shoptiludrop

  
 

Var ju som sagt i stan med min älskade fru i förrgår och vi käkade lite lunch (som förövrigt var mycket god) och fikade och shoppade. It was lovely ofcourse, och ni ska få se den små söta sakerna jag köpte!

 


annizhiusa

  

I looooooooooooooooove you <3


blablabla

Sover jag fortfarande?  Det känns nästan så i alla fall, trött , ont i huvudet , och utan några som helst planer för dagen. Carro lämnade mig för en stund sen och jag sitter här med American Pie och mitt naturgodis, orkar jag göra några planer för kvällen eller blir det chill. Imorgon blir det i alla fall födelsedagslunch för morbror&theo och sedan brudkväll hemma hos Tiiiiiiina. mys mys mys.

Bilder från min & linneas lilla dag i stan kommer senare, ska bara orka hitta sladden så att jag kan ladda in bilderna.

Hur som helst måste jag peela mitt ansikte idag, jag ser ut som en fjällande fisk, MYCKET sexigt!


dreaming's just for fools?

Hemma från vaktning av min lillkusin och planerar morgondagens look då det blir shopping med frugan.



Sitter fortfarande och fascineras utav Ed Westwicks underbara stämma och inser att ikväll förmodligen inte kommer bestå utav mycket mer än att kolla på bloopers på självaste YouTube. Är jag sorglig? Nej för fan, ett gott skratt förlänger livet, right? Står dock inför ett stort dilemma, hur många bloopers finns det egentligen upplagda på tuben? Kommer de räcka hela kvällen eller tvingas jag hitta på något ANNAT...

Ska väl i och för sig ändå fortsätta min jakt på underbara lägenheter inne i stan, flytta? Nej det ska jag dock inte, men det finns något särskilt med att kolla igenom bilder på underbara rum och bara drömma sig bort och sätta sig in i ett liv där. Ett Gossip Girl liv, med vackra kläder, fullspäckade dagar och vänner som gör sig bra vid ens sida. Kanske ett släng utav The Hills också, lite kändisskap tackr man ju inte heller nej till och en pojkvän som Justin skulle jag lätt kunna mig finna i vilken dag som helst. GE MIG .


E.W

Kollar en massa Gossip Girl bloopers, och FOR FUCK SAKE, när Ed kommer av sig och börjar prata sin riktiga brittengelska, då jävlar är det svårt att motstå honom! Vilket det i och för sig var redan innan ...

 

Min blivande man, grrrrr.


Like a soldier.

Och idag saknade jag min bästa vän, så enormt mycket. Massa saker jag ville prata med henne om, jag ville smsa, ringa, bara åka över en snabbis för att ta en kopp te, innan jag kom på att hon är borta i drömmarnas land och alldeles för långt bort för en snabbvisit. Jag vill inte göra henne ledsen och hoppas därför lite smått att hon är för upptagen där borta i det stora landet för att läsa det här, men helt ärligt saknar jag henne enormt.

Det är inte samma sak att skriva ett brev och berätta om vad som hänt i mitt liv på senaste tiden, för normalt sätt vet hon exakt vad jag har gjort på senaste tiden. Och jag brukar alltid veta vad hon gör för tillfället, och nu vet jag absolut ingenting. Men precis som hon kommer läsa i det brev som förhoppningsvis landar hos henne snart så älskar jag henne, så enormt och saknar henne.

I love you love you love you baby.


27.10.09

Spenderar kvällen framför Scrubs med en kopp te och en sån där liten Vie sak (ni vet den där reklamen där alla frukter trillar ner i en liten flaska och så pratar dem om att det bara är frukt och ett lock? en sån). Smakar ungefär som frukt med ungefär ett halvt kilo socker tillsatt, how lovely! Förbereder mig mentalt för att vara barnvakt imorgon ... haha, nej då, funtar lite på vad jag ska hitta på för skojs med min lille kusin? Lektips för en 4a åring någon?

Är lite snäll idag och bjuder på en bild som min lilla fru skickade till mig, gulligt nog hette bilden pussan och därför skickar jag en liten puss till min fruga där ute i Gnesta träsket!


abab+

Några gånger varje år brukar jag tillägna mina inlägg till människor som förändrat världen. Det spelar ingen roll om det är dåliga saker, bra saker, eller bara saker som faktiskt egentligen inte lett till någonting men spelade stor roll i den stunden. Idag är vad jag vet inte någon stor människas dödsdag eller födelsedag, men jag tänker ändå tillägna detta inlägg till ett fåtal utvalda människor, som jag utav sed aldrig nämner namnen på.

Så tack, till er underbara människor som på ett eller annat sätt förändrat den jord jag lever på.
Utan era idéer, tankar och förverkligandet av era drömmer hade jag inte suttit här idag, och vad än det är ni har åstadkommit är det något som har format jorden till vad den är idag. Och för det är jag er evigt tacksam, jorden är en vacker plats, i alla fall några år till, och jag tillhör den skalan som kan skatta sig lycklig att fortfarande befinna sig här och inte i himlen, helvetet eller vad alla människor nu tror händer med en när man dör.
Tack.


is stalking a sin?

Nedrans jävla inlägg som envisades med att försvinna medan jag skrev, hur som helst, here we go again.

Har jag berättat om en liten stalker jag har?
Skulle inte förvåna mig om han fick tag i mitt bloggnamn så ska försöka att inte vara för avslöjande så att han får reda på att jag skriver om honom. hehe.  Jag träffade honom i alla fall hemma hos en kompis kompis förra helgen och vi pratade om massa olika saker. Trevlig människa. Sedan skulle han skicka nåt till min telefon så han fick mitt nummer och sedan dess har han smsat vaaaarje dag och frågat om vi ska träffats. Och som den dåliga dissaren jag är säger jag alltid ja och när det sedan kommer till kritan skiter jag i att svara på smsen. Lite elakt ja, men det får man ta när man är läskig.

Han tycker tydligen att jag ska sova hos honom eller han hos mig så försöker jag lite snällt avböja genom att säga att jag ju bor med min mor och inte kan komma släpandes med vem som helst (dock i lite finare mening i smsen). Hans svar på detta blir alltid 'ja men vad bra, då får jag träffa henne också. <3' då undrar jag, är det något man faktiskt vill göra? hmm.

Han är även en intressant person som dagen efter vi hade träffats sa att han gillade mig och ville att vi skulle ha ett förhållande. Och även om jag nu inte hade varit den jag är som är livrädd för allt som har med sånt att göra, så hade jag nog fortfarande inte uppskattat hans lilla crush, för det är helt enkelt saker man inte säger när man stött på varandra en gång, och då inte i formerna av en dejt utan en get together med tons of people-

Varsågoda för infon, men tänker jag inte dela med mig av om denna charmör just nu men det räcker väl och blir över för ett långt tag framöver.


en poetisk höst.

Solen sken lite milt imorse, och trots alla kala träd, kalla vindar och all blöt asfalt tänkte jag att ja hösten kanske inte är riktigt så hemsk som jag har fått för mig att den är. Den kanske har sin charm, alla de brandgula löven som blandas och färgar upp en lite brun/grå tråkig mark och de vackra bilderna folk alltid får inspiration att måla när hösten börjar ta sin form.

Nu regnar det, och de kala träda står fastfrusna med våta droppar längst med hela armarna och marken ligger proppfull utav möglande löv och hala gator uppenbarar sig överallt. Hur kunde jag ens tänka att jag gillade hösten? Jag hatar hösten. Jag vill ha vår, med sina gnistrande knoppar, årstidens nyvunna fåglar och den gröna marken som sluter sig runt fötterna. Eller vintern, med sin skinande snö, de ljusa kvällarna upplyst av det vita täcket som ligger över marken. Den fluffiga kalla isen som man gärna lägger sig på och stirrar upp i himmelen hur kallt det än är. Den frusna känslan som finns hos alla men som ingen kan ta på, som vissa avskyr och andra av oss känner sig helt upplyfta av. En känsla som jag kan uppleva nästan när som helst, utom när hösten förgiftar mig med sina hemska dagar. Ge mig vår, sommar, vinter, ge mig en påhittad årstid så länge den inte innefattar höst.

Tur att jag har The Beatles. 
hey jude, take a sad song and make it better.
Vad skulle annars liva upp mig en höstdag?
i love you.


Lovestory

Delar med mig av lite gullebilder på mig och min fru också!

 

 


-

Gårdagen spenderade jag med Max & Maja, istället för att fika köpte vi lite saker och kollade på Narnia hemma hos Max där även hans små söta kusiner och lite andra släktingar var. Sedan träffa vi på Carro, min lilla Carro som jag inte har träffat på suuperlänge, mycket trevligt ..

Helt ärligt var jag hemma klockan 1 och efter 10 minuter sov jag och gick upp vid 1 i morse, och jag är helt ärligt fortfarande trött ..  Jag & mor beger oss snart hem till Tina för lite kareoke och te!

pusssss.


There is no nobodies in space.

Och förresten.
Till alla er som säger att McFLY är ett nobody band kan ni ju säga till nästa gång era favoritband blir det första bandet att få sin låt spelad i rymden genom att fansen önskade det så mycket?
Twitter var bombat av #stargirlinspace for daaaaays, och blev därmed första låten som NASA valde att spela fårn rymdstationerna genom önskemål. Och var tog era band vägen när det kom till sånt? Var dem först? Neeeej juste, det var ju McFLY som har världens bästa fans som stödjer dem no matter what.

SYND.
Tänk innan ni pratar.


en fin torsdagskväll

Även denna dag var tänkt att bli en bloggfri dag, har tagit någon slags vit vecka.
Men sedan insåg jag att jag faktiskt ligger i sängen, har tagit bort mitt smink, borstat tänderna och bytt om, och klockan är snart 20 över 11. Jag tyckte att denna tidiga sovtid var värd ett blogginlägg!

Jag lämnar alla ledsna emopojkar och emoflickor, alla glada hippiebarn och en tussig kisse som tvättar sig själv när jag beger mig in i drömland. Efter en 7½ timmars sömn kommer jag nog vara lika pigg som en treåring imorgon, vilket lär behövas till den sista planeringen utav våran performance i skolan. Med tanke på att jag och Malin spenderade timmarna idag med att prata fotboll och klaga på hennes klass behöver vi nog arbeta hårt med att få till våra repliker (som vi självklart i slutändan kommer improvisera).

Tänkte att jag skulle bjuda på en mycket vacker bild nära hjärtan, den får det lätt att somna.
puss & godnatt mina små bloggbarn.



jag säger som tina turner, simply the best.


Juan Mata shockes me.

Låt mig dela med mig av dagens chock. För eran det betyder det nog ingenting, men för i helvete vad chockad JAG blev. Sitter och kollar på fotbollen som varje gång det är match. Lite speciellt eftersom det är mot Barca Valencia kör. Så sitter jag på wikipedia och checkar lite hur gamla våra oldiesboys är, och hör och häpna, Mata är TJUGOETT! förstår ni den grejen??? Dels är han jävligt ung för att vara med i Valencia och dels var jag typ bombsäker på att han var över trettio!!

Så... helt ärligt är jag hur chockad som helst, var helt säker på att han var en av de gamla gubbarna (iofs är alla gamla men ändå) och så är han bara fyra år äldre än mig ... jisses you guys, shocking ...


offerlek.

Följande är det konstigaste jag har läst i en bok på länge;

'Thorne kunde gissa sig till Brigstockes ansiktsuttryck.
Behärskad spänning, som att försöka låta bli att bajsa när man behöver det.'

 

SAY WHAT ?   haha.


-

Hade planerat cirka 4-5 saker jag skulle skriva idag, MEN nu är det så att jag hårdpluggar spanska som en neger på för mycket crack, så tyvärr får det vänta. puss.


21:53



Klockan 21:52 denna tisdagskväll spenderas med te och cashewnötter.


food.

Jag vet inte om jag har en förkärlek till konstiga blandningar eller om min mage bara tål mycket.
Min middag ikväll var hur som helst makrill i tomatsås blandat med majs, mozarella och tomat.


titan-ic?

Har bäddat ner mig i min lilla säng och gosar lite med min katt medan jag lyssnar på Sebastian som så fint spelar piano för mig på msn. Kommer jag nog sova gott om en liten stund kan jag lova, han är en mycket talangfull pojke! puss och godnatt på er!


like a virgin



Kvällen är tråkig, kollar på sorgliga serier och smsar om konstiga saker.
Drog iväg för att platta håret, och kände mig lite söt och knöt en gullerosett i håret.
Kanske ska ha en sådan imorgon, den får mig att se så ordentlig och oskyldig ut, sånt är trevligt.
puss.


ponnielove.

Regn, lera och en stel men mycket söt ponny hittade jag ute i stallet idag.

 

 
 


Tonights the night

Har precis kommit in från ett mycket nödvändigt telefonsamtal med min käre Malin. Lite diverse saker.
Nu fryser mina små tår, mina ben och mina armar som satan men är mysigt nedbäddade under mitt täcke medan jag kollar på Animal Planet och kör 20 frågor med någon random som heter Ben, det jag fått reda på än så länge är att han inte är bög och inte sminkar sig, mycket intressant!


well spent friday.

Igår umgicks jag med en söt människa jag känner. Först begav vi oss in till stan och jag drack lite gott te och åt en mycket mumsig chokladboll. Min käre vän fick uppleva min ungdomskärlek Familjen Macahan, tror att det är svårare att falla som en fura för det nu för tiden än vad det var då, mycket kärlek till den serien.
Vi gick även en promenad, med en tjock dunjacka och varma mjukisbyxor, ibland är det skönt med stora fula kläder. Vi pratade om precis vad vi behövde, och det var en hetsig diskussion under vilken vi var HELT eniga om exakt allt. Måste vara så att vi har mest koll på världen, vi vet vad som är fel och vad det är för fel på folk, vi har en gåva. Jag är snäll och bjuder på bilder från vårt nattliga tedrickande.


10.10

Efter fotbollen ska jag kolla på 'en helkväll med Timon och Pumbaa' för att jag är så vuxen.
Och idag plockade jag och min mor svamp så nu ska jag äta svamptoast och tacos, lovely saturday.


Planning is overrated.

Spenderar mina sista vakna timmar av kvällen i soffan iförd min mors supergulliga nattlinne.



Imorgon är det en ny dag, fika i stan för min och martinas del.
Vilket betyder att mina lördagsplaner flyttats till imorn, så feel free to book me for saturday!


Draft

'Det här är en vacker dag för att dö.'
Finns det ingen bok som heter så? Jag känner igen det i alla fall.
Nu ska jag nog göra min vardag lite lyckligare genom att googla lite stuff about England, where to go, where to shop, where to stay, allt man läser om England gör en väl liiiite lycklig? Vem försöker jag lura, man blir fan helt i extas! Och trots att jag är proppmätt efter en avokadomacka och en tonfisksallad ska jag försöka trycka i mig några koppar te, vad vore min vardag utan te? (Min faster kan nog ta på sig en del av ansvaret för mitt beroende!)

 

Vi hörs om en stund när jag har haft min lilla engelska panik period då jag omringar mig med allt som har med england att göra, hehe. puss på er !


Let's go Beatles.

Jag vet vad jag ska gå som på Martinas 70-80 tals party.
EN BEATLE! Tror det är min bästa idé på länge.
Hmm vem av dem ska jag vara dock? Äh, jag blir nöjd om jag lyckas få mitt hår sådär över huvudtaget! Det är varken lika kort eller likadant klippt som de små pojkarna, men vad är det man säger, endast fantasin sätter gränser?





Det kallas kärlek.



Erkänn att ni är så satans avundsjuka nu!
Översta bilden visar min och Linneas bokning av hotell för April / Maj nästa år, bara våran resa, våran älskade älskade födelsedagsresa som kommer bli så sjukt bäst att ni inte kan ana!
Och sen har jag varit en stor flicka (pensionärsvarning?) och beställt mig ett alldeles eget SAS-kort som gör att jag får poäng varje gång jag uppger mitt nummer vid bokning av flyg och sånt där. I feel so special!


The english way

Är det något fel på oss svenskar?
Vi har till och med ett ord för den depression så många känner under den årstid som kallas höst. Höstdepression, helt ärligt, hur sjukt är det? Vi har ett eget ord för det vilket annat land har det så? Har ni någonsin hört en engelsman nämna 'the depression of the fall?'. Skulle inte tro det ... Betyder det att det endast händer oss svenskar? vi är världens utstötta, de deprimerade jävlarna ingen annan kan ta hand om så vi får sitta i vårat avlånga lilla land och tycka synd om oss själva när hösten smyger på.

Jag vill bara flytta till England, nu nu nu . Jag skulle aldrig vara ledsen, aldrig besviken och arg och sur och känna att livet ibland sög hur hårt som helst om jag bara fick bo i London. Tänk er den känslan, var man än går befinner man sig i ett underbart överfullt hav utav britter som pratar sån världsvan brittiska att hjärtat hoppar 20 extra slag för varje ord de uttalar. Det skulle vara livet, det skulle inte vara en del av det utan uppfylla hela min lyckokvot. Jag älskar England, jag älskar London, jag älskar britter och jag älskar den brittiska livsstilen.
 Ta mig dit nu tack så slipper jag oroa mig över saker?



This is the english way.


-

Vissa människor irriterar jag mig så jävla mycket på.
Man kan bråka med någon ja visst, och jag säger exakt vad jag tycker, jag vet att det inte alltid är vad folk vill höra och att jag är brutalt ärlig vilket vissa tar illa upp av. Men då ber man mig för i helvete inte att vara helt ärlig, för det är inget jag skämtar om. Jag hittar inte på saker på msn och skriver inte saker jag inte skulle våga säga i verkligheten, däremot är jag inte rädd för att uttrycka mina åsikter vad det än handlar om.
Men det ger för i helvete inte någon rättiheten att skriva upp min mail på 24 nyhetsbrev för olika datorgrejer och hota med att lägga ut min mail så att folk ska försöka hacka min facebook och min mail-
Allting jag har sagt kan jag stå för i verkligheten och diskutera och fan inte ändra mig för att det är face to face, men att ge sig på andras privatsaker för att man inte har något att komma med i verkligheten?
Va fan är det för stil, vad säger det om en människa, att man är mogen och kan stå upp för det man har sagt eller säga ifrån om man tar illa upp? Nej då säger man 'var helt ärligt, säg vad du tycker jag vill veta.' och väljer att sedan inte diskutera det när man faktiskt träffas, utan säger sen 'vafan jag tog illa upp nu ska jag skriva upp dig på massa nyhetsbrev och se till att 100 människor försöker hacka din facebook och mail.'

Och dessa människor kan för fan dra åt helvete.


Just nu ...

... hårdpluggar jag psykologi till provet imorgon.
Beteendperspektiv, Freud och sexualitet? Lycka till för min del som än så länge inte hänger med på någonting. Vilken tur att jag kan spela på min charm och nämna sexualitet på varje svar och förhoppningsvis få godkänt på varje fråga!


puss.



Raowr, I'd kill someone for the men and the woman in the pic.
Love you guuuuuuys!


Den vita årstiden är något att längta till

Kände ni doften av kall höstmorgon i början av dagen?
Den var underbar, jag klev utanför portdörren och förväntade mig total kyla och en liten önskan om att det fortfarande varit sommar. Men mina tankar flög iväg så fort den kyliga luften träffade mitt ansikte, kalla träd, en blå himlen och daggfrostigt gräs som tinades upp utan en tidig höstsol. Jag lämnade nog en del av mig själv kvar i stunden och hade en liten lycklig känsla i magen hela dagen, jag hatar inte vintern, verkligen inte. Hösten har aldrig varit min favoritårstid och jag tycker nog knappt om den alls. Den omringas utav vackra löv, men luktar mögliga träd, är mörk, kall och solen går och lägger sig redan vid 5 snåret, och man får inte ut något av den. Vintern däremot, jag älskar snö, verkligen verkligen älskar den. Även om kvällen blir mörk fort lyser den gnistrande kritvita snön upp den. Och att lägga sig ner med tjocka vinterkläder på en krashande snön och ligga där, se upp mot en klarblå himmel och känna näsan frysa till is. Det är en härlig känsla.

Hej mitt vinterland, nu är jag här.


perfection to me.

Medan jag sitter här och skriver ihop mitt historiearbete tänker jag skriva ett inlägg om en person som verkligen förtjänar det. En person som jag har älskat, och haft vid min sida i flera år. Ibland har jag undrat hur jag har kommit denna personen så nära, vi läser varandras tankar, avslutar varandras meningar och tänker exakt likadant. Men hur blev det så?  Det finns stunder vi inte träffats alls, på lång lång tid. Man kan aldrig säga att jag har glömt henne, men för ett tag sen var hon inte längre centrumpersonen i mitt liv trots att hon innan varit den allt bestod av.  Men på något sätt har hon letat sig tillbaka, och mitt band till henne har växt sig starkare än någonsin, vad som än händer, är hon alltid min. Jag hittade henne i ett hörn i mitt hjärta efter att inte ha letat efter henne under några månader. Och där låg hon, likadan som innan, fortfarande den person jag spenderade så många dagar, nätter, samtal, känslor och skratt med. Det är en person jag önskar att alla borde kunna ha i sitt liv, inte samma person som min, ni skulle aldrig förstå henne, för mig är hon så självklar som person, jag förstår hur hon tänker, vad hon menar och varför hon tänker som hon gör. Hon är min, min person, min vän, min själsfrände. Och jag kan innerligt lova att för alla er som fortfarande väntar på en vän utöver det vanliga, som ni kan dela allt med och som ni reser land och rike runt med för att uppleva de extrema känslorna ni letar efter, er tycker jag verkligen otroligt synd om.




Jag älskar dig.


Kvällsplaner

      Utav följande saker kommer mitt kvällsschema bestå


♥ Gå iväg till scouterna
♥ Läsa min söta lilla engelska bok!
♥ Plugga historia, spanska och psykologi.
♥ Äta jordgubbsfil med kakao&russin müsli och dricka te
♥ Leta efter trevliga filmer på TCM (finns alltid underbara filmer där)
♥ Skriva poetiska blogginlägg i min älskade online dagbok vid namn en blogg
♥ Lyssna på min favoritmusik i form av McFLY, Springsteen, Cash, S&G & Rolling Stones
♥ Att i detta inlägg dela med mig av en bild på min definion av perfektion, not too hard to manage.


Am I too much for you? 'Cause you are too much for me.


over all

När en alldeles för lång, grå, tråkig och kall dag består av timtal av teater blir jag lite lycklig i ögat.
När ett icke godkänt på litteraturhistorieprov byts ut mot ett papper med lätta små frågor på världens finaste språk tänds ett litet hopp inom mig. Det är kanske helt enkelt så att man inte kan kunna allt, att veta allt om Dantes Commedia kommer inte göra mig särskilt världsvan. Kanske är det bättre att satsa på att göra något väldigt bra, än att göra flera saker medelmåttigt, vad spelar det förresten för roll. Mitt liv lär inte göra någon drastisk förändringar i form av att förvandlas till en rosa elefant med fluffmoln över huvudet eller något liknande.
Om jag får ta mitt pick och pack och flytta till landet fyllt av röda bussar, världens kändaste tunnelbana, vackra människor och ett språk som får det att kittlas i maggropen kommer jag känna mig som lyckligast ändå.

Practice makes perfect.


ridning

Vilket underbart väder för en ridtur. Regn, blåst, kyla och en otroligt tittig häst.
Barbackaridning har sina härliga stunder, dagens var inte en av dessa.


Rough draft.

So put your lips to my hips, baby.



Är det bara jag som gillar Rolling Stones? Obviously inte, men är det någon av er där ute som läser det här som gör det? Finns det någon av er som faktiskt inte har koll på NRJ top 40 utan snarare Bruce Springsteens senaste album. Eller som åtminstonde hört talas om Simon&Garfunkel? Ibland undrar jag om jag föddes i fel årtionde.
Musik, film, allting är så annorlunda nu, och helt ärligt, så mycket sämre. Jag kan ge er två exempel på saker som faktiskt har hänt som jag aldrig vill höra, man tycker att de flesta människor borde ha lite vett i kroppen.


- Vad lyssnar du på för musik?
- Nja, typ the Voice.

(När i helvete blev the Voice något du skulle presentera som din musiksmak? Eller fan vem skulle presentera det över huvudtaget? Pinsamt så det bara skriker om det ju.)




- Vilken är din favoritfilm?
- Breakfast at Tiffany's.
- Aha, går den på bio nu eller?

(Kommentarer är för i helvete överflödiga för den här.)


It's all about me.

Nu känns det som att det är dags för mig att dela med mig utav 10 små saker som handlar om mig. För stunden, för alltid eller bara vad jag känner för. men så här är det ;

1. Jag använder hemsidan tyda.se nästan varje dag (and ppl say I just know english ...?)

2. Jag har 5870 mail i min hotmail-inkorg.

3. Jag hatar kanelbullar.

4. Jag kan inte umgås med folk som säger att dem inte vet vad dem gillar för musik.

5. Jag tycker att Simon&Garfunkels Mrs. Robinson är en av de bästa låtarna som någonsin gjorts.

6. Ungefär hälften av mitt umgänge tycker om McFLY.

7. Jag pratar om bröst varje dag.

8. I'm a twitter-addict!

9. Jag tycker illa om praktiskt taget alla människor jag möter på tunnelbanan.

10. Jag tänker aldrig gifta mig.

And people say I'm weird?


this is the english way

I think I'll will make this an english entry, just because lookin out at the weather rly makes me want to go to uk. Will try to not make too many shortcuts. Had a pretty nice time ystrday, meeting ppl and eatin fries wiv me wifie. Complaining bout my enligsh tho, cuz of some strange reason ppl like to speak swedish in sweden, I find it very odd! Now I'm in my bed tho, still haven't woke up and waiting for my dear friend Martina to get over so we can watch a movie nd have some popcorn!

Really want to go to London atm, were tlking and thinkin bout it a bit last night, and I rly just wanna go now, I love england, I love british people, and I love everthin that is british! Anyways, since most of u prob won't read it cuz of it's absense in swedish words, think I'll stop now, and might give u a swedish entry in a while.

Oh, and with u all I will share a piece of my fav lyrics at the mo, it's by a lovely band called Fightstar and the song is known as The English Way;

I will never give up on you
For all the times you sat and sang to me
Trying to make me better.
So now I'm trying to let you know
That this is the English way to make
A soul fit back together.


the moneyman is still sleeping.

I'd give a piece of me for you If you were still alive.



You're gonna cry, cry, cry and you'll cry alone,
When everyone's forgotten and you're left on your own.
You're gonna cry, cry, cry.

True inspiration, I love you mr.




it's thrilling.

Mitt lag vann såklart, det är otroligt vad man kan göra med ett lag när man låter David Villa spela, speciellt eftersom Unai fått för sig att låta alla halvbra spelare köra första halvlek, det var ju något han fick ångra.

Nu kollar jag hur som helst på psycho, är det inte en underbar film?
Den avspeglar så mycket som har levt kvar i dagens samhälle, musiken, personlighetsklyvningen, de scenerna man hoppar till av som så många regissörer gör allt för att härma. Men dem förstår inte, det är inte lika speciellt idag, de måste komma med något nytt, något som Hitchcock gjorde för ett 40 tal år sedan. Då var det spännande, ovanligt och otroligt skräckinjagande, och trots att mordscenerna ser så otroligt fejkade ut är filmen ruskigt speciell. Min förkärlek till gamla filmer kanske spelar in en aning, och nu ska stackaren bli knivstucken till döds i duschen, måste varit roligt att vara skådespelare vid den tiden, all uppmärksamhet, den snygga stilen, sminket, frisyrerna. Allt.

Vilken film idag ska möta sig med de perfekta som gjordes igår?


en mans död en annans levebröd.

Väntar på fotbollen, insåg att jag får kolla på klipp från dagens tidigare matcher ...
För jag bryr mig ju verkligen. Får se fotboll själv igen, som vanligt, som alltid. Varför i hela världens namn finns det inte en enda jävel som kan klara av och se en fotbollsmatch med mig? För i helvete är väl bara att kolla på de otroligt snygga pojkarna om jagandet av den lilla bollen är så extremt hemskt. Som jag fick höra på twitter idag 'football? I'd rather watch paint dry.' Varsågod, att vänta på färg tar väl sisådär ett halv dygn, en fotbollsmatch tar 90 min + tillägg, vad verkar roligast? Om någon av er seriöst tänker 'hm, färger låter roligt' så tycker jag för i helvete synd om er.


Är folk döva?

Jag kollar på Idol, och NEJ Karolina är INTE INTE INTE bra.
Det måste varit något allvarligt fel på juryn, förra året Johan Palm, nu Karolina som wailar som en kossa och aldrig kan sjunga på en jämn nivå. Tacka vet jag Erik Grönwall, den jäveln som faktiskt kan sjunga ordentligt i Idol. Tur att det här programmet inte klassas som en musiktävling tävling utan som en utseende tävling, annars hade jag skämts.


Chaos is always chaos

En strimma ljus genom bäcksvarta moln, trötta människor på väg hem från jobbet, brand i haninge som orsakar förskjutna busstider och kaos i vanliga människors vardag. På västfronten intet nytt.


ily.

Vet ni hur mycket jag saknar min allra bästa vän? Det känns som att hon har varit borta en halv evighet och jag kan inte bara ringa henne en snabbis för att se hur hon har det. Jag saknar henne, massor massor massor. Och längtar tills hon kommer hem så hon kan berätta om ALLT! Men tills dess hoppas jag att hon har the best time of her life, det är poängen, annars hade hon aldrig behövt åka överhuvudtaget.



I love you baby.