästa nyår jag haft faktiskt. En DJ som spelar musik som jag aldrig hört förut, raketer och mängder av trevligt folk. Låt oss säga att jag blev glatt överraskad att folket där. Hur som helst är det idag ett nytt år, ett helt nytt år, det känns öppet, förväntansfullt och lite synd. Kan ju förövrigt tala om att ta sig hem från märsta klockan halv 3 resulterar i 2.30 timmars restid, kanske inte det bästa sättet att spendera första dagen på ett nytt år. Men hur som helst, nu sitter jag här, vaknade för en stund sen och är redo för var 2010 har att erbjuda. Gott nytt år my dears!

The new years looks





oh well, no one said we were normal.